fbpx
Oldal kiválasztása

Üdvözöljük a kerti medence világába! Ebben a blogban igyekszünk minden fontos és érdekes információt megosztani Önökkel, amely a kerti medencékkel kapcsolatos. A Medence tisztításától kezdve, a Kerti úszómedencék különböző típusain át egészen a medence vízszűrés és medence vízmelegítés praktikus ötleteiig mindent megtalálhat itt. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk abban, hogyan alakíthatja át saját kertjét egy igazi oázissá, és hogyan gondozza hatékonyan medencéjét.

 

Kerti medencék előnyei és fajtái

A kerti medencék előnyei és fajtái igazán változatosak, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a tökéletes megoldást otthonunk számára. Az egyik legnagyobb előnye a saját kertünkben lévő medencének az, hogy bármikor élvezhetjük a frissítő víz hűsítő hatását anélkül, hogy el kellene utaznunk valahová vagy sorban állnunk egy közös strand bejárata előtt. Ugye milyen jó érzés lenne, ha nyáron csak ki kellene mennünk a hátsó ajtónkon, és máris ott terülne el előttünk a csillogó víztükrű medence?

A kerti medencék között rengeteg fajta közül választhatunk, így biztosan megtalálhatjuk azt, amelyik leginkább illik az elképzeléseinkhez és az adottságokhoz. Az első döntési pont általában az anyag kérdése: választhatunk acélvázú vagy PVC-burkolatú medencét is. Az acélvázúak tartósabbak és stabilabbak, de viszont drágábbak is; míg a PVC-s verzió könnyebb és olcsóbb opció lehet.

Másodszor pedig fontos figyelembe venni a méretet és formát is: attól függően, hogy mekkora hely áll rendelkezésre, választhatunk kisebb, felfújható medencét a gyerekeknek vagy akár nagyobb, fémvázas változatot az egész család számára. A formák terén is van miből válogatni: népszerűek a kör alakú és nyolcszögletű modellek, de létezik négyszögletes és ovális verzió is.

De nem csak az anyag és forma kérdése határozza meg a medencék típusát: például vannak olyanok, amelyeket el lehet takarni egy vízálló ponyvával, így télen sem kell lebontani őket. Másik fontos szempont lehet a felszereltség: szeretnénk-e pezsgőfürdő funkciót vagy esetleg úszógépet is beépíteni? Esetleg érdekelne minket a sósvizes tisztítás lehetősége?

Összességében tehát rengeteg előnye van annak, ha saját kerti medencénk van. És bár sokféle típus közül választhatunk, minden esetben biztosak lehetünk benne, hogy jó döntést hozunk. Hiszen mi lenne jobb egy forró nyári napon annál, mint otthonunkban élvezni a frissítő vizet?

 

A tökéletes kerti úszómedence kiválasztása

A tökéletes kerti úszómedence kiválasztása igazán nagy kihívás lehet, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni a döntés során. Az egyik legfontosabb tényező természetesen az ár, de emellett még számos más dolgot is mérlegelnünk kell. Például gondolkozzunk el rajta, hogy mennyire fontos számunkra a medence mérete és formája. Vajon egy klasszikus ovális medencét szeretnénk, vagy inkább valami extravagánsabbat?

Egy másik fontos kérdés a medence anyaga és tartóssága. Ha hosszú távra tervezünk és nem akarjuk minden évben lecserélni a medencénket, érdemes olyan anyagok közül válogatni, amelyek időt állóak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A PVC fóliából készült medencék olcsóbbak ugyan, de kevésbé tartósak – ennek tükrében talán jobb választás lehet az acélvázú vagy üvegszálas változat.

Ezen felül fontos megemlíteni azt is, hogy mekkora hely van rendelkezésre a kertünkben az úszómedence számára. Nem mindegy ugyanis, hogy csak egy apró sarokba próbáljuk beilleszteni a medencét, vagy akár az egész kertet rá szánjuk. Minél nagyobb területen gondolkodunk, annál több lehetőségünk van arra, hogy olyan medencét válasszunk, amely valóban megfelel nekünk és igényeinknek.

