fbpx
Oldal kiválasztása

A környezetszennyezés olyan méretek ölt már világszerte, melyet csak közös összefogással lehet megfékezni. Ha minden háztartás képes lenne legalább egy hónapon keresztül a műanyag mentes élet kivitelezésére, már fellélegezhetne a bolygónk!
A műanyag folyamatos gyártása, ezáltal a rendszeres kereslet az egyszer használatos műanyag palackokra, flakonokra még messze van a csökkenéstől. Azonban vannak kezdeményezések, olyan társadalmi szervezetek bevonása, melyek ötletekkel, új, természetbarát anyagokkal támogatják a műanyag mentes háztartások működését.

 

A PET palackok rendszeres vásárlása az egyik legkárosabb kereskedelmi lépés, amit a bolygónk ellen tesz az emberiség

A műanyag gyártása során olyan mennyiségű mérgező anyag szabadul ki a gyárakból, melyek a környező városok, falvak lakóit évtizedeken át folyamatosan mérgeznek. A műanyag egyik alapanyaga a kőolaj, amely a szervezetbe kerülve nem képes a természetes kiürülésre. Kizárólag egyetlen nap alatt 12-13 millió tonna kőolajat termelünk és használunk el!

Belegondoltál már abba, hogy a műanyagokból káros anyagok oldódnak ki, tehát azok, amiket ezekből megiszol vagy megeszel, azok már lerakódnak a szervezetedben és megbetegedéseket okozhatnak?

A szennyezett, toxikus anyagok, melyek a gyárakból kikerülnek, komoly károkat okoznak a környező városok, falvak lakóinak a szervezetében, mint például koraszülések, légzőszervi vagy rákos megbetegedések, melyek megelőzhetőek lennének a műanyag gyártásának visszaszorításával és kereskedelmével.

 

A harmadik világ és a műanyaggyártás

Az óriási méretű műanyaggyártás a szegényebb országok lakóit is érintik. Több ország azért, hogy később fel tudják majd használni a műanyag szemetet, sok legális, de még több illegális személylerakót tartanak fenn. A szegényebb országok lakói ezeken a helyeken rendszeresen válogatnak, palackokat gyűjtenek össze, hogy azokat pénzre váltva beadják újrahasznosítására. Ők eleve ki vannak téve számtalan megbetegedés kockázatának. Ezek a legális vagy illegális telephelyek, de maga a kommunális hulladékfeldolgozás sem képes az összes műanyag tárolására. Emiatt több tonnányi hulladék végzi a tengerek, óceánok fenekén vagy a partok mentén.

 

Teknősök és a műanyag

A tengeri élővilág jelentős része, főleg azok, amelyek a partok környékén élnek megszenvedik ezt az óriási mennyiségű szemetet, többségük belehal a toxikus mérgezésbe, de olyan is akad, amely továbbadja, ezáltal megbetegítve az utódokat. A tengeri madarak 60%-ban, a teknősök 100%-ban találnak rendszeresen műanyag hulladékokat! A toxikus műanyag lerakódik mind az állatok, mind az emberek szervezetében, ezáltal tovább mérgezve azt.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.