fbpx

Tedd jobbá a csapvized!

Nincs szükségedd arra, hogy otthonodba szállítasd a tiszta vizet műanyag palackokban, vagy ballonokban.
Ezeknél sokkal hatékonyabb, ha a csapvizedet tisztítod meg jobb minőségben. 

 • Iz és szagjavulás 100% 100%
 • Hormon és gyógyszermaradvány mentes 100% 100%
 • Ólom és arzén mentes 100% 100%
 • Mikroműanyag mentes 100% 100%
 • Biztonság és kényelem 100% 100%

Ivóvíztisztító rendszerek beszerelve és folyamatosan karbatartva, macera mentesen.
Szakértő telepítési szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy a rendszereink megfelelően legyenek telepítve a maximális hatékonyság érdekében, és ne kelljen lemondania semmiről a minőség tekintetében.

Karbantartási szolgáltatásunk biztosítja, hogy akárhány év is telik el, az Ön kiváló minőségű szűrőrendszere továbbra is a lehető legjobban fog működni, és a tisztított ivóvíz nagyszerű minőségű marad.

Én nem vagyok valami ügyes a ház körüli munkákban, de szeretném, hogy családomnak mindig tiszta vizünk legyen. Az Ön cégével nem csak egy kiváló ivóvíztisztító rendszert kaptam, hanem egy olyan szolgáltatást is, amely megkönnyíti az életemet. Az egyszerű telepítés és a rendszeres karbantartás segít nekem biztosítani a családom egészségét. Köszönöm!

Krisztián

Egy modern háztartás fontos kiegészítője egy prémium ivóvíztisztító rendszer!

Víztisztító rendszereink rengeteg időt, pénzt és energiát takarítanak meg a felhasználóinknak.
Mivel minden munkálatot mi végzünk, ezért egyedülálló macera mentességet biztosítunk.

kényelmes

Beszereljük és minden évben gondoskodunk a szakszerű karbantartásról és szűrőcserékről. Minden fordulónap elött időpontot egyeztetünk a kiszállásra. Teljeskörű és folyamatos garanciát biztosítunk!

környezetkímélő

Nem vásárol több palackozott műanyag szemetet, így jelentősen kíméli a környezetét.

biztonságos

Közvetlenül a felhasználási helyen tisztítja meg berendezésünk az ivóvizet a leghatékonyabb vízszűrési eljárásokkal.

Az pedig csak hab a tortán, hogy ez egy megtérülő befektetés, hiszen nem kell több palackos vizet vásárolnia. Így éves szinten 100-250.000.-Ft közötti értéket takarít meg, amit a sokkal gyengébb minőségű palackozott vizekért fizet egy átlag család.

Fejlett és biztonságos ivóvíztisztító rendszer

Annak érdekében, hogy víztisztító rendszere a lehető legnagyobb hatékonysággal működjön, éves karbantartási csomagot kínálunk. Ez teljes lelki nyugalmat és gondtalan környezetet biztosít ügyfeleink számára azáltal, hogy professzionális műszaki támogatást nyújt számukra teljeskörűen.

cw-víztisztítás

Hatékony vízszűrés

Hatékony vízszűrő rendszereinkkel biztonságban lehet családja egészséges ivóvíz ellátása.
Maximáltuk a biztonságot, így biztosítjuk, hogy a csapvízen keresztül semmilyen káros vegyi anyag vagy baktérium ne kerüljön az ivóvízbe ezért – még az UV-C sterilizálással történő kezelést is alkalmazunk.

Továbbfejlesztett vezérlés

A tisztítórendszer szíve egy speciális vezérló számítógép. Ez a nyomásérzékelőkhöz és a mágnesszelepekhez van optimalizálva, amelyeket ez a vezérlőegység hatékonyan kezel, hogy még tovább növelje a tisztítás hatékonyságát!