A víztisztítás kérdése sem elhanyagolható: szeretnénk-e egy automata rendszert beépíteni a medencébe, vagy elegendő lesz egy manuális szűrés? Az automata rendszer persze drágább és karbantartást is igényelhet, de hosszú távon talán mégis megéri beruházni rá.

Végül pedig érdemes átgondolni azt is, hogy milyen céllal vásároljuk meg a kerti úszómedencét. Csupán lazítani szeretnénk benne a forró nyári napokon, vagy sportolási célból használnánk? Ha utóbbira voksolunk például fontos lehet az úszásra alkalmas mélység és hosszúság megléte.

Összegezve tehát nem könnyű dolgunk van a tökéletes kerti úszómedence kiválasztása során. Sok tényezőt kell mérlegelnünk ahhoz, hogy olyan medencét találjunk magunknak és családtagjainknak ami minden elvárásnak megfelel.

 

Medence tisztítás: tippek és trükkök

A kerti medence igazán élvezetes időtöltést nyújthat a forró nyári napokon, azonban fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő tisztításról és karbantartásról is. Ebben a bejegyzésben szeretnék néhány hasznos tippet és trükköt megosztani veletek a medence tisztításával kapcsolatban.

Kezdjük talán az alapokkal: rendszeresen ellenőrizzük a víz pH értékét, ami ideális esetben 7,2-7,6 között kell legyen. Ha szükséges, használjunk pH-szabályozó szereket annak biztosítása érdekében. Jó tudni azt is, hogy milyen gyakran kell vizet cserélni egyáltalán? Nos ez függ attól többek közt, hogy hányan fürdenek benne és mekkora terhelést jelent ez a vízminőségnek. Általánosságban elmondható viszont, hogy érdemes hetente legalább egyszer frissíteni az állóvizet.

Amikor már úgy döntünk lecserélünk egy része vagy akár teljes egészében a vízmennyiséget előtte ne feledkezzünk meg arról sem,hogy letakarítani a medence falát és padlóját! A piacon kapható speciális kefék és hosszú nyelű hálók nagyszerű segítséget jelentenek ebben. Ha pedig valaki komolyabb tisztításra vágyik, akkor érdemes lehet úszómedence porszívót beszerezni.

Persze a medencetisztítás során nem szabad elfeledkeznünk a vízforgató rendszer karbantartásáról sem! Rendszeresen ellenőrizzük, hogy megfelelően működik-e a cirkulációs rendszer, illetve minden nap vegyük ki az idegen anyagokat (pl. levelek) a skimmer kosarából. Amennyiben szükségesnek látjuk, időnként cseréljük le a medence szűrőbetétet is.

Utolsó gondolatként pedig szeretném felhívni még figyelmet arra,hogy ne feledkezzünk meg néha- néha egy alapos fertőtlenítésről sem! Különösen fontos ez abban az esetben ha sokan használják a kerti medencénket és elkerülni szeretnénk az esetleges betegségek terjedését. A klórtabletta vagy folyékony klór mellett létezik természetesebb alternatíva is mint például sóval üzemelhető elektrolizáló berendezés amely kevésbé irritálja bőrt és szemet.

Remélem hasznosnak találtátok a fent bemutatott tippeket és trükköket, és mostantól még könnyebbé válik számotokra a medence tisztításának művelete! Ha van esetleg saját bevált módszeretek vagy tapasztalataitok ezzel kapcsolatban, ne habozzatok megosztani velünk!

 

Különböző medence vízmelegítési lehetőségek

A kerti medence igazán jó döntés lehet a nyári hőségben, hiszen a saját otthonunkban élvezhetjük a víz hűsítő ölelését. Azonban nem csak a strandolásról és pancsolásról szól egy ilyen berendezés, hanem arról is, hogyan tudjuk megfelelően használni és fenntartani azt. Ebben a bejegyzésben szeretnék beszélni néhány olyan módszerről, amivel könnyedén felmelegíthetjük medencénk vizét – így akár még az esti órákban vagy kevésbé meleg napokon is kihasználható lesz.

