fbpx
Oldal kiválasztása

Mai blogbejegyzésünk témája a kerti medence tisztítás és vízszűrés, amely minden medencetulajdonos számára elengedhetetlen feladat. Különösen fontos ez a téma nyáron, amikor a hőmérséklet emelkedése miatt még nagyobb igény van a friss és tiszta vízre. Ebben a bejegyzésben megosztunk néhány hasznos tippet a medence tisztításáról és az optimális vízszűrésről, hogy kerti medencéd mindig kifogástalan állapotban legyen. A Tiszta víz nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem egészségügyi okokból is – hiszen senki sem szereti azt az úszkáló algát vagy egyéb kellemetlen szennyeződéseket látni a medencében. Emellett pedig átbeszéljük majd részletesen a medence karbantartásának lépéseit is, hogy gördülékenyen haladhasson ezzel kapcsolatos teendőid között!

 

Kerti medence tisztítás fontossága

Kerti medence tisztítás fontossága mindannyiunk számára nyilvánvaló, hiszen egy tiszta és átlátszó víz nemcsak esztétikailag vonzóbb, de egészségügyi szempontból is biztonságosabb. Ebben a bejegyzésben szeretnék beszélni arról, hogy miért olyan lényeges a kerti medencénk rendszeres karbantartása és milyen módszerekkel érhetjük el ezt.

Először is nézzük meg, hogy mi történik akkor, ha nem fordítunk kellő figyelmet a medence tisztaságára. A koszos vízben könnyebben elszaporodnak a különböző baktériumok és algák, amelyek közül néhány komoly fertőzéseket okozhat az úszóknál. Ráadásul idővel ezek az élőlények eltömíthetik a szűrőt vagy más alkatrészeket is megronthatnak.

Tehát mit tehetünk annak érdekében, hogy mindezt elkerüljük? Az egyik legfontosabb dolog természetesen maga a mechanikai tisztítás: például takarítsuk le rendszeresen a medence falait és fenekét egy erre alkalmas kefével vagy porszívóval. Ez segít eltávolítani az ott lerakódott algákat és egyéb szennyeződéseket.

Ha már a mechanikai tisztításnál tartunk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a vízszűrést sem. A jó minőségű szűrőberendezés rendkívül fontos a tiszta víz fenntartásához, hiszen képes eltávolítani az apró részecskéket és baktériumokat is. Érdemes olyan típusú szűrőt választani, amely megfelel az adott méretű medencénkhez és igényeinkhez; ez lehet például homok- vagy patronszűrő.

Emellett ne feledkezzünk meg a vegyszerek használatáról sem! Egy jól beállított klór- vagy más fertőtlenítőszer-dózis segíthet abban, hogy folyamatosan gátolja az algák és baktériumok növekedését. Fontos azonban óvatosnak lenni ezzel kapcsolatban: túlzott vegyszerhasználat ugyanis irritálhatja a bőrt és a nyálkahártyát, illetve káros lehet a medence anyagának is.

Végül pedig érdemes időnként ellenőrizni a vízkémiai paramétereket (pH-érték, klórszint stb.), hogy biztosak legyünk benne: minden rendben van-e ebből a szempontból. Ha szükséges, akkor kisebb korrekciókat végezhetünk a vegyszerek adagolásával vagy a víz cseréjével.

Összefoglalva tehát a kerti medence tisztítása és vízszűrése nagyon fontos feladat, amelyre érdemes komolyan odafigyelni. Ha megfelelő módszereket alkalmazunk és rendszeresen karbantartjuk a medencénket, akkor hosszan élvezhetjük annak előnyeit anélkül, hogy aggódnunk kellene az egészségünkre néző negatív hatások miatt.

 

Medence tisztítás alaplépések

A kerti medence tisztítás és vízszűrés terén sokan küzdünk a legegyszerűbb alaplépésekkel is. Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani veletek néhány tapasztalatomat, hogyan lehet hatékonyan elvégezni a medence tisztítását anélkül, hogy túl sok időt és energiát kellene ráfordítani.

Először is, az egyik legfontosabb dolog a medencénk karbantartásában a rendszeres ellenőrzés és tisztítás. Nem elég csak akkor foglalkozni vele, amikor éppen fürdeni szeretnénk benne vagy ha látványos problémát észlelünk. A medence vizét naponta egyszer célszerű ellenőrizni, hogy biztosak lehessünk abban, minden rendben van-e.