Emelt kapacitású főszűrő egységek

A kiváló minőségű, nagy kapacitású ozmózis membránok biztosítják a legjobb eredményeket.
Túlméretezett szűrőket használunk, hogy biztosak lehessünk abban, hogy folyamatosan a legkiválóbb minőséget biztosítsuk.
Minőségi alkatrészeket használjuk, hogy egész nap tiszta ivó- és főzővízhez jusson!

A többszörös előszűrés eltávolítja a nagyobb szennyeződéseket, így biztosítva az Ön ivóvizének magas szintű tisztaságát. A nyomásfokozó és szabályozó rendszer szintén segít a páratlan hatékonyság optimalizálásában, és a biztonságos működésben. A legkisebb vízszűrési résméret kiküszöböli a káros részecskék ivóvízbe jutásának potenciális kockázatát. UV fertőtlenítő technológiatovább fokozza a biztonságot.

Az ivóvíztisztító rendszerünk miatt nem kell többé palackozott vizet vásárolnom, ami nem csak költséges, de környezetbarát sincs. Az Ön cégének szolgáltatása egyszerűen fantasztikus. Mindig megbízható és gyors segítséget nyújtanak a rendszerünkkel kapcsolatos kérdéseinkben és igényeinkben. És ami a legfontosabb, mindig bízhatok abban, hogy a víz, amit iszunk, kiváló minőségű.

Ildikó

Kinek és mikor érdemes minket választani?

Ügyfeleink általában olyan megoldást keresnek, ami számukra a legkényelmesebb és költséghatékony. Nem akarnak foglalkozni a technikai hátérrel és az esetlegesen felmerülő problémákkal, csupán jó minőségű ivó és főzővizet szeretnének otthonukban macera mentesen.

Biztonságosabb és egészségesebb vizet szeretnének fogyasztani, mert tudják, hogy ez mennyire fontos számukra és gyerekeik számára is.

Nem akar több palackos vizet vásárolni

Éves szinten akár 200.000.-Ft-ot takaríthat meg és elfelejtheti a műanyag palackok folyamatos cipelését és a ballonos vizek rendelését.

Kiszámítható és kényelmes szolgáltatást akar

Nem kell szakikkal küzdeni és problémákat megoldani.

Biztonságos és megbízható ivóvizet szeretne

Nem befojásolja az ivóvíz minőségét a csőtőrés, elhasznált vezetékek és egyéb határértékben megengedett szennyeződések.

Kedvező árképzés

Megfizethető telepítési költség és kiszámítható éves karbantartási díj.

Nem csak finom, hanem egészséges is

Minden mentes

Eltávolításra kerül MINDEN olyan szennyeződés, ami egészségtelen lehet.

Ásványosított

A tökéletesen szűrt ivóvizet megfelelő ásványosítással látjuk el.

Láthatatlan

Csak egy külön csapocskát fogsz látni a mosogatótálcádon, ahonnan a tisztított vizet csapolhatod. A rendszer további részeit szinte láthatatlanúl építjük be a konyhabútorba.

Fehér alapon fogantyús króm csaptelep.

Szakszerű és láthatatlan beszerelés

A beszerelés alatt arra törekszünk, hogy a legkevesebb helyfelhasználás mellett szereljük be a rendszert. Amennyiben nem tudjuk elhelyezni közvetlenűl a mosogató alatt, akkor a konyhabútor egyéb részében helyezzük el és vezetékezzük.
A felhasználó részéről „láthatatlan” a vízszűrő egység és nem okoz egyéb problémát.

Az Ön cégének szolgáltatása nem csak a víz minőségét, de az életminőségünket is javította. Nem kell többé azon aggódni, hogy a rendszerünk rendben van-e, mert mindig ott vannak a karbantartással és a szűrőcserével. Csak megnyugodtan élvezhetjük az ízletes, tiszta vizet, amit az Ön cégének köszönhetünk. Nagyon elégedettek vagyunk!