Az első opció, ami eszembe jutott ezzel kapcsolatban, az elektromos vízmelegítő. Ez egy viszonylag egyszerű és gyors megoldás lehet arra, hogy kellemes hőmérsékletre állítsuk be medencénket. A legtöbb háztartásba könnyen integrálható ez a fajta technológia és ráadásul energiatakarékosnak mondható – bár tény, hogy működése közben bizony elhasznál némi áramot.

Egy másik érdekes alternatíva pedig a napenergia segítségével történő vízfelfűtés. Itt olyan speciális panelekkel dolgozunk (a.k.a. napkollektorok), amelyek a napsugarakat képesek átalakítani hőenergiává. Ezáltal természetes módon melegíthetjük fel medencénk vizét, ráadásul nagyon környezetbarát módszerről van szó. Persze azért vannak hátrányai is ennek a megoldásnak – például az, hogy csak akkor hatékony, ha éppen süt a nap.

A harmadik opció talán nem annyira közismert, de mindenképpen szót érdemel: ez pedig a fűtött vízforgató rendszer. Lényegében itt egy olyan eszközt telepítünk medencénk mellé, ami képes arra, hogy egy idő után felmelegítse azt a vizet, amit úgynevezett „forgatás” során mozgatunk át rajta. Így tehát folyamatosan cserélődik és melegszik medencénk tartalma – bár tény, hogy ennek beüzemeltetése sem olcsó mulatság.

Végül pedig ott van még egy népszerű választás: a gázfűtéses medence-vízmelegítő berendezés. Az ilyen típusú rendszerek gyorsan és hatékonyan képesek felfűteni a vizet; viszont sajnos elég költséges lehet fenntartani őket hosszabb távon. Mindenesetre érdemes mérlegelni a lehetőségeket, hogy melyik módszer illik leginkább a saját igényeinkhez és pénztárcánkhoz.

Összességében tehát látható, hogy számos medence vízmelegítési lehetőség közül választhatunk, attól függően, hogy mennyit szeretnénk ráfordítani az energiára és a fenntartásra. A lényeg az, hogy megtaláljuk azt a megoldást, ami mind praktikusabb és környezettudatosabb egyaránt – így biztosak lehetünk benne, hogy mindenki jól jár!

 

Medence vízszűrés: hogyan működik?

A medence vízszűrésének folyamata sokak számára lehet rejtély, de valójában nagyon egyszerű és érdekes. Szóval, hogyan is működik a medence vízszűrés? Nos, először is tudni kell, hogy a kerti medencékben általában két alapvető típusú szűrőt használnak: homokot vagy kartuszos szűrőt. Mindkettő célja ugyanaz – megtisztítani a vizet az újrafelhasználás érdekében.

Tehát kezdjük az első lépéssel: a víz keringetése. A medence vizét egy speciális vízpumpa segítségével juttatják át a szűrős rendszerbe. Az úgynevezett „beszívott” víz áramlik a csöveken keresztül, majd eléri a szűrőegységet. Ide kerül soron következő fontos elem: maga a szűrés.

Amint már említettem korábban, van kétfajta szűrő: homok- és kartuszos. A homokszűrős rendszer esetén több réteg finom homok található az edényben (ezért kapta ezt nevét), amelyen keresztülhaladva eltávolítja az apró részecskéket és piszkot tartalmazó vizet. Az ilyen típusú szűrők nagyon hatékonyak és a leggyakrabban használt módszer.

A másik típus, a kartuszos szűrőek egy olyan speciális anyagból készült hengeres elemet tartalmaznak, amely átereszti a vizet, miközben megszabadul a benne lévő szennyeződésektől. Ezek az eszközök kisebbek és könnyebbek, mint homokszűrős társaik, de ugyanúgy megfelelnek a feladatuknak.

Már csak egy dolog maradt hátra: a tiszta víz visszaáramoltatása. Miután a víz áthaladt valamelyik szűrési folyamaton – legyen az homok vagy kartusz -, már sokkal tisztább állapotban van. A pumpa ekkor visszasajtolja azt medencébe újrahasznosítására.

Összegezve tehát látható, hogy bár elsőre összetettnek tűnhet ez az egész folyamat, valójában rendkívül egyszerű és hatékony módja annak, hogy mindig kristálytiszta vizünk legyen otthonunk kerti medencéjében. Akkor miért ne élveznénk minden egyes alkalommal?

 

Egyszerű lépések a kerti medencék karbantartásához

Egyszerű lépések a kerti medencék karbantartásához – ez az, amiről ma beszélünk. Szerintem mindenki egyetért abban, hogy egy kerti medence fantasztikus lehetőség a nyár élvezetére és a hűsítő fürdőzésre. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy bizonyos munkát igényel annak érdekében, hogy tiszta és egészséges maradjon.

Az első dolog, amit érdemes megtenni az ellenőrzése annak, hogy rendben van-e a vízforgató rendszerünk. Ez magában foglalja a szivattyút és a szűrőt is. A szivattyúnak zavartalanul kell működnie ahhoz, hogy megfelelően tudja forgatni és szűrni a vizet – ne feledjük el rendszeresen ellenőrizni! Egy jó állapotú vízforgató rendszerrel könnyebb dolgunk lesz más területeken is.

A következő fontos lépés az algák elleni védelem. Az algák nagyon gyorsan elszaporodhatnak egy-egy meleg nyári napon – ki szeretne úszkálni zöldes trutyiban? Nem túl kellemes látvány! Ehhez javaslom az algagátló szer használatát hetente legalább egyszer alkalmazva – így biztosan elkerülhető lesz ez a kellemetlen probléma.

A medence vizének pH értékét is figyelemmel kell kísérnünk. A megfelelő pH 7,2 és 7,6 közötti érték – ebben az esetben a klór hatásosabban tudja végezni fertőtlenítő munkáját, valamint a víz sem lesz túlságosan savas vagy lúgos. Egy egyszerű tesztcsík segítségével könnyedén ellenőrizhetjük otthon is ezt az értéket.

Végül pedig fontos még említést tenni a porszívó használatáról. Ahogy otthon is porszívózzuk ki rendszeresen szobánkat, úgy a medencénket se hanyagoljuk el! A homokszűrős rendszerrel felszerelt medencék esetén erre hetente egyszer biztosan sort kell kerítenünk – így megszabadulhatunk az aljra ülepedett szennyeződésektől.

Ezekkel az egyszerű lépésekkel máris sokat tehetünk kerti medencénk tisztaságáért és karbantartásáért – hiszen miért ne élveznénk teljes mértékben azt a remek lehetőséget, amit egy saját kertben lévő medence nyújt?

 

Biztonságos úszás: szabályok a kerti medencénél

A kerti medence igazán jó dolog a nyári hőségben, hiszen nincs is jobb annál, mint egy frissítő úszás után sütkérezni a napfényben. Viszont fontos megemlíteni, hogy biztonságos úszásról beszélünk – ami azt jelenti, hogy néhány alapvető szabályt be kell tartanunk a kerti medencénél.

Először is mindenképpen érdemes gondolnunk arra, hogy az úszás előtt és után zuhanyozzunk le. Ez nem csak azért fontos, mert segít eltávolítani a baktériumokat és vírusokat testünkről (amik így kevésbé jutnak el másokhoz), hanem azért is, mert csökkenthetjük ezzel a klór iránti terhelést – ami idővel a medence vizének minőségét ronthatja.

Amikor pedig beleugrunk vagy óvatosan behaladunk a medencébe, mindig legyünk tekintettel arra, hogy ne okozzunk kellemetlenséget másoknak. Ezt úgy értem például azt mondhatom: kerüljük az ugrálást és lökdösést közvetlenül más emberek mellett; illetve ha gyerekek vannak velünk, akkor tanítsuk meg őket erre is.

Aztán ott van még az alapszabály: soha ne menjünk úszni egyedül. Tudom, hogy sokan gondolják azt, hogy azért csak nem fulladnak bele a saját kerti medencéjükbe… de ugye milyen könnyen előfordulhat egy baleset? Például valaki elcsúszik és beüti a fejét – vagy éppenséggel hirtelen rosszullét történik vele. Ilyenkor óriási segítség, ha van valaki a közelben, aki segít rajta.

Végül pedig ne feledkezzünk meg arról sem, hogy minden nap ellenőrizzük a medence vizének minőségét. Nem kell ezt túlbonyolítani: ma már léteznek olyan tesztcsíkok vagy digitális mérőeszközök (pl. pH-mérő), amelyekkel gyorsan és egyszerűen megtudhatjuk az adott vízminta eredményét. Ha pedig úgy látjuk, hogy szükséges, akkor adjunk hozzá fertőtlenítőszert vagy klórt – így biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz baj.

 

Környezetbarát megoldások a medencékhez

Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a kerti medencék remek módon hűsítenek minket a forró nyári napokon. Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy felelősséggel is jár az ilyen luxus élvezete: gondoskodnunk kell arról, hogy a medencénk fenntartása és használata ne károsítsa túlzottan a környezetet. Ma szeretnék megosztani veletek néhány környezetbarát megoldást a medencékhez.

Az egyik legfontosabb dolog, amire oda kell figyelnünk, az a vízfogyasztás. Természetesen nagyon sok vizet igényel egy medence feltöltése és karbantartása, de vannak módszerek arra, hogyan csökkenthetjük ennek mértékét. Például érdemes beszerezni egy víztakarékos takarót vagy lefedést – ezáltal kevesebb vizet párologtat el a napfény és meleg hatására.

Ami pedig a vegyszerek használatát illeti: próbálkozzunk természetes alapanyagú tisztítószerekkel! A klór helyett válasszuk inkább az úgynevezett ioncserélős fertőtlenítést vagy az UV-fertőtlenítést – ezek ugyanolyan hatékonyak lehetnek, mint a hagyományos vegyszerek, és sokkal kevésbé károsak a környezetre nézve.

A medence fűtése is komoly energiaigényű tevékenység, de ezen is lehet spórolni. Gondoltátok volna, hogy létezik napenergiával működő medencefűtés? Hát igen! Ezek az úgynevezett napkollektorok segítségével melegítik fel a vizet – ráadásul teljesen ingyen és környezetbarát módon.

Továbbá érdemes figyelmet fordítani arra is, hogy milyen anyagból készül a medencénk. Vannak olyan vállalkozások, amelyek újrahasznosított műanyagból vagy fenntartható faforrásból gyártanak medencéket. Ha még csak most tervezzük beszerezni álmaink vízi paradicsomát, érdemes ilyen opciókat is megfontolni.

Kedves olvasók! Remélem ezekkel az ötletekkel nemcsak mi magunk élvezhetjük jobban a nyár adta örömöket egy jó frissítő fürdőben, hanem bolygónknak és annak lakóinak is jót teszünk hosszú távon. És végül ne feledjük: minden apró változtatás számít!

 

A legjobb kellékek a kerti úszómedencéhez

A kerti úszómedencék igazán remek időtöltést és felfrissülést nyújtanak a forró nyári napokon. De vajon milyen kellékekkel tehetjük még kényelmesebbé és élvezetesebbé a medencehasználatot? Nos, az én tapasztalataim szerint van néhány olyan dolog, amit mindenképpen érdemes beszerezni egy kerti úszómedencéhez.

Először is, szükségünk lesz egy nagyon jó vízforgatóra vagy szűrőberendezésre. Ez alapvető fontosságú ahhoz, hogy a medence vizét mindig tisztán és kristálytisztán tartsuk. Hiszen ki akar olyan zavaros vízben fürdeni? Egy megfelelő berendezés biztosítja, hogy ne kelljen órákon át bajlódni a víz minőségén.

Második lépésként érdemes gondolni valamilyen praktikus medencefűtésre is. Ugye milyen kellemetlen tud lenni, ha reggelente hideg vízzel találkozik az ember lába? Egy jó medencefűtésnek köszönhetően bármikor hozzákezdhetünk egy kellemes úszóedzéshez anélkül, hogy vacogva sietnénk ki belőle.

Az sem árt persze, ha van egy jó minőségű medence takaró is, ami a nap végén segít megőrizni a vizünk hőmérsékletét és tisztaságát. Így nem kell minden nap újra megtölteni vagy sok időt eltölteni annak tisztításával.

