fbpx
Oldal kiválasztása

Magyország egyedülálló ivóvízkészlettel rendelkezik, ennek ellenére évente fejenként 130 liter palackos vizet iszunk. De miért? A csapvíz minősége kiváló, ezért víztisztító berendezések pedig feleslegesek lehetnek?
Miért választjuk mégis a palackozott ásványvizet? Miért vásárolnak az emberek palackos ásványvizet, ha magyarországon a vezetékes víz minősége kiváló, de a víztisztító felesleges? Az alábbiakban ennek a kérdésnek járunk utána adatokkal alátámasztva. Ha pedig fontos számunkra a környezetvédelem és az egészségünk, akkor érdemes olvasni tovább.

 

A magas palackos ásványvíz-fogyasztás miértje

Az emberek nagy mennyiségben fogyasztják palackozott ásványvizet, de miért van szükségük erre, amikor Magyarországon a csapvíz minősége kiváló (vagy legalábbis ezt mondják róla), és a víztisztító is megoldást jelenthet? A magas palackozott ásványvíz-fogyasztás okai között számos tényező szerepet játszik, amelyeket érdemes megvizsgálni:

Marketing és reklám: Az ásványvízek piaca erősen ki van téve a reklámoknak, amelyek az egészségre, a frissességre és az ásványi anyagokban gazdag természetes forrásokra utalnak. Ezzel szemben a csapvíz unalmasnak és íztelennek tűnik, ami téves elképzelés.

Kényelem és mobilitás: A palackozott ásványvíz kényelmesen hordozható, és ideális megoldást jelent a munkahelyen, az úton vagy az edzőteremben való fogyasztás során. Ezzel szemben az otthoni ivóvíztisztító rendszer is biztosítja a tiszta és szénsavmentes ivóvizet, és a higiéniai szempontból is biztonságos megoldást kínál.

Társadalmi nyomás és tévhitek: A palackozott ásványvíz fogyasztása gyakran társul a „trendi” életmóddal és a társadalmi normákkal, míg a csapvíz fogyasztása unalmasnak vagy olcsónak tűnik. Téves elképzelés azonban, hogy a palackozott ásványvíz egészségesebb, vagy tartalmazna több ásványi anyagot, mint a csapvíz. A valóságban a vezetékes ivóvíz nagyon jó minőségű.

Az újrahasznosítás ciklusa és a műanyag szemétprobléma: A palackozott ásványvíz előállítása és szállítása sok energiát emészt fel, és a fogyasztói szokások változása miatt az újrahasznosítás alacsony hányada sem jelent megoldást a műanyaghulladék problémájára. Emellett a műanyag palackokban oldódó vegyi anyagok jelentős egészségügyi kockázatot jelentenek.

A magas palackozott ásványvíz-fogyasztás okait tehát különböző tényezők összessége határozza meg, de érdemes fontolóra venni az otthoni ivóvíztisztítás lehetőségét, amely gazdaságosabb, biztonságosabb és környezettudatosabb alternatívát kínál a palackozott ásványvíz helyett.

 

Tudatosabb életmód és hulladékcsökkentés

A tudatosabb életmód és hulladékcsökkentés ma már nélkülözhetetlen része az életünknek, hiszen mindannyiunknak fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság. A palackozott ásványvíz fogyasztása azonban nagyban rontja ezt a szempontot, hiszen óriási mennyiségű csomagolási hulladékot eredményez, és a többségében nem is kerül újrahasznosításra. A csapvíz használata a kulacsunkban tehát fontos lépés a környezetünk védelme érdekében.

Van azonban még egy fontos ok, amiért érdemes áttérni a csapvizre: az ásványvíz-kúrák, amik olyan divatosak manapság, valójában csak tévhitnek számítanak. A vezetékes víz ugyanis megfelelő minőségű és teljesen biztonságos, ellentétben a palackozott ásványvízekkel, amelyek nem csak pénzt pazarolnak, de egészségkárosító hatással is lehetnek a tartósítószerek és a szénsav következtében.

A kulacs használata tehát nem csak környezetbarát, de egészségesebb is, és ráadásul sokkal gazdaságosabb, mint a palackozott vizek fogyasztása. Ha pedig mégis ragaszkodunk az ásványvízhez, érdemes inkább a hazai termelők termékeit előnyben részesíteni, hogy támogassuk a helyi gazdaságot és csökkentsük az importált áruk szükségességét.

– A palackozott ásványvíz fogyasztása óriási mennyiségű csomagolási hulladékot eredményez.
– A csapvíz használata környezetbarát és egészségesebb is.
– Az ásványvíz-kúrák manapság divatosak, de valójában tévhitnek számítanak.
– A vezetékes víz biztonságos és megfelelő minőségű, de érdemes biztosra menni 🙂
– Az ásványvizek tartósítószerei és a szénsav egészségkárosító hatással lehetnek.
– A kulacs használata gazdaságosabb, mint a palackozott vizek fogyasztása.
– Ha ragaszkodunk az ásványvízhez, érdemes inkább a hazai termelőket támogatni.

 

Az ásványvíz palackozásának okozta hulladékterhelés

Az ásványvíz palackozásának okozta hulladékterhelés komoly problémát jelent a környezet számára. Az ásványvíz gyártása és palackozása nagy mennyiségű műanyag hulladékot eredményez, amely jelentős terhelést jelent a hulladéklerakók és szemétlerakók számára. Az ásványvíz palackok nagy része csak egyszer használatos, és a többségük nem újrahasznosítódik, ami tovább növeli a hulladékterhelést.

Az ásványvíz palackozása során az ökológiai lábnyom jelentősen megnő, hiszen nem csak a palackok előállításához és csomagolásához szükséges energia és erőforrások szükségesek, de a palackok szállítása és szétszórása is környezetre káros hatást gyakorol. Az ásványvíz palackokat az emberek gyakran dobálják el az utcákon, a parkokban és az erdőkben, ami súlyos környezeti probléma.

Az alábbiakban néhány adattal kiegészítettük az ásványvíz palackozásának hulladékterhelését:

– Az ásványvíz palackok 75-80% -a globálisan nem kerül újrahasznosításra.
– Egyetlen műanyag üvegpalack körülbelül 450 évet vesz igénybe, amíg teljesen lebomlik.
– Évente mintegy 1 millió műanyag palack kerül a tengerbe, ami óriási veszélyt jelent a tengeri életre és ökoszisztémára.
– Az ásványvíz palackozása során felhasznált műanyag hulladék mennyisége évente több millió tonnát tesz ki.

Az ásványvíz palackozása és fogyasztása tehát környezeti szempontból nagyon kedvezőtlen. A tudatos életvitel és hulladékcsökkentés érdekében érdemes elgondolkodni a csapvíz fogyasztásán, vagy eszközöket használni, amelyek segítségével a csapvizet otthon tisztítani lehet. A palackozott ásványvíz fogyasztása helyett fontos, hogy mindannyian gondoskodjunk környezetünk védelméről, és előnyben részesítsük az otthon készített tiszta ivóvíz fogyasztását.

 

Az újrahasznosítás ciklusa és a műanyag szemétprobléma

Az újrahasznosítás ciklusa és a műanyag szemétprobléma az egyik legfontosabb tényező, amikor a palackozott ásványvíz vásárlásáról és fogyasztásáról beszélünk. Annak ellenére, hogy az újrahasznosítás fontosságáról már mindenki tud, a valóság sajnos az, hogy csak kevés palack kerül be az újrahasznosítási ciklusba. A magyarországi újrahasznosítási arány sajnálatosan alacsony, így az eldobott palackok nagy része szemétlerakókban vagy a természetben landol. A műanyag palackok lebomlása több száz évig is eltarthat, így a környezetvédelmi problémát a következő generációkra hagyjuk.
Az újrahasznosítás csak részben oldja meg a problémát, hiszen az újrahasznosításra kerülő műanyag palackokból is betöltötték a tengerek és az óceánok műanyaggal való terhelése. A műanyag szemét problémája komoly kihívást jelent mindannyiunk számára. Az egyszer használatos műanyag palackok helyett tanácsos inkább olyan tárolóeszközök használata, amelyek többször felhasználhatók és kímélik a környezetet. Az újrahasznosítás fontos, de nem lehet a megoldás lehetősége. Az idővel járó ökológiai katasztrófák elkerülése végett nem csak az újrahasznosításra kell koncentrálnunk, hanem radikális változtatásokat kell végrehajtanunk életvitelünkben és vásárlási szokásainkban is.

 

Az ásványvíz árának összehasonlítása a csapvízzel

A packos ásványvíz ára jelentősen meghaladja a csapvíz árát, de az emberek továbbra is szívesen vásárolják ezt a terméket. Az ásványvíz árának összehasonlítása a csapvízzel nemcsak pénzügyi szempontból fontos, hanem a környezeti hatások miatt is.

– Az ásványvíz ára általában 100X magasabb, mint a csapvíz ára.
– Az ásványvíz ára nagyban függ az üveg vagy műanyag palack méretétől, az ásványi anyagok tartalmától és a palackozási technológiától.
– A tisztított csapvíz minősége sokkal jobb, mint az ásványvízé, amelyben magasabb lehet a só- és ásványi anyag tartalom mint kellene.
– Az otthoni víztisztítók beszerzése és karbantartása hosszú távon megtérülhet, és egyenes úton vezet az egészséges ivóvíz felé, miközben drasztikusan csökkenti a műanyaghulladék terhelését.
– Az ásványvíz instant fogyasztása azonban értékes lehet, például utazás közben vagy szabadtéri tevékenység során, amikor nincs hozzáférés tisztított csapvízhez. 

Az ásványvíz árának összehasonlítása a csapvízzel azt mutatja, hogy fontos szerepe van a tudatosságnak a pénzügyi és környezeti hatások terén is. A társadalmi felelősségvállalás és a szemléletváltás a kulcsa lehet az otthoni ivóvíztisztítás irányába.

 

Egészségügyi kockázatok a palackozott ásványvíz fogyasztása során

Az ásványvíz fémes íze és a tartósítószerek hatása

Azsványvíz fogyasztása során sokan panaszkodnak a fémes ízre és számosan félnek a benne található tartósítószerek hatásától. Az ásványvizek tartalmaznak általában kalciumot, magnéziumot és egyéb ásványi anyagokat, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a test számára szerves formában, de a vízben szervetlen állapotban vannak.
Az enyhe fémes íz, amelyet néhány ember észlelhet, a vízben jelen lévő réz vagy vas miatt jelentkezhet. Azonban, az ilyen összetevők mennyisége általában nagyon kicsi, és a fogyasztásuk ártalmatlan.

Továbbá, az ásványvizek tartalmaznak tartósítószereket is, amelyek célja, hogy megakadályozzák a víz romlását és biztonságosabbá tegyék a fogyasztását. Ezekben a tartósítószerekben általában nincs semmilyen egészségügyi kockázat, és azok mennyisége szintén nagyon kicsi, ezért ártalmatlanok.
Gondolj csak bele, hogy egy átlátszó műanyag palackban egy egészen jó oldószer van (víz) ki tudja milyen hő és fényhatások mellett és mennyi ideig. Szerinted ez biztonságos?

Az ásványvíz szénsavas jellege és az egészségre gyakorolt hatása

Az ásványvizek szénsavas változatai az egyik legnépszerűbb fajtái az ásványvíznek. A szénsavas ásványvíz fogyasztása azonban bizonyos körülmények között káros hatással lehet az egészségre.
Az ásványvizek szénsavas jellege kétféleképpen létezhet: természetesen szénsavasak vagy mesterségesen szénsavasítottak. A mesterségesen szénsavasított ásványvizek esetében a szénsavtartalom meghaladhatja a természetes szénsavas ásványvizekét, ami káros hatásokat okozhat az egészségre.
A szénsavas ásványvíz fogyasztása korlátozható az idősebbek és a gyerekek számára, akik érzékenyebbek lehetnek a szénsavas italok okozta kellemetlen tünetekre, például a hasi fájdalomra és a puffadásra. Az erős szénsavas ásványvizek hosszú távon akár a fogakra is károsak lehetnek, mivel azoknak a szénsavas vízben található savas tartalma citromsavból és szénsavból származik.

Általánosságban elmondható, hogy az ásványvízek szénsavas változatainak fogyasztása is lehetőséget adhat az ásványi anyagok és a vitaminok bevitele szempontjából, azonban mégis célszerűbb lehet a természetes, szénsavmentes ásványvíz fogyasztása. Az egészséges életmód megteremtése mindenképpen fontos szerepet játszik az ásványvíz-fogyasztás során is. 

 

Miért választják mégis az emberek a palackos ásványvizet?

Társadalmi nyomás és tévhitek az ivóvíz minőségével kapcsolatban

Az ióvíz minőségével kapcsolatban rengeteg tévhit kering a társadalomban, amelyeket sajnos a reklámok is tovább erősítenek. A leggyakoribb tévhit, hogy a palackos ásványvíz sokkal tisztább és egészségesebb, mint a csapvíz. Azonban a valóságban Magyarországon a csapvíz minősége kiváló, és a szolgáltatók rendszeresen ellenőrzik a víz minőségét, hogy biztosítsák a lakosság egészséges ivóvíz ellátását. Ezzel szemben, a palackos ásványvíz palackozása óriási hulladékot eredményez, ami súlyosan terheli az környezetünket és a bolygónkat.

Sajnos, sokan úgy gondolják, hogy a palackos ásványvíz fogyasztása egyfajta státuszszimbólum, amivel az emberek kifejezhetik a társadalmi pozíciójukat vagy éppen az egészségük iránti gondoskodásukat. Ez azonban csak egy nagy illúzió, amit a reklámok gerjesztenek.
Fontos, hogy felismerjük a tévