fbpx
Oldal kiválasztása

Budapesti aglomeráció újépítésű ingatlanjaival foglalkozunk! Ebben a bejegyzésben bemutatjuk Önnek az újépítésű lakások és modern ingatlanok legújabb trendjeit, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a budapesti aglomeráció területén. A lakópark építés dinamikus fejlődése mellett ismertetni fogjuk az előnyöket és lehetőségeket, amelyeket ezek az otthonok kínálnak mind a befektetők, mind pedig az újonnan költözők számára. A budapest környéki ingatlanpiac folyamatosan változik és bővül, így érdemes naprakész lenni ezen a téren. Kövessen minket és olvassa el további bejegyzéseinket az aktuális hírekért és hasznos tippekért!

 

Budapesti aglomeráció újépítésű lakások előnyei

Amikor Budapest aglomerációjának újépítésű lakásai előnyeiről beszélünk, az első dolog, ami eszembe jut, hogy mennyire jó érzés egy frissen épült otthonba költözni. Nemcsak azért, mert minden tiszta és modern, hanem azért is, mert a környezet igazán kellemes és zöld. De vajon mi teszi még vonzóvá ezeket a lakásokat?

Az egyik legnagyobb előnyük kétségtelenül az energiahatékonyság. Az új építésű ingatlanok általában jobb hőszigetelést nyújtanak, ami azt jelenti, hogy télen kevesebbet kell fűteni és nyáron hűvösebb marad a lakás. Emellett sok új építésű ház rendelkezik olyan berendezésekkel is (pl. napkollektor), amelyek segítenek energiát megtakarítani.

Egy másik nagy előnye a biztonság. A közelmúltban épült ingatlanok gyakran magasabb szinten védelemmel rendelkeznek mint régebbiek: bebiztosított ablakokkal vagy akár riasztórendszerekkel is fel lehet szerelni őket.

Az elosztás terén pedig valódi változást érezhetünk; hiszen itt nincsenek olyan „felesleges” helyiségek mint nagy előszobák vagy folyosók. Helyette az új építésű lakások tágasabbak és világosabbak, a teret jobban kihasználva.

Az újépítésű ingatlanok gyakran olyan fejlett infrastruktúrával rendelkeznek, amely megkönnyíti az életünket: beépített szélessávú internet, okostelefonon vezérelhető fűtési rendszer és még sok más. Emellett a környék is általában fejlődik ilyenkor; így új közösségi terekkel, parkokkal és intézményekkel gazdagodhatunk.

Persze azt sem szabad elfelejtetni, hogy az újonnan épült lakásoknak magasabb az értékük – ez pedig jó befektetést jelent a jövőre nézve. Ráadásul a vételi döntéseknél lehetőség van egyedi igények szerint alakítani otthonunkat (pl.: burkolat választása).

Összességében tehát Budapest aglomerációjának új építésű lakásai rengeteg előnnyel járnak – mindezeken túl pedig büszkeségérzet tölt el minket attól gondolattól hogy valami teljesen újból részesülünk! Hát nem csodálatos?

 

Modern ingatlanok a budapesti agglomerációban

Modern ingatlanok a budapesti agglomerációban olyan egyedülálló lehetőségeket kínálnak, amelyeket máshol nem találhatsz meg. Nem csak Budapest közvetlen közelében élvezheted a főváros nyüzsgését és pezsgését, de emellett mégis elég távol vagy ahhoz, hogy a csendesebb külvárosi életet is megtapasztalhasd.

Egyik nap jött az ötlet, hogy mi lenne, ha körülnéznék ezeken a helyeken? Úgy döntöttem, belevágok. Elsőként azt tapasztaltam, hogy ezeken a területeken sok új építkezés van folyamatban – ami jó hír azoknak, akik frissen épült otthont szeretnének maguknak. A lakások és házak esztétikai szempontból is kellemes látványt nyújtanak: tágas belső terekkel rendelkező modern épületek sorakoznak egymás mellett.

A másik nagy előnye ennek a régióban található ingatlanoknak az infrastruktúra fejlődése. Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy minél jobb közlekedést biztosítsanak az itt élők számára – így például tömegközlekedési lehetőségek terén is. Könnyen elérhetőek a bevásárlóközpontok, iskolák és egészségügyi intézmények.

Amikor azon gondolkodsz, vajon milyen lehetőségeket rejt egy ilyen hely, valószínűleg nem jut eszedbe elsőre a természeti környezet változatossága sem. A budapesti agglomerációban található ingatlanok többsége zöld övezetben helyezkedik el: erdők, parkok és tópartok veszik körül őket. Ez pedig remek lehetőség arra, hogy aktív szabadidős tevékenységet végezzünk vagy akár csak sétálni menjünk egyet a családdal.

Mielőtt végszót ejtenék erről a témáról, még annyit szeretnék hozzátenni: ezeken a területeken magasabb életszínvonalra van kilátás ahhoz képest, mint amit városközpontjában tapasztalsz. Az itt élő emberek általánosan elégedettebbnek tűnnek életük minőségét illetően – ami biztosan sokak számára vonzó tényező lehet.

Tehát ha úgy érzed, hogy Budapest közvetlen közelében lévő modern otthonra vágysz – mindenképpen érdemes megfontolnod ezt az opciót. A budapesti agglomerációban található újépítésű ingatlanok rengeteg előnnyel szolgálnak, és biztos vagyok benne, hogy megtalálod a számodra tökéletes otthont.

 

Lakópark építés a főváros környékén

Az egyik legnagyobb változás, amit az elmúlt években tapasztaltam a budapesti aglomeráció újépítésű ingatlan területén, az a lakóparkok építése. Már régóta észrevettem, hogy a főváros környékén egyre több ilyen fejlesztés található, és úgy gondolom, ez az irány nagyon kedvező mind a jelenlegi és leendő lakók számára.

A lakópark építés a főváros környékén rengeteg előnnyel jár. Egyrészt olyan nyugodt és zöld övezetben élhetünk, ami távol van a város zajától és forgalmától. Másrészről viszont közvetlen kapcsolatot biztosít Budapesttel, hiszen általában jó közlekedéssel rendelkeznek ilyen helyeken létrehozott lakóközösségek. Így mindenki megtalálja azt az életteret magának, amire vágyik: csendes pihenést vagy pezsgő városi életet.

Ezekben a lakóparkokban jellemzően sokféle háztípus áll rendelkezésre – igazán személyre szabott otthont hozhatunk létre saját ízlésünk alapján. És nem csak az épületek kinézetéről beszélek! A lakóparkok tervezésekor a fejlesztők gyakran nagy hangsúlyt fektetnek az infrastruktúra kialakítására is. Így például lehetőség van közösségi terek létrehozására, ahol a lakók találkozhatnak és eltölthetik szabadidejüket.

A biztonság kérdése sem elhanyagolható tényező, ugyanis ezekben a lakóparkokban általában 24 órás őrzés-védelem működik. Ezáltal mindenki nyugodtan élhet saját otthonában, anélkül hogy félnie kellene esetleges betöréstől vagy egyéb bűncselekményektől.

De miért pont most lett ennyire népszerű a lakópark építés a főváros környékén? Nos, úgy érzem ennek több oka is van. Egyrészt az emberek egyre inkább városi zajtól való távol álló helyen szeretnének élni. Másrészről pedig maga Budapest is rengeteget fejlődött az utóbbi időben – gondoljunk csak az infrastruktúrára és közösségi terekre! És persze végül de nem utolsósorban: az ingatlanpiac növekedése és az alacsony kamatozású hitelkonstrukciók is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy egyre többen engedhessék meg maguknak az újépítésű ingatlanok vásárlását.

Összességében tehát úgy vélem, a lakópark építése a főváros környékén egy igazán jó befektetés lehet mind az emberek életminőségét illetően, mind pedig gazdaságilag. És ki tudja – talán még további pozitív változásokat is hozhat a jövőben!

 

Budapest környéki ingatlan trendek és lehetőségek

A múlt héten eldöntöttem, hogy elindulok a Budapest környéki ingatlan trendek és lehetőségek felfedezésére. Mivel már régóta érdekel a téma és úgy gondoltam, hogy ezt megoszthatom veletek is! Végül is ki ne lenne kíváncsi arra, milyen lehetőségek vannak az agglomerációban található új építésű ingatlanokkal kapcsolatban?

Először is nézzük meg, milyen trendeket figyelhetünk meg mostanában? Azt tapasztaltam, hogy egyre többen döntenek amellett, hogy Budapest határától távolabb költözzenek. Ennek oka részben az árak kedvezőbb alakulása: hiszen ha valaki nem ragaszkodik a belváros közelségéhez, akkor jelentősen olcsóbban juthat hozzá egy új lakáshoz vagy családi házhoz. Emellett persze ott van még a nyugodtabb környezet és kevesebb zaj vonzata is.

De miért pont az agglomeráció? Nos, sokan számára fontos szempont a jó közlekedési kapcsolatok megléte. Az agglomeráción belül találhatunk olyan településeket – mint például Érd vagy Dunakeszi – ahol gyorsan és egyszerűen elérhetjük Budapest belvárosát, legyen szó akár autóról, akár tömegközlekedésről. Ez pedig nyilvánvalóan vonzó lehet azok számára, akik a fővárosban dolgoznak vagy tanulnak.

A következő kérdés természetesen az, hogy milyen típusú ingatlanok közül választhatunk? Az új építésű ingatlanok terén is rengeteg lehetőségünk van: találhatunk modern társasházakban elhelyezkedő lakásokat, kisebb-nagyobb családi házakat és még sorolhatnám. Fontos megemlíteni, hogy ezek az ingatlanok általában jól felszereltek és energiatakarékos megoldásokkal vannak ellátva – így hosszú távon spórolhatunk a rezsiköltségeken.

Az egyik érdekes tendencia pedig a zöldfelületekkel kapcsolatos: úgy tűnik, egyre többen igénylik azt, hogy a lakóparkjaikban legyenek parkosított területek vagy közös kertek. Nosztalgia részemről bevallom én is szeretem ezt! Ezzel nem csak kellemes környezetben élhetünk mindennapjainkat, hanem jó hatással is van a lelkünkre.

Összegezve tehát elmondhatom nektek, hogy Budapest környékén számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre új építésű ingatlanok terén. Érdemes tehát nyitott szemmel járni és alaposan átgondolni, milyen elvárásaink vannak az otthonunkkal kapcsolatban – hiszen ha jól választunk, akkor igazán kellemes életteret találhatunk magunknak és családunknak!

 

Újépítésű lakások fenntarthatósága és öko-tudatossága

Az egyik legfontosabb szempont, amit manapság figyelembe kell vennünk az új lakások építésekor, az a fenntarthatóság és öko-tudatosság. A Budapesti aglomerációban épülő újépítésű ingatlanok esetében is nagyon fontosnak tartom ezt a kérdést. De mit is jelent ez pontosan? Nos, elsősorban azt, hogy olyan anyagokból készüljenek az épületek és olyan megoldásokat alkalmazzunk, amelyek minimalizálják a környezetre gyakorolt hatást és hosszú távon biztosítják a lakók komfortérzetét.

Egyik ilyen öko-tudatos megoldás például a napenergia hasznosítása. Még mindig sokan gondolják úgy, hogy Magyarországon nincs elég napfény ahhoz, hogy érdemes legyen beszállni ebbe a technológiába – pedig ez nem igaz! Az újépítésű lakásoknál már egyre többen terveznek be napelemeket vagy napkollektorokat az energiaszükséglet csökkentése érdekében. Ezzel nemcsak pénzt takaríthatunk meg (hiszen kevesebbet kell fizetnünk áramért), hanem hozzá is járulhatunk bolygónk védelméhez.

De van még néhány dolog, amire érdemes odafigyelni az újépítésű lakások fenntarthatósága és öko-tudatossága kapcsán. Fontos lehet például a szigetelés kérdése: minél jobb egy lakás hőszigetelése, annál kevesebb energiát kell majd ráfordítani a fűtésre vagy a hűtésre. Egy jól megválasztott ablakrendszer is sokat segíthet ebben – nem beszélve arról, hogy ezáltal jelentős mértékben csökkenthetjük a kültéri zajokat is.

A zöldfelületek megléte vagy létrehozása is nagyon fontos szempont lehet az újépítésű ingatlanok esetében. Nem csak azért, mert gyönyörű látványt nyújt és növeli az ingatlan értékét, hanem mert közvetlenül hozzájárulhatunk bolygónk egészségéhez. A növények elősegítik a levegő tisztaságát és csökkentik a levegőbeli szén-dioxid koncentrációját.

Végül pedig ne feledkezzünk meg a vízhasználatról sem! Az új építésű lakásoknál könnyen kialakíthatók olyan rendszerek, amelyek segítségével takarékosabbá tehetjük a vízfelhasználást – például esővízgyűjtőkkel vagy víztakarékos csaptelepekkel.

Összefoglalva, ha fenntarthatóságra és öko-tudatosságra törekszünk az újépítésű ingatlanok tervezésekor és építésekor, nemcsak a saját pénztárcánknak teszünk jót, hanem hozzá is járulunk bolygónk védelméhez. Budapest aglomerációján belül épülő új lakások esetében is érdemes figyelembe venni ezeket a szempontokat, hiszen így valóban „újonnan” kezdhetjük az életünket egy olyan otthonban, ami harmóniában van környezetével.

 

A közlekedés szerepe az új építkezésekben

A közlekedés szerepe az új építkezésekben igazán fontos tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Gondoljunk csak bele, mennyire megkönnyíti az életünket egy jó közlekedési hálózat! Egy Budapesti aglomerációban található újépítésű ingatlan esetén is ez a helyzet. Márpedig manapság egyre többen keresnek ilyen ingatlanokat, hiszen a főváros környékén sokan dolgoznak és szeretnének közel lakni a munkahelyükhöz.

Amikor megnézed egy új építkezés alaprajzát vagy terveit, gyakran láthatod, hogy a fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a közlekedésre. Például olyan funkciókat terveznek be, mint kerékpártárolók vagy parkolóhelyek a lakóparkokon belül. De miért is olyan fontos ez?

Egyrészt természetesen azért, mert minél kevesebb időt kelljen töltenünk utazással – legyen szó munkából hazafele tartásról vagy akár bevásárlásról – annál jobb. Belegondolva például abba, hogy este fáradtan jössz haza és még órákat kellene autóval mászkálni a zsúfolt utcákon, az igazán idegesítő tud lenni. Ugyanakkor egy jól megközelíthető ingatlanban lakva ezek a problémák jelentősen csökkennek.

Másrészt pedig a közlekedés szerepe az új építkezésekben abban is tetten érhető, hogy a fejlesztők és az önkormányzatok igyekeznek olyan infrastruktúrát kialakítani, ami lehetőséget ad arra, hogy mindenki eljusson A pontból B pontba akár tömegközlekedéssel vagy kerékpárral is. Ez nem csak kényelmes megoldást jelent számunkra, hanem környezetbarátot is! Végül is ki ne szeretne hozzájárulni egy zöldebb jövőhöz?

És vajon mit tehetünk mi magunk annak érdekében, hogy minél jobban kihasználhassuk ezt a lehetőséget? Elsősorban azt javaslom, hogy amikor új ingatlant keresel Budapest aglomerációján belül, mindenképpen figyeld meg a közlekedési kapcsolatokat! Hogyan jutsz el munkahelyedre? Milyen gyakran járnak buszok vagy villamosok? Ezek mind olyan kérdéseket, amik segítenek megtalálni azt az otthont, ami valóban megfelel az igényeidnek.

Összefoglalva tehát elmondható, hogy a közlekedés szerepe az új építkezésekben igen nagy jelentőséggel bír. Egy jó infrastruktúra nem csak az életünket könnyíti meg, hanem hozzájárul egy fenntarthatóbb jövőhöz is. Éppen ezért ne feledkezzünk meg róla, amikor új otthon után nézünk!

 

Zöldterületek és infrastruktúra fejlődése Budapesten

Azt hiszem, sokan egyetértenek velem abban, hogy Budapest egy gyönyörű város, azonban mindig van hely a fejlődésre és a változásra. Mostanában láttam, hogy jelentős változások történnek a zöldterületek és infrastruktúra fejlődése terén Budapesten. Nem csak az építkezések számát növelték meg – ami jó hír az újépítésű ingatlanokat keresőknek – de mindeközben igyekeznek fenntartani és megóvni a természeti kincseinket is.

Gondolom ti is észrevettétek már, hogy rengeteg parkot alakítottak ki vagy újítottak fel Budapesten az utóbbi időben. Néhány ilyen zöld övezet akár még munka közben is tökéletes menedék lehet egy rövid séta vagy ebéd után. Amikor arra gondolok, mennyire fontosak ezek a zöldterületek mindannyiunk számára – felnőttek és gyerekek számára egyaránt -, nagyon örülök annak, hogy Budapest vezetése komoly hangsúlyt fektet erre.

Az infrastruktúrával kapcsolatos fejlesztéseket sem lehet figyelmen kívül hagyni! Ugye ti is tapasztaltátok már? A közlekedés javulása, az új bicikliutak építése és a tömegközlekedés fejlesztése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Budapest élhetőbbé váljon. Ráadásul ezek a fejlesztések egyre vonzóbbá teszik az agglomerációban lévő újépítésű ingatlanokat is.

De mit gondoltok arról, hogy mindezek mellett még mennyi lehetőség van? Például az okos város megoldások bevezetése vagy éppen a fenntarthatóságra való összpontosítás? Elképzelitek milyen jó lenne, ha több napelemes rendszert telepítenénk vagy tömegesen használnánk elektromos autókat? Szerintem ezek mind olyan dolgok, amelyek tovább javíthatnák Budapest zöldterületeinek és infrastruktúrájának fejlődését.

Összefoglalva tehát nagyon örülök annak, hogy látható előrelépést tapasztalunk Budapesten ezen a területen. Úgy érzem, minél több zöldterület és jobb infrastruktúra áll rendelkezésünkre – különös tekintettel az agglomerációban lévő újépítésű ingatlanokra -, annál inkább élvezni fogjuk ezt a csodás várost. Vajon ti is így gondoljátok?

 

Családi házak versus társasházak: melyiket válassza?

Családi házak versus társasházak: melyiket válassza? Nos, ez egy igazán nehéz kérdés, amire nincs egyértelmű válasz. Ugyanakkor a Budapesti aglomeráció újépítésű ingatlanok terén is érdemes alaposan megfontolni, hogy melyik opció lenne a legjobb számunkra és családunk számára.

Először is gondoljuk végig, hogy mi az, ami fontos számunkra egy otthonnál. Ha szeretnénk nagyobb területet élvezni és több zöldterületre van szükségünk, akkor valószínűleg a családi ház lesz az ideális választás. Egy saját kertben lehetőségünk nyílik a kerti partik megszervezésére vagy egyszerűen csak azt élvezni, ahogy gyerekeink játszanak odakinn.

Másrészről pedig ha fontosabb a közlekedés és az infrastruktúra könnyebb elérhetősége (pl. bevásárlóközpontok), talán jobban megfelelnek nekünk a társasházak. A belvárosi ingatlanok esetén például sokkal könnyebb megtalálni azt a helyet, ami minden igényünkre megfelel.

Azonban nemcsak ezen tényezőket kell figyelembe venni, hanem az anyagi kérdéseket is. Általában véve a családi házak drágábbak lehetnek, mint egy lakás vagy társasház. Azonban ha figyelembe vesszük azt is, hogy hosszú távon milyen költségekkel jár egy-egy ingatlan fenntartása és karbantartása (pl. közös költség), akkor már nem olyan egyszerű eldönteni azt.

Nem utolsósorban pedig a szomszédokkal való viszony fontos tényező. Egy családi háznál nagyobb eséllyel találkozunk olyan emberekkel, akik hasonló életstílust folytatnak mint mi – hiszen ők is döntöttek a kertvárosi élet mellett -, míg egy társasházban sokkal változatosabb lehet a lakóközösség összetétele.

Összegezzük tehát: mindkét típusnak megvan az előnye és hátránya, de igazából csak mi magunk tudjuk eldönteni azt, hogy melyik felel meg leginkább igényeinknek és elképzeléseinknek Budapesti aglomeráció újépítésű ingatlan piacán. Épp ezért érdemes alaposan átgondolni ezt a döntést: beszéljünk másokkal, nézzünk utána tapasztalatoknak és vegyük figyelembe saját életünkben valószínűleg bekövetkező változásokat is.

 

Ingatlan vásárlás: lépésről lépésre útmutató

Amikor ingatlant szeretnénk vásárolni, különösen ha Budapest agglomerációjának újépítésű ingatlanjairól beszélünk, fontos lépésről lépésre haladni az egész folyamat során. Így biztosítva, hogy minden simán menjen és a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg. Ebben a bejegyzésben szeretnék bemutatni nektek egy olyan útmutatót, ami segítségével könnyebben tudtok eligazodni ebben a bonyolult világban.

Első lépésként érdemes alaposan utána járni annak, hogy milyen jellegű ingatlant szeretnénk vásárolni – lakást vagy házat? Mennyire fontos számunkra a közlekedési kapcsolatok minősége? Milyen méretű és elrendezésű otthont keresünk? Mindezeket figyelembe véve össze kell állítani egy prioritások listáját, amely alapján könnyebb lesz megtalálni az igényeinknek leginkább megfelelő ingatlant.

A következő lépés természetesen maga az új otthon keresése. Az interneten rengeteg hirdetést találhatunk Budapest agglomerációjának új építésű ingatlanjai között. Érdemes többféle forrásból tájékozódni és összehasonlítani a különböző ajánlatokat. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy érdemes személyesen is megnézni az ingatlant, hiszen csak így kaphatunk valós képet arról, hogy valóban megfelel-e az elvárásainknak.

Ha már sikerült egy esetleges befutót találni, jön a finanszírozási lehetőségek felmérése. Általában többféle módszer közül választhatunk: saját erőből vásárolhatunk ingatlant vagy igénybe vehetünk hitelt vagy lízinget. Ebben a fázisban érdemes pénzügyi tanácsadóval konzultálni annak érdekében, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg.

Az adásvételi szerződés aláírása előtt mindenképpen javasolt jogi segítséget kérni egy ügyvédtől vagy ingatlanjogásztól, hiszen ők tudnak nekünk a leghitelesebben segíteni abban, hogy minden papírmunka rendben legyen. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az energiatanúsítványt is beszerezzük – ez ugyanis kötelező eleme az adásvételi szerződésnek!

Végül pedig jöhet a költözés és az új otthonunk berendezése! Remélem, hogy ez a rövid lépésről lépésre útmutató segített nektek abban, hogy átlássátok az ingatlanvásárlás folyamatát. Azt gondolom, ha minden lépést alaposan végiggondolunk és megtervezünk, akkor sokkal nagyobb eséllyel találjuk meg azt az újépítésű ingatlant Budapest agglomerációjában, ami igazán ideális lesz számunkra.

 

A jövő ingatlana: innovatív megoldások a budapesti aglomerációban

A jövő ingatlana: innovatív megoldások a budapesti aglomerációban

Amikor belegondolunk, hogy milyen lesz a jövő otthona, rengeteg izgalmas és újszerű lehetőség tárul elénk. A budapesti aglomeráció egyre gyorsabban fejlődik és számos olyan projekttel találkozhatunk manapság, amelyek egészen elképesztő megoldásokat vonultatnak fel az újépítésű ingatlanok területén. Olyan lakóparkokra gondolok itt például, amelyek nemcsak szem előtt tartják a környezetvédelmet és az energiatakarékosságot, hanem igazi közösségi élményt is nyújtanak az ott élők számára.

Egy ilyen modern lakóparkban járva hihetetlenül inspirálónak érzem azt a sok zöldfelületet és napelemes rendszert, ami minden épület tetejét beborítja. Ezeknek köszönhetően jelentős mértékben csökkenhet a rezsi költségünk is – ki ne szeretne ebben részesülni? De persze nem csak erről van szó: mi lenne jobb annál, mint hazasétálni egy fáradt nap után olyan utcán, ahol virágos kertek vannak mindenhol, és a gyerekek vidáman játszanak a közösségi parkban?

Ugyanakkor az innovatív megoldások nem állnak meg az épületek külsejénél. Az ilyen lakóparkokban található otthonok belső elrendezése is olyan praktikus és jól átgondolt, hogy egy modern család igényeit maximálisan kiszolgálja. Külön érdekesség például a tárolóhelyek okos kihasználása – hiszen mindannyian tudjuk, mennyire fontos elegendő szekrénynek lenni ahhoz, hogy rendben tarthassuk a cuccainkat.

Aztán ott vannak még az intelligens otthoni rendszerek, amelyek folyamatosan gondoskodnak arról, hogy friss levegő jusson be az ingatlanba anélkül, hogy mihez kéne nyúlnunk. Vagy gondoljunk csak bele: milyen jó lenne úgy felkelni reggelente télen-nyáron egyaránt kellemes hőmérsékletű szobában? Ezeket már most is lehetőség van élvezni ezeken a helyeken – na de mi lesz itt 10 vagy 20 év múlva?

Egyszóval elképesztő dolgok történnek manapság az újépítésű ingatlan piacán Budapesten és annak aglomerációjában. A jövő otthona már nem csak egy álom vagy egy sci-fi film jelenet, hanem valósággá válik a szemünk előtt. Ha pedig ezek az újítások még csak a kezdetek, akkor biztos lehetünk benne: nagyon izgalmas idők elé nézünk!

Összefoglalva, a Budapesti aglomeráció újépítésű ingatlan piaca folyamatosan bővül és fejlődik. A kereslet növekedése az újépítésű lakások és modern ingatlanok iránt egyre több lakópark építését vonja maga után a budapesti aglomeráció területén. A budapest környéki ingatlanok népszerűsége is köszönhető annak, hogy ezek a területek nyugodtabb életteret biztosítanak, miközben még mindig közel vannak a fővároshoz és könnyen megközelíthetők közlekedés szempontjából. Mindezek alapján elmondható, hogy a Budapesti aglomerációban zajló újépítésű projektek továbbra is jó befektetést jelenthetnek mind az otthonkeresők, mind pedig az ingatlanbefektetők számára.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.