A kényelmet szolgálja még egy lépcső is, amivel könnyebben be- és kijuthatunk a medencéből. Biztonságosabbá teszi az úszást, főleg ha gyermekek is használják a medencét.

És végül ne feledkezzünk meg pár vízben használható játékról sem! Legyen szó akár egy vízipoolról, labdáról vagy úszógumiról – ezekkel garantáltan élvezetes lesz az időtöltés családunkkal vagy barátainkkal.

Összefoglalva tehát érdemes beszerezni néhány alapvető kelléket ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudjuk élvezni kerti úszómedencénk adta lehetőségeket: vízforgató berendezést, medencefűtést, takarót, lépcsőt és persze játékokat. Ezekkel felszerelve biztosan kellemes nyarat tölthetünk el otthonunkban saját mini wellness központunkban!

 

Hogyan válasszuk ki az ideális helyet a kerti medencének

A kerti medence elhelyezése sokszor okoz fejtörést a háztulajdonosoknak. Hogyan válasszuk ki az ideális helyet a kerti medencének? Először is fontos, hogy figyelembe vegyük a terepviszonyokat és az adottságokat. Az alábbiakban szeretnék néhány szempontot megosztani veletek, amik segíthetnek ebben a döntésben.

Egyik legfontosabb tényező, hogy mennyi napfény éri majd a medencét, hiszen ez hatással van többek között arra is, mekkora fűtési költséggel kell számolnunk. Ha lehetőségünk van rá, olyan helyre tegyük a medencét, ahova sok napsütés jut délutánonként és estefelé is.

Az egyenletes talajszint mellett – ami alapvető elvárás egy medence esetén – ne felejtsük el azt sem mérlegelni, hogy milyen távolságra lesz az épülettől. Nem biztos ugyanis jó ötlet túlságosan közel rakni hozzá; gondoljunk csak arra, ha valaki véletlenül túlzott lendülettel csobbanna bele! Másrészről viszont nem akarjuk órákat sétálni átázva ahhoz sem,hogy beérjünk otthonra.

Ugyancsak fontos a széljárás is. Nem mindegy, hogy milyen irányból fúj a szél, hiszen ez befolyásolja azt is, hogy mennyire hűl le gyorsan a víz és mennyi port visz bele. Ha tehetjük kerüljük el olyan helyeket a kertben,ahova állandóan beterít az őszi levelek vagy az úthenger.

A medence karbantartása sem elhanyagolható szempont: könnyebben tudod tisztán tartani például akkor ha nem kell óriási távolságokat megtenni egy vödörrel,mikor kiüríted vagy kitakarítod.

Végül pedig ne felejtkezzünk meg arról sem,hogy lehetőleg mindenkinek kellemes élmény legyen majd használni és élvezni a medencét: figyelembe véve a család minden tagja igényeit és komfortérzetét. Gondold végig mi lenne neked,a párodnak vagy éppen gyermekeidnek ideális helyszín?

Összefoglalva tehát több tényezőt is figyelembe kell vennünk annak érdekében,hogy megtaláljuk az ideális helyet kerti medencénknek. Az adottságok mellett válasszuk azt ami felhasználóbarát,karbantartható valamint mindannyiunknak örömöt okoz majd.

Összefoglalva, a kerti medence egy nagyszerű lehetőség mindenki számára, aki szeretne egy saját úszómedencét otthonában. A Medence tisztítás és a Kerti úszómedence gondozása nem igényel túl sok időt vagy erőfeszítést, ha megfelelően ütemezzük és figyelünk az alapvető medencék karbantartására. A Kerti medencék esetében fontos odafigyelni a vízminőségre is, melyhez elengedhetetlenül hozzá tartozik a medence vízszűrés és vízmelegítés alkalmazása.

Ezeknek köszönhetően élvezni fogjuk egész nyáron át kellemes fürdőzős élményeinket anélkül, hogy aggódnunk kellene a baktériumok terjedése miatt vagy folyamatosan felügyelnünk az állapotát. Mindezek mellett pedig használhatatlan téli időszakban sem lesz problémánk tárolni ezen berendezéseket vagy akár előre felkészíteni őket következő szezonra való várakozásig!

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.