Az első lépés a medence tisztításánál mindig az alján található piszkot és szennyeződéseket eltávolítása. Ehhez használhatunk speciális porszívót vagy hosszú nyelű hálós merítőt. Fontos, hogy ezzel ne csak az alján lévő koszt vegyük fel – figyeljünk oda arra is, hogy a vízfelszínre került levelekkel vagy más szennyeződéssel is végezzünk!

Miután megtisztítottuk a medence alját és felületét, jöhet a vízszűrő berendezés ellenőrzése. Ez rendkívül fontos lépés, hiszen a szűrőrendszer nélkülözhetetlen abban, hogy tiszta és egészséges maradjon a medencénk vize. A vízszűrőt hetente legalább egyszer érdemes ellenőrizni, illetve ha szükséges akkor takarítsuk ki vagy cseréljük is.

Ha ezzel is megvagyunk, akkor jöhetnek a vegyszerek – de csak óvatosan! Ne felejtsük el, hogy nem mindegy milyen típusú klórt vagy egyéb vegyszert használunk, hiszen ezek hatására eltérő lehet a víz pH-értéke. Az optimális pH-érték eléréséhez alkalmazzuk az útmutatóban leírtakat és figyeljünk arra is, hogy ne kerüljön túl sok vegyszer a medencébe.

Végül pedig ügyeljünk arra is, hogy rendszeresen mossuk át magát a medence burkolatát és peremét – ezzel is nagymértékben hozzájárulhatunk ahhoz, hogy hosszabb távon tiszta maradjon kerti pihenésünk helyszíne.

Összegezve tehát: legyenek napirenden az alapvető karbantartási lépések, és ne sajnáljuk rá az időt – hiszen egy tiszta medence sokkal kellemesebb környezetet biztosít a pihenéshez és szórakozáshoz. Ne feledjük, hogy néhány egyszerű lépéssel hosszú távon is megőrizhetjük medencénk tisztaságát és élvezhetjük annak minden előnyét!

 

Vízszűrés tippek a tökéletes vízért

A kerti medence tisztítása és vízszűrés során gyakran gondolkodunk azon, hogyan érhetnénk el a tökéletes vizet. Ebben a bejegyzésben szeretnék nektek néhány hasznos vízszűrési tippet adni, amelyek segítségével garantáltan szebb és egészségesebb lesz a medencénk vize.

Először is fontos tudni, hogy a megfelelő vízforgató berendezés kiválasztása kulcsfontosságú lépés ezen az úton. A piacon számos olyan termék megtalálható, amely eltérő teljesítményt nyújt, ezért alaposan mérlegeljük át, hogy melyik eszköz lenne számunkra az ideális választás. Lehetőség szerint olyan forgatót válasszunk, amely energiatakarékos és hatékonyan dolgozik.

A második tippem pedig az lenne, hogy rendszeresen ellenőrizzük a medence vízállapotát. Ez nem csak azt jelenti, hogy figyeljünk rá a vizualitásra – például arra, hogy van-e benne algásodás vagy látható szennyeződések -, hanem azt is javaslom mindenkinek, hogy vegyen egy jó minőségű vízmintavételi csomagot és időnként végezzen el vele méréseket. Ezáltal könnyebben nyomon követhetjük a víz pH-értékét és klórszintjét is.

A harmadik ajánlásom, hogy ne feledkezzünk meg az alapvető tisztítási feladatokról sem. Ilyen például a medence aljának porszívózása vagy a felszínen úszkáló szennyeződések leszedése. Természetesen ezek mellett érdemes odafigyelni arra is, hogy rendszeresen mossuk ki és cseréljük a vízforgató berendezés szűrőit, hiszen ezek idővel eltömődhetnek és így kevésbé hatékonyan dolgoznak.

Negyedikként pedig azt javaslom, hogy alkalmazzunk különleges vízápolási termékeket is. Ezek között megtalálhatóak például az algagátló anyagok vagy a flokkulensek, amelyek segítségével még tökéletesebb vizet érhetünk el a medencénkben.