László és Éva

garancia víztisztító

Egyedülálló biztonság

Megértjük, hogy szeretne bízni otthona ivóvízellátásában, ezért teljes körű garanciát vállalunk az összes alkatrészre és anyagra. Számíthat ránk, hogy a telepítés ingyenes, és nem kell külön díjat fizetnie! Csapatunk minden évben ki fog jönni a tervezett időpontban és elvégzi a szűrőbetétcseréket és a karbantartást.
Ivóvízvédelmi rendszerünkkel nyugodt lehet, hogy családja ivóvize biztonságban van a szennyeződésektől.

Folyamatos rendelkezésre állás

Biztos lehet benne, hogy rendszere a lehető legjobb kezekben van.
Szakértői csapatunk mindig készenlétben áll, hogy a szolgáltatásokkal és az esetlegesen felmerülő problémákkal kapcsolatos legjobb megoldással szolgáljon Önnek.

Karbantartás és szűrőcsere

Az Ön otthona ivóvízének a tisztán és biztonságban tartása a legfontosabb feladatunk. Ezért kínálunk ütemezett karbantartást, fertőtlenítési szolgáltatásokat, valamint szűrőcserét országszerte! Képzett technikusunk a helyszínen van, aki azonnal gondoskodik az esetlegesen felmerülő problémáról, hogy mindig minden zökkenőmentesen működjön. Ez mind a karbantartási csomagunk része, amit automatoikusan megkap.

Több mint egy víztisztító!

Hatékony ivóvíztisztító

Optimalizált innovatív vízszűrő rendszerek.

Műszaki kivitelezés és karbantartás

Szakszerű beszerelés és folyamatos karbantartás szűrőcserékkel.

Teljeskörű háttértámogatás

Mindenre kiterjedő garancia.

Innováció és minőség: Az új generációs ivóvíztisztító berendezések

Változtass most segítségünkkel és tedd jobbá az otthonod, hogy a család minden tagja a számára legbiztonságosabb ivóvizet fogyaszthassa.

Ez nem egy „csináld magad” webáruházas vízszűrő!
Ez City Water ivóvíztisztító rendszer teljeskörű szolgáltatás csomaggal:

 • Megkapod azt az ivóvíztitisztító rendszert, amit 10+ év tapasztalatával hoztunk létre.
  Teljesítményjavított működés emelt kapacítású membránokkal és automata öblítőrendszerrel. Maximális biztonság és optimalizált vezérlés.
 • Megkapod a maximális biztonságot, mert mi szereljük be és mi gondoskodunk a folyamatos karbantartásról és szűrőcseréről. Neked semmi tennivalód nincs. Mi intézünk mindent!
 • Teljeskörű garancia.

START csomag

85.500 FT

Éves általánydíj: 39.500 FT

 • vízszűrési képesség 10% 10%
 • egyedi vezérlés 0% 0%
 • nyomás rásegítés 0% 0%
 • membrán méret 5% 5%
 • LED UVC fertőtlenítő 0% 0%

ALAP csomag

185.500 FT

Éves általánydíj: 49.500 FT

 • vízszűrési képesség 90% 90%
 • egyedi vezérlés 50% 50%
 • nyomás rásegítés 50% 50%
 • membrán méret 20% 20%
 • LED UVC fertőtlenítő 0% 0%

PROFI csomag

285.500 Ft

Éves általánydíj: 69.500 FT

 • vízszűrési képesség 95% 95%
 • egyedi vezérlés 100% 100%
 • nyomás rásegítés 80% 80%
 • membrán méret 80% 80%
 • LED UVC fertőtlenítő 0% 0%

EXTRA csomag

485.500 FT

Éves általánydíj: 99.500 FT

 • vízszűrési képesség 100% 100%
 • egyedi vezérlés 100% 100%
 • nyomás rásegítés 100% 100%
 • membrán méret 100% 100%
 • LED UVC fertőtlenítő 100% 100%

Amikor az ivóvíztisztító rendszert keresgéltük, az volt az elsődleges szempont számunkra, hogy ne kelljen a karbantartás és a szűrőcsere miatt aggódnunk. Az Ön cégével való együttműködésünk hozta meg ezt a kényelmes megoldást. Mindig gondoskodnak a rendszerünk rendben tartásáról, így nekünk csak a tiszta víz élvezésére kell koncentrálnunk. Nagyon hálásak vagyunk érte!

Márta és Péter

Hova lesz beszerelve a víztisztító?

Általában a mosogató alatt kapnak helyet a rendszereink. Amennyiben nem megoldott az ottani elhelyezésük, akkor a konyhabútor egyéb részén helyezzük el a berendezést. Ehez természetesen szükséges a bútorzat pár helyen történő megfúrása, hogy a vékony vezetékeinket be tudjuk kötni.

A PROFI és EXTRA rendszerek működéséhez 220V-os ellátás szükséges!
Ha ez nem áll rendelkezésre a pult alatt, akkor azt mi oldjuk meg egy közeli konnektorból, hosszabítók segítségével. Néha itt vagy a konyahapultot (fa), vagy a bútorzatot meg kell fúrnunk.

Milyen feladataim lesznek a víztisztító rendszerrel?

Semmilyen!

Nem csak a víztisztító rendszer prémium, hanem az ügyfélkezelésünk is.
Minden esetben mi intézünk mindent.

 1. Díjmentesen beszereljük a rendszert.
 2. A tervezett karbantartások elött (évente) mi keressük telefonon.
 3. Folyamatos garanciát biztosítunk ingyenes kiszállással.

Amennyiben valamilyen működési problémát érzékel, akkor azt elösször telefonos segítségnyújtással próbáljuk megoldani. Ha ez nem vezetet eredményre, akkor 1-3 munkanpon belül kiszállunk és elhárítjuk a problémát.

Mikor kell kicserélni a szűrőbetéteket?

Évente. Lakossági felhasználás esetében ezt a tervezett karbantartási periódust használjuk.
A kiszállás elött telefonon időpontot egyeztetünk és adott időben elvégezzük a szükséges betétek cseréjét, valamint fertőtlenítjük is a víztisztító rendszert.

A karbantartásért a felhasználó általánydíjat fizet, amivel folymatosan tudjuk garantálni az állandó garanciát.

Mit jelent a teljeskörű garancia?

Azt, hogy mindenért mi vállaljuk a felelőséget.

A beszereléstől kezdve mi látunk el minden feladatot a víztisztító rendszerrel kapcsolatban.

Miben tér el az ALAP és a PROFI csomag?

Mind a két csomag alapját egy-egy fordított ozmózis elvén működő vízszűrő rendszer alkotja. Szűrési résméret így 0,0001 mikronos lesz. Tehát a tisztított víz minősége megeggyezik, csak annyi az eltérés, hogy az ALAP csomag berendezése egy víztartályos modell, míg a PROFI csomag berendezése egy átfolyós rendszerű.

A tartályos modell esetében a 100GPD-s membrán lassan csordogálva tölti meg a kb. 7 literes víztartályt, ami tároló (puffer) szerepet tölt be.
Az átfolyós modell esetében 600GPD összkapacítással rendelkező membránsor gondoskodik a valós idelyű vízszűrésről. Itt nincs víztartály.

Miben tér el a PROFI és az EXTRA csomag?

Mind a két csomag alapját egy-egy fordított ozmózis elvén működő vízszűrő rendszer alkotja. Szűrési résméret így 0,0001 mikronos lesz. Mind a kettő berendezés átfolyós rendszerű ozmózis víztisztító.

Az EXTRA csomag viszont 800 GPD-s összkapacítású ozmózis membrán csomaggal rendelkezik, így gyorsabb csapolási sebességet tesz lehetővé.
Valamint LED UV-C fertőtlenítő lámpával is felszereljük, aminek nagy előnye, hogy nem emeli a tisztított víz hőmérsékletét, viszont hatékony távolítja el a baktériumokat és vírusokat is. 
Ezek mellett pluszben ellátjuk egy pH növelő és egy ORP csökkentő (energetizáló) egységgel.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.