Ne vegyél víztisztító, inkább béreld Budapesten!

 

Ne verd nagy költségbe magad, mert ez a szolgáltatásunk már az első hónapban megtérül.

 

 

Olyan szolgáltatást kínálunk számodra, amivel nem lesz szükséged arra, hogy tovább palackozott vizet cipelj haza. Innovatív rendszerünk a vezetékes csapvizet finomabbá és egészségesebbé teszi, amit így nyugodtan ihat az egész család a gyerekektől kezdve az idősekig.

Beszerelünk nálad egy hatékony többlépcsős ivóvízszűrő rendszert amit nem kell megvásárolnod. Annak használatáért és folyamatos karbantartásáért csupán kedvező árú havidíjat kell fizetned. Ezzel a lehetőséggel nincs szükséged semmilyan beruházásra és szakemberekre, mert mindent mi intézünk. A telepítési munkálatot és a tervezett karbantartást is saját szakembereink végzik el.

Nincs hűségidő és 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a havidíjunkra, mert ennyire biztosak vagyunk abban, hogy maximálisan elégedett leszel velünk.

 

Lehetőségek összehasonlítása

 

Ebben az összehasonlításban az elterjedt alternatívákat hasonlítjuk össze a CITYWATER havidíjas szolgáltatással egy négyfős háztartás és optimális 8 liter/nap felhasználás esetén. Itt fontos azt is megjegyezni, hogy a CITYWATER szolgáltatás segítségével előállított vizet főzésre is tudod használni, míg palackos vízből nagyon ritkán főznek az emberek.

Palackos ásványvíz

 • TISZTASÁG 20% 20%
 • MACERA FAKTOR 90% 90%
 • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG 10% 10%
 • KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ HATÁS 95% 95%

 

Kérdéses tisztaság a sérülékeny logisztikai folyamatok miatt. Maximális macera a folyamatos vásárlás és szeméttermelés.
A legdrágább és legkörnyezetkárosítóbb ivóvíz utánpótlás.

Forint / hónap

Ballonos ásványvíz

 • TISZTASÁG 20% 20%
 • MACERA FAKTOR 80% 80%
 • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG 8% 8%
 • KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ HATÁS 85% 85%

 

Kérdéses tisztaság a sérülékeny logisztikai folyamatok miatt. Nagy macera a folyamatos vásárlás és szeméttermelés.
Drága és környezetkárosító ivóvíz utánpótlás.

Forint / hónap

CITYWATER

 • TISZTASÁG 90% 90%
 • MACERA FAKTOR 0% 0%
 • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG 95% 95%
 • KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ HATÁS 0% 0%

 

Prémium kategóriás ivóvíztisztaság. Macera mentes felhasználóbarát használat. Alacsony havidíj mellett nagyfokú költséghatékonyság. Környezetkárosító hatás nélküli üzemeltetés.

Forint / hónap

 

A fentiekből jól kivehető, hogy amennyiben rendelkezésre áll vezetékes csapvíz, akkor a palackos és ballonos víz vásárlása feleslegesen nagy anyagi és környezetkárosító terhet jelent. Fogyasztóinak nem kínál hosszútávú biztonságot, valamint az extra ásványi anyagok megléte fokozott terhelést jelent a szervezetnek.
Alkalamazásuk csak abban az esetben javasolt, amennyiben nem áll rendelkezésre vezetékes csapvíz.

Ivóvíztisztító rendszerünk használatáért nem kell letétidíjat fizetnéd és hűségidőhöz sem kötjük a szolgáltatást.

Azonnali megtérülés

 

Az elterjedt ivóvíz alternatívákat összehasonlítva kiderül, hogy a semelyik palackozott/ballonozott ivóvíz meg sem közelíti azt a biztonságot és vízminőséget amit a CITYWATER rendszer biztosít a felhasználójának.
Ezek mellett számolni kell a műanyag csomagolások és a logisztika által gyakorolt hatalmas környezetkárosító hatással.
Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a palackozott termékek esetében nagy a rizikó (átlátszó műanyag flakon és az ebben eltöltött idő valamilyen helyen) és pazarlóan drágák.

A vízszűrő kancsó már jobb megoldásnak ígérkezik, de a lassú vízszűrés és a viszonylag gyenge minőségű tisztított víz nem teszi ténylegesen jó megoldássá és felhasználóbaráttá.

A CITYWATER ivóvíztisztító egy “kulcsrakész” rendszer, amely több fázisban tisztítja a csapvizet és még csírátlanítja is nagy teljesítményű UV-C izzónak köszönhetően. Az így készített ivóvíz minősége és biztonsága jelentőse jobb, mit a többi alternatívának.
A felhasználónak nem kell semmilyen időpontot észben tartani, mert teljes körű szolgáltatás biztosítunk.

Ez a rendszer kerül beépítésre

 

Úgy szereljük be, hogy szinte láthatatlanul illeszkedjen bármely konyhába, vagy céges étkezősarokba.

Nem kell megvásárolnod ezt a prémium ivóvíztisztító rendszert, mert a havidíj tartalmazza a rendszer használati költséget és a teljes körű üzemeltetést is.

 

 • Többlépcsős ultraszűrős ivóvíztisztító berendezés
 • UV-C sterilizáló, fertőtlenítő lámpa
 • Kerámiabetétes csaptelep
 • Szivárgásérzékelő

Valamint esetleges hosszabbítók, vezetékek és egyéb kiegészítők, amik a beszereléshez és müködtetéshez szükségesek.

Nem csak egy víztisztító berendezést kínálunk, hanem egy komplett vízszűrő rendszert teljes körű üzemeltetéssel. Nagy tapasztalattal összeállított rendszer optimalizálja a budapesti vezetékes csapvizet és fogyaszthatóbbá teszi azt.
Így nem csak egészségesebb lesz a tisztított ivóvíz, hanem sokkal finomabb is. Ennek köszönhetően gyakori a vízfogyasztás megnövekedése, ami előnyösen befolyásolhatja az egészségi állapotot is.

 • Klórszűrés 98% 98%
 • Mechanikai lebegőanyag szűrés 95% 95%
 • Oldott szerves szennyező anyagok szűrés 98% 98%
 • Baktérium és vírus eltávolítás 99% 99%
 • Rozsda, homok, iszapszűrés 99% 99%

A rendszerünkkel készített ivóvíz használatáról elmondható, hogy egészségesebb és ezáltal biztonságosabb is, mint a szolgáltatott vezetékes csapvíz. Mivel többfázisú vízszűrés és egy emelt teljesítményű sterilizáló egység is megtalálható benne. Ennek következtében nyugodtan fogyasztható a budapesti vezetékes csapvíz…

Ezért fogod imádni ezt a szolgáltatásunkat

 

Mivel nincs szükséged semmilyen beruházásra, amit egy víztisztító berendezés képvisel, ezért már az első naptól kezdve megtérül a számodra a szolgáltatásunk használata. Bármikor meggondolhatod magad, mert nincs hűségidő. Nem akarunk bevinni az apróbetük erdejébe, tehát ha meggondoltad magad (de nem fogod :)) pár napon belül leszereljük a rendszerünket és megállítjuk a szolgáltatást.

Fontosnak tartjuk azt, hogy szinte láthatatlanúl építjük be nálad a tisztább ivóvízért felelős rendszerünket, így bármely konyha arculatába könnyen illeszkedik. A telepítéssel neked semmi tennivalód nincs, mert ez is a mi gondunk.

 

N

Egészségesebb

A vezetékes csapvízben is lehetnek egészségre káros anyagok. Mechanikus és vegyi szennyeződések ronthatják az ivóvíz minőségét. A fertőtlenítéskor használt klór és a vízvezetékekben felhalmozódott lebegő anyagok egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

N

FINOMABB

Nem csak egy pohár víznek lesz sokkal finomabb íze, hanem mindenek amit a tisztított vízből készítesz. Így a kávé és a tea zamata jelentősen javul. Levesek (akár zacskós is :)) és egyéb ételek amikhez vizet használsz, ízletesebb lesz, mert eltávolításra kerülnek az íz és szagrontó anyagok. 

N

KÖRNYEZETKÍMÉLŐBB

Csak az a valós környezetvédő megoldás,. ami nem szorul újrahasznosításra. A PET palackok újrahasznosítása aránya megközelítőleg csak 20%, ami jelentősen elmarad az elvárttól. Mivel nincs szükség hatalmas logisztikai erőforrásokra, ezért jelentősen csökkenthető a háztartás környezetszennyező hatása.

N

EGYSZERŰBB

Nincs szükséged arra, hogy a folyamatosan palackos ásványvizeket vásároljál. Így nem kell feleslegesen boltba járnod és hazaszenvedni a műanyag palackokat. Otthon nem kell kell kerülgetned a feleslegesen megvásárolt műanyag szemetet és pakolgatni. Sokkal egyszerűbb lesz az életed.

N

OLCSÓBB

Havonta egy átlagos család megközelítőleg több mint 10.000 Ft-ot is költhet ásványvizekre és egyéb palackozott italokra. Amit még haza is kell vinni, néha megbízhatatlan minőségű és környezetszennyező. 
Ezzel szemben alacsony havidijért egy komplett ivóvíztisztító rendszert használhat, amihez teljes körű szolgáltatási hátteret biztosítunk.

N

MACERA MENTESEBB

Neked nem kell értened a víztisztító rendszerekhez. A beszereléstől kezdve, a folyamatos üzemeltetésen át, az időszakos karbantartásig bezárólag mindenről mi gondoskodunk.

Mikor nem érdemes a CITYWATER havidíjas szolgáltatásunkat választanod?

 

Természetesen ezt a szolgáltatásunkat nem ajánljuk mindenkinek. Ne válassz minket:

 • Amennyiben maradéktalanul elégedett vagy a vezetékes ivóvíz ellátásotokkal és azt is iszod.
 • Amennyiben szerinted nem pazarló és drága a palackos víz a szolgáltatásunkhoz képest.
 • Amennyiben szerinted a PET palackok nem jelentenek hatalmas környezetszennyező hatást.
 • Amennyiben szereted hazacipeli azt, ami a csapból is folyik.

Akkor sem vagyunk neked megfelelő választás, amennyiben 80-100.000.-Ft-os telepítési költséggel szeretnéd kezdeni az otthoni tisztított ivóvíz ellátásodat.

Akkor viszont mindenképpen érdemes igénybe venni havidíjas szolgáltatásunkat:

 

Általánosságban elmondható, hogy akkor érdemes minket választanod, ha jobbat akarsz annál ami most van. Ha szeretnéd otthonodat egy új szintre emelni, ami egészségesebb, környezetkímélőbb és fenntarthatóbb a mostani állapotnál. Az sem elhanyagolható, hogy szolgáltatásunkkal sok időt, pénzt és energiát takarítasz meg az egyéb alternatívákhoz képest.

 

Ha unod már, hogy azért fizetsz ami a csapból is folyik

 

Amennyiben szeretnél évente 100-200.000.-Ft-os megtakarítást egy átlagos család esetén, akkor érdemes lemondanod a palackos vizek vásárlásáról.

Fontos tudnod, hogy a műanyag palackok nem csak jelentős egészségügyi kockázatot, hanem hatalmas környezetszennyezést is jelentenek. Segítségünkkel jelentősen csökkentheted otthonod ökológiai lábnyomát.

Megszüntetheted a boltokból a hazahurcolás okozta erőfeszítéseket is. Nem kell többé időt, energiát és pénzt pazarolnod a műanyagpalackos vizek beszerzésére.

Ha szeretnél egészségesebben élni

 

Az ásványi anyagokban gazdag, tisztított ivóvíz hozzájárulhat az egészségesebb mindennapokhoz. Segítségével hozzájárulhatunk az ideális napi folyadékbevitelhez és által sokat tehetünk az egészségünkért és fizikai állapotunkért.

A palackozott vizek gyakran feleslegesen terhelik az extrém magas ásványi anyag szinttel a felhasználók veséjét. Egyéb összetevőik pedig nem minden esetben tanácsoltak a krónikus betegségben szenvedőknek.

Az ivóvíztisztító rendszerünk által készített víz finomabb mint a csapvíz, ezért többet fogsz inni. Ezzel sokat tehetünk a súlyproblémák ellen és a megfelelő erőszint megőrzésében is.

Ha van, vagy lesz gyerek a családban

 

A gyerekek sokszor azért nem isznak vizet, mert nem ízlik nekik. A csapvíz klóros, vagy egyéb más íz és szagrontó anyaggal van szennyezve. A palackos vizek pedig “fura” ízűek lehetnek, hiszen a jelentősen növelt ásványi anyag tartalom kellemetlen ízt is tud adni.
Ezért inkább cukrozott üdítőket, vagy szörpöket isznak, amelyek nem nevezhetőek egészségesnek a vízhez képest.

Ha azt akarod, hogy gyermeked már újszülött korától kezdve szeresse a vizet, akkor a mi rendszerünk ehhez tökéletes minőségű ivóvizet szolgáltat. Nincs szükség forralásra, mert az UV-C technológiás fertőtlenítő lámpánk (ami a rendszer része) elpusztít minden baktériumot és vírust. A több szennyeződést pedig a többlépcsős szűrő távolítja el.

Kedvezményes ajánlatunk

 

Most már mindent tudsz arról, hogyan teheted megbízhatóbbá és fenntarthatóbbá te is a vezetékes ivóvíz ellátásodat. Nálunk nincs mit vesztened, mert hűségidő nélkül gondoskodunk a tisztított ivóvízről a te otthonodban is. 2007 óta foglalkozunk víztisztítással, így egy profi csapattól kapsz olyan szolgáltatást, amit mi fejlesztettünk ki elöször Magyarországon.

Te maximális biztonságban vagy, mert olyan “kulcsrakész” rendszert kapsz, amivel semmi tennivalód nincs. Minden tervezett és garanciális karbantartást mi végzünk, neked a kisujjad sem kell megmozdítanod.

Nem kell semmit megvásárolnod és kaucióra sincsen szükség, mert bízunk abban, hogy ügyfeleink ugyanolyan hosszútávra terveznek, mint mi. Részünkről most minden új ügyfelünknek biztosítjuk a bizalmat és egy értékes ivóvíztisztító rendszert helyezünk ki nála.

Most kedvezményes beszerelést biztosítunk

 

Egy ilyen összetett telepítési munkát általában 12-14.000.-Ft-os munkadíjért vállalunk. Most a kapacitási határunkig 6.500.-Ft-os kedvezményes áron telepítjük a rendszer az otthonodban.

Neked nincs semmi tennivalód, csak kipakolni a mosogató alól 🙂 Minden másról mi gondoskodunk…

Ha változtatni akarsz, akkor ezt kell tenned

 

1. Igénylés

Küld ez a szolgáltatás igénylést. Munkatársunk maximum 2 munkanap múlva telefonon időpontot egyeztet a beszerelést illetően.

2. Beszerelés

Az igénylés után maximum 7 munkanapon belül igyekszünk beszerelni nálad a rendszerünket. A beszerelés egyszeri költsége 6500.-Ft, amit a helyszínen tudsz kifizetni.

3. Előfizetés

A beszerelés után munkatársunk segít a bankkártyás előrefizetés elindításában. Az előfizetés árát minden hónap fordulónapján automatikusan levonjuk a kártyádról.

Ha nem vagy elégedett szolgáltatásunkkal és ezt jelzed felénk 20 napon belül, akkor kérdés nélkül visszafizetjük 100%-ban az első havi díjat.

Csak azért merjük ezt a komoly garanciát vállalni, mert maximálisan bízunk az általunk összeállított tisztító rendszer hatékonyságában és szolgáltatásunk minőségében.

Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy számodra a legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen.

Nincs semmi veszítenivalód, mert olyan erős garanciákat vállalunk, ami tökéletes biztonságot szavatol minden ügyfelünk számára.
Fontos tudnod, hogy nálunk nem csak egy berendezést vásárolsz, hanem egy teljes körű szolgáltatást, ami szakszerű és számodra teljesen macera mentes.

Egyedülálló garanciáinknak köszönhetően nincs semmi rizikód, mert árgaranciával és pénz visszafizetési garancia mellett teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 

1. TELJESKÖRŰ GARANCIA

A vízbekötéstől kezdve, egészen a tiszta víz csaptelepig teljes körű garanciát vállalunk és gyorsan kivonuló szervizszolgálatot biztosítunk.

 

2. PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatásunkat, akkor azt jelezd számunkra a beszerelés után maximum 20 napon belül és visszafizetjük az első hónap szolgáltatási díjat.

Vannak még kérdéseid?

 

Csak remélni tudjuk, hogy sikerült jól átadnunk szolgáltatásunk egyszerűségét és előnyeit. Természetesen megértjük, ha ezen felül még kérdések maradnak benned, ezért összeszedtük a gyakran ismételt kérdéseket.

mI EZ A CITYWATER SZOLGÁLATÁS?

Beszerelünk nálad egy tübblépcsős ivóvíztisztító berendezést és egy nagyteljesítményű UV-C lámpát, amiért csak havidíjat kell fizetned.
Nincs szükség a rendszer megvásárolására, mert a havidíj tartalmazza a rendszer használati díjat és a teljeskörű üzemeltetést is, ami magábafoglalja a szűrőegységek anyagköltségét, a kiszállásási és munkadíjakat, valamint a folyamatos garanciát is.

Otthonok esetében 12 havonta évente egyszer, előre egyeztetett időpontban végezzük el a szűrőbetét cserét és a karbantartást. 

HOL ELÉRHETŐ?

A CITYWATER havidíjas tisztított ivóvíz szolgáltatás csak Budapest határain belül tudjuk biztosítani. Az ivóvíztisztító rendszerünket csak vezetékes vízszolgáltatás esetén tudjuk rákötni a vízhálózatra.

MIT KAPOK A PÉNZEMÉRT?
 • Optimalizált többlépcsős ivóvíztisztító rendszer és UV-C lámpa használai lehetőségét.
 • Évente az összes szűrőbetét és az UV-C izzó csere anyagköltségét.
 • Évente történő kiszállási és munkadíj.
 • Folyamatos és teljeskörű garancia.
 • Egyedülálló, mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomag.

Tehát egy teljeskörű szolgáltatást.

Egészségesebb és kedvezőbb árú ivóvíz ellátást (a többi alternatívához képest) maceramentesen, amivel semmi dolgod nincs, mert mindent mi intézünk. És még finomabb is..

 

MIKOR ÉRDEMES MEGRENDELNEM?

Amennyiben  nem vagy elégedett a vezetékes vízellátással és ezért palackos, vagy ballonos ivóvízet vásárolsz. Rendszerünkel optimalizáljuk a vezetékes ivóvizet úgy, hogy az finom és egészséges legyen. Ezek mellett nem kell tovább környezetszennyező műanyag palackokat hazacipelned.

Akkor érdemes igénybevveni szolgáltatásunkat, amennyiben nem akar személyesen foglalkozni a folyamatos tisztavíz ellátással. Csak a tiszta ivóvízet akarja, semmi háttérmunkát.

Hogyan szereljük be?

Szinte láthatatlanúl helyezzük el az ivóvíztisztító rendszerünket.

Általában rendszerünket a mosogató alá szereljük be. Megbontjuk a hideg vízbekötést a mosogató alatt és így csatlakoztatjuk a rendszerünket a vezetékes vízellátáshoz.

Az UV-C lámpának 220V-os csatlakozásra van szüksége. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre a mosogató alatt, akkor vezetékeléssel és munkapult fúrással, hosszabítók segítségével viszünk áramellátást a mosogató pult alá.

A mosogatóba (amennyiben rozsdamantes, vagy gránit örlemény), vagy konyhapultba (amennyiben fa) 12mm-es furatot készítünk, amiben elhelyezzük a tisztavíz csapolására szolgáló csapocskát.

MIKOR TÖRTÉNIK A BESZERELÉS?

A megrendelés után előre egyeztetett időpontban. Általában 7 munkanapon belül elvégezzük a beszerelést.

KIKNEK AJÁNLOTT A SZOLGÁLTATÁS?

Bárkinek, aki szeretné jobbá tenni a vezetékes ivóvíz ellátását.

MI VAN HA VALAMI GOND VAN?

Semmi gond nincs, mert teljeskörű garanciát vállalunk ingyenes kiszállással és problémamegoldással. 

MILYEN GARANCIÁKAT KAPOK?
 1. Elégedettségi garancia pénzvisszafizetéssel.
  Amennyiben a beszerelés után legfeljebb 30 nappal jelzed felénk, hogy nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal, akkor díjmentesen leszereljük nálad a rendszert és kérdezősködés nélkül visszafizetjük az első havidíjat.
 2. Teljeskörű garancia.
  A rendszerünk minden részére teljeskörű garancia.

Biztosítva van egy kőkemény garancia és az azonnal megtérülő havidíjas szolgáltatás, amit egy több mint 10 éves cég kínál számodra. Most kedvezményes beszerelési árunkkal is sokat takaríthatsz meg. Nem az a kérdés, hogy az ügyfelünk leszel-e, hanem az, hogy mikor…

A CITYWATER ivóvíztisztító rendszerünket kifejezetten a budapesti vezetékes vízellátásra állítottuk össze.
5 lépcsős UF membránnal rendelkező vízszűrő egység és egy nagyteljesítményű UV-C sterilizáló lámpa keveréke, amit szivárgásőr és nyomáscsökkentő szelep tesz biztonságosabbá.

 • Baktárium és vírus semlegesítés 99% 99%
 • Klór és rákkeltő THM eltávolítás 98% 98%
 • Mechanikal lebegőanyag szűrés 95% 95%
 • Íz és szagrontó anyag szűrés 95% 95%

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Megrendelés után 2 munkanapon belül ügyfélszolgálatunk felhív és időpontot egyeztet. A beszerelések munkanap 10-18 óra között történnek.

BESZERELÉS

Az idpont egyeztetés után legkésöbb 5 munkanapon belül beszereljük nálad az ivóvíztisztító rendszerünket. A beszerelési folyamat maximum 1 óráig tart.

RENDSZER ÁTADÁS

A beszerelés után szekemberünk bemutatja és átadja a rendszert.

ÁRGARANCIA

Garantáljuk, hogy a havidíj minimum 2 évig nem emelkedik a szolgáltatás megrendeléstől kezdődően. Így nem kell tartanod az esetleges deviza árfolyamingadozástól.

TELJESKÖRŰ GARANCIA

A vízbekötéstől kezdve, egészen a tisztavíz csaptelepig teljeskörű garanciát vállalunk és gyorsan kivonuló szervizszolgálatot biztosítunk az ivóvíztisztító rendszerhez.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatásunkat, akkor azt jelezd számunkra a beszerelés után maximum 20 napon belül és visszafizetjük az első hónap szolgáltatási díjját.