Végül pedig fontos említést tenni arról, hogy egy jól karbantartott kerti medencénél nagyon sok múlik az egyszerű odafigyelésen és rutinon is. Ha kellő figyelemmel és rendszerességgel végigkövetjük ezt az öt lépést, akkor biztosak lehetünk benne, hogy medencénk vize mindig tiszta és egészséges lesz.

Remélem, hasznosnak találtátok ezeket a tippeket! Ha ti is alkalmazzátok őket, akkor garantáltan élvezhetitek a tökéletes vizet a kerti medencétekben.

 

Medence karbantartás rutin beállítása

A medence karbantartás rutin beállítása igazán fontos feladat minden medencetulajdonos számára. A kerti medence tisztítás és vízszűrés olyan tevékenységek, amelyeket rendszeresen el kell végezni, hogy a medence mindig tiszta és biztonságos maradjon. Én már több éve használom a saját kertemben lévő medencét, és az alábbiakban szeretném megosztani veletek néhány tapasztalatomat ezzel kapcsolatban.

Először is, mindenképpen szerezzünk be egy jó minőségű medence vizsgáló csomagot. Ezzel könnyedén ellenőrizhetjük a víz pH-értékét és klór tartalmát. Ezekre az értékekre mindig figyelnünk kell ahhoz, hogy egészséges legyen a víz. Ha nem megfelelőek az értékek, akkor bizony komoly problémák adódhatnak: például algásodás vagy baktériumok elszaporodása.

Minden nap ellenőrizzük ezeket az értékeket! Ezáltal időben észrevehetjük a változásokat és reagálhatunk rájuk. Egyik nap még minden rendben lehet, de másnap már gondok lehetnek ha nem vesszük észre időben!

A következő lépés a medence szűrőrendszerének gondozása. Különböző típusú szűrők léteznek, de a legelterjedtebbek az úgynevezett homokszűrős rendszerek. Ezek nagyon hatékonyak és könnyen karbantarthatóak. Ha ezt választjuk, érdemes hetente legalább egyszer végigfuttatni rajta a vizet, hogy megszabaduljon a lerakódott szennyeződésektől.

A medence falának és aljzatának tisztítása sem maradhat el! Az algák és egyéb szennyeződések idővel lerakódhatnak itt is, ezért javasolt heti egy alkalommal körbe söpörni vagy speciális takarítógéppel kitisztítani azt. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a vízfelszínen úszkáló leveleket és más növényi részeket naponta távolítsuk el!

Milyen gyakran kell üríteni a medencét? Nos, ez függ attól is, mennyire használjuk aktívan. Általában évente egyszer érdemes teljesen leereszteni és újratölteni friss vízzel – például tavasz elején.

Remélhetőleg ezekkel a tippekkel segíthettem nektek beállítani saját rutinotokat a medence karbantartásához! Ha szorosan követjük az előírásokat és rendszeresen tisztítjuk, vízszűrésre használjuk a medencénket, akkor hosszú távon élvezhetjük azt anélkül, hogy gond lenne vele. Higgyétek el, megéri ráfordítani erre az időt és energiát – hiszen sokkal kellemesebb egy tiszta és egészséges vizű medencében úszkálni!

 

Kerti medence vegyszerek használata

A kerti medence vegyszerek használata elengedhetetlen, ha tiszta és egészséges vízben szeretnénk úszni. A medence tisztítását és vízszűrését többféle módszerrel is végezhetjük, de az egyik leggyakrabban alkalmazott és hatékonyabb megoldás a vegyszerek használata. De vajon milyen típusú vegyszereket érdemes használni, és hogyan kell őket helyesen adagolni? Ebben a bekezdésben ezzel foglalkozunk.

Az első dolog, amit fontos tudni a kerti medence vegyszereiről, hogy létezik több féle célra szolgáló termék: például algásodást gátlók, klórtabletták vagy pH-szabályozók. Nekünk kell eldönteni, hogy melyikre van szükségünk attól függően, hogy mi a problémánk a medencénknél.

Az algák elkerülése érdekében célszerű olyan algaölőt választani, amely nemcsak megöli az algát magát , hanem megakadályozza annak továbbterjedését is. Az algaölőt rendszeres időközönként (általában hetente) kell adagolni a medencébe.

A klór egy másik nagyon fontos vegyszer, amelyet kerti medencék tisztításához használunk. A klór feladata, hogy megöli a baktériumokat és az algákat is, illetve elősegíti a víz átlátszóságát. A leggyakrabban használt formája a klórnak a tabletta, amely lassan oldódik fel és biztosítja a folyamatos fertőtlenítést.

A pH-szabályozó vegyszerek segítségével pedig be tudjuk állítani a medence vize savasságát vagy lúgosságát, attól függően milyen értékre van szükségünk. Fontos megtartani azt az egyensúlyt tartalmazó pH-érték között 7,2-7,6 között ahhoz , hogy optimális környezetben ússzon mindenki.

Természetesen ez csak néhány példa volt arra , hogy mire figyeljünk oda vegyszeres tisztitás során . Mindenkinek saját tapasztalata alapján kell eldöntenie mikor és mennyi vegyszert adagoljon az adott helyzetnek megfelelően . Ne feledkezzünk meg továbbra sem arról , hogy időről-időre ellenőrizzük medencénk vizét bizonyos kérdéseket feltehetün magunknak: „Milyen gyakran használjuk?”, „Hány ember fürdik benne?” és „Mennyi idő van a klóradagolások között?” Ezeket mindenkinek saját magának kell figyelembe vennie , hogy megfelelően tudja adagolni a vegyszereket.

 

Alternatív természetes tisztító módszerek

A kerti medence tisztítása és vízszűrés napjainkban egyre fontosabb kérdéseket vet fel a környezettudatosság szempontjából. Éppen ezért szeretnék nektek bemutatni néhány alternatív természetes tisztító módszert, amelyekkel takarékosan és hatékonyan tarthatjátok karban a medencét. Az utóbbi években többször is próbálkoztam ezekkel a megoldásokkal, és egyszerűen lenyűgöző eredményt nyújtottak.

Az egyik kedvencem az úgynevezett ionizációs vízforgató rendszer, ami lényegében ásványi anyagokon alapuló kezelést alkalmaz a medence vize számára. Ezáltal nincs szükség vegyszerekre, mint például klór vagy algicid adalékanyagok. A rendszer működése során réz- és ezüstionok jutnak a vízbe, amelyek természetes antibakteriális hatásuknál fogva gondoskodnak a tiszta környezetről.

Egy másik remek lehetőség az UV-fény használata: egy olyan speciális lámpa segítségével pusztítja el a baktériumokat és algákat, amely ultraibolya sugárzással éri el ezt a hatást. A vízszűrő rendszerbe épített UV-lámpa csak akkor működik, amikor a szivattyú is be van kapcsolva, így az energiafelhasználás is minimalizálható. Ráadásul ezek az eszközök könnyen beszerelhetők és karbantarthatók.

A hidrogén-peroxid használata is egyre népszerűbbé válik a medencetulajdonosok körében. Ez a vegyület erős oxidáló tulajdonságai miatt képes megbirkózni a baktériumokkal és algákkal, miközben nem okoz kellemetlen szagot vagy irritációt. A hidrogén-peroxid koncentrációja folyamatosan ellenőrizhető speciális tesztcsíkok segítségével, így mindig biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő mennyiséget adagoltunk hozzá.

Végül pedig ne feledkezzünk meg arról sem, hogy minél több növényt telepítünk a medence köré, annál természetesebb módon tudjuk tisztán tartani azt. A növények ugyanis elősegítik az algák lebomlását és csökkentik annak valószínűségét, hogy egyáltalán elszaporodhassanak.

Összegezve tehát láthatjuk, hogy sokféle természetes tisztító módszer létezik, amelyekkel környezetbarát módon tarthatjuk karban a kerti medencét. Érdemes ezeket a lehetőségeket megfontolni és akár ki is próbálni őket, hiszen mindenkinek jobb érzés olyan vízben úszni, ami nemcsak tiszta és egészséges, de még a földanyánkat sem terheli túlzott mértékben.

 

Gyakori problémák és megoldásaik kerti medencénél

A kerti medence tisztítása és vízszűrésének területén gyakran előfordulnak problémák, amelyekkel sokan találkoznak. Ezek a problémák nemcsak bosszantóak lehetnek, hanem komoly veszéllyel is járhatnak a medence használatára nézve. Az egyik ilyen gyakori gond, amit érdemes megemlíteni, az algásodás. Biztosan mindenki tapasztalta már legalább egyszer azt, hogy zöldes-sárga színű vízzel találja szembe magát, ami roppant kellemetlen látvány.

Az algásodást legjobb megelőzni rendszeres karbantartással és vegyszerek használatával; de ha már bekövetkezik a baj, akkor sem kell kétségbe esni! Először is célszerű az algás vízet leszívni egy speciális porszívó segítségével vagy hosszas hagyományos módszurellek alkalmazása után öblítse ki alaposan a medencét. Ezután javaslom egy jó minőségű algaölő szer beszerzsét és annak pontos adagolása – ezáltal biztosra vehetjük majd az eredményt.

Egy másik tipikus nehézség a kerti medencék esetében az úszó falevél és más szennyeződés eltávolítása. Tudom, hogy ez mennyire időigényes és fárasztó lehet! Ebben az esetben a legegyszerűbb megoldás egy olyan hálós merítő szerezése, amellyel könnyedén összegyűjthetjük a víz felszínén úszó leveleket és koszt. Emellett érdemes gondoskodni egy automata medence tisztítóról is, ami még nagyobb kényelmet nyújt.

Továbbá fontos figyelembe venni a vízforgató rendszer karbantartását is. Ha furcsa zajokat hallasz vagy azt veszed észre, hogy nem megfelelően működik, akkor itt az ideje cselekedni. Lehet, hogy csak eldugult valami a rendszerben vagy rosszul van beállítva – ekkor javaslom alapos átvizsgálást és szükség esetén szakember segítségét kérni.

Végezetül pedig ne feledkezzünk meg a vízminőség ellenőrzéséről sem! A kellemetlen baktériumok elkerülése érdekében mindenképpen ajánlatos legalább hetente egyszer ellenőrizni a klór- és pH-szinteket; így garantáltan élvezetes lesz minden pillanatot eltölteni kerti medencénkben.

Összegezve tehát nem kell félnünk a kerti medencével járó problémáktól, hiszen megfelelő odafigyeléssel és karbantartással könnyedén elkerülhetjük vagy orvosolhatjuk ezeket. Így már csak annyi dolgunk marad, hogy élvezzük a frissítő víz által nyújtott örömöket!

 

Medence porszívó

A medence porszívó az egyik legjobb eszköz a kerti medence tisztításához. Biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy mennyire könnyen összeszedhető a kosz és az algák a medencében, főleg nyár közepén, amikor rengeteget használjuk. Szerintem mindannyian szeretjük élvezni a kristálytiszta vizet és nem csak a vízszűrésre hagyatkozni! Egy jó minőségű medence porszívóval gyerekjáték lesz megszabadulni az ilyen szennyeződésektől.

Kipróbáltam már többféle típust is és azt kell mondanom, hogy vannak jelentős különbségek köztük. Az egyik nagy előnye például néhány modellnek, hogy akár a falakon és lépcsőkön is képesek feltakarítani! Ez nagyon hasznos tud lenni, hiszen sokszor elfelejtünk odafigyelni ezekre a területekre.

Nézzük csak meg mi történik velünk egy forró nyári napon: bent vagyunk otthon és érzünk magunkon egy kis szabadság-utálatot. Kimegyünk tehát a kertbe – ahová persze bevihetünk egy üveg hideg italt – lefeküdhetünk plédre vagy napozóágyra, és nézhetjük a medencénkben lévő víz színét. Meglátjuk, hogy egy kicsit zöldes az átlátszó helyett… Mi lesz velünk? Talán hirtelen felkapjuk magunkat és elkezdünk agyalni, hogyan szabadulhatnánk meg ettől a kellemetlen problémától?

Nos, ha van otthon egy jó medence porszívónk mi más lehetne a válasz! Egyszerűen bekapcsoljuk azt és máris kezdheti végezni a dolgát. Ha ilyen eszközzel rendelkezel, ténylegesen időt spórolhatsz magadnak, mert nem kell többé folyamatosan aggódnod a medence tisztaságáért.

De mit jelent valójában egy „jó” medence porszívó? Nekem például fontos volt, hogy könnyen mozgatható legyen és ne legyen túl hangos. A csendesebb modellek ugyanis nyugalmasabb környezetet biztosítanak amíg használom őket. Ugyanakkor érdemes olyat választani ami energiatakarékos is, hiszen ezzel jelentős összeget takaríthatunk meg hosszú távon.

Összegezve: egy jó minőségű medence porszívóval sokkal egyszerűbben tarthatod karban saját kis vízi paradicsomodat és könnyedén élvezheted a nyári napokat anélkül, hogy állandóan törődnöd kellene a medence tisztításával. Hidd el, megéri befektetni egy ilyen eszközbe!

 

Medence szűrő

Amikor a kerti medence tisztításáról és vízszűréséről beszélünk, az első dolog, ami eszembe jut, az a medence szűrő. De mi is pontosan egy medence szűrő? Nos, ez egy olyan berendezés, amely segít eltávolítani a medencédben található szennyeződéseket és más részecskéket. A medence használata közben rengeteg kosz és algák képződhetnek benne, amik nemcsak rontják a víz minőségét, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak. Ebben segíthet nekünk a megfelelő méretű és típusú medenceszűrő.

Gondolom sokan hallottak már arról,hogy milyen fontos rendszeresen ellenőrizni és karbantartani ezt az eszközt. Nem csak annyi van ugyanis,hogy egyszer beszereljük aztán elfelejtjük- szezonon belül többször érdemes átnézetni vagy megtisztitani.Talán te is tapasztaltad már,hogy néha fura zöldes-sárga vagy barnás árnyalatban pompázik kedvenc nyári pihenősarkunk vize?

Nekem volt szerencsém hasonlóhoz mikor rokonoknál jártam nyaralni: elmentünk hozzájuk egy hétvégére, hogy átmulassunk egy kellemes délutánt a medencében. Aztán amikor megérkeztünk és megnéztük a vizet…nos, nem volt éppen az az átlátszó kék, amire számítottam. Kiderült,hogy a medence szűrő valamilyen okból kifolyólag elromlott és nem tudta megfelelően tisztán tartani a vizet. Persze miután észrevették ezt,a tulajdonosok gyorsan intézkedtek és cseréltek egy újra.

Nem csak a színe miatt fontos persze,hogy rendbe legyen ez az eszköz: sokkal egyszerűbb karban tartani így is azt ,ha sportolás vagy játék közben összekotyvasztott nyári frissítőnket véletlenül beleboritjuk ,vagy ha már esteledni kezd barátaink még mindig harcolnak halálra vízipisilka bajnokság keretein belül.Felmerülhet viszont,hogy milyen típusú medence szűrőt válasszunk?

Ebben segíthet neked például pár jó tanács: először is vedd figyelembe,mekkora méretű medencéd van és mennyi időt szeretnél rászánni a kérdéses karbantartásra.Jobb esetben már vásárlás előtt ilyen információkra készülsz és megkérdezel pár ismerőst. A legelterjedtebb típusok a homokszűrős, kazettás és patronos szűrők, melyek mindegyike másképp hatékony. Végül pedig az sem elhanyagolható szempont,hogy mennyi időre tervezed magadat otthon tartani: ha mondjuk csak egy délutánra szeretnéd használni a medencét- valószínűleg nem éri meg felszerelni egy drágább berendezést.

Összegezve tehát,a medence szűrő fontos eszköze annak,hogy kerti víziparkunk tiszta és egészséges maradjon.Időben érdemes figyelmet fordítani rá és megtalálni azt ami neked a legjobban megfelel!
A kerti medence tisztítás és vízszűrés fontos része a medencék megfelelő karbantartásának. A Medence tisztítás során be kell tartani néhány egyszerű lépést, mint például a szennyeződések eltávolítása és az algák kezelése. Alapos Vízszűrés tippek betartásával biztosíthatjuk, hogy Kerti medencék mindig Tiszta vízzel rendelkeznek és élvezhetőek lesznek a nyári hónapokban. Rendszeres Medence karbantartás mellett pedig garantálhatóvá válik, hogy családunknak és barátainknak kellemes időtöltést biztosítsunk otthoni környezetben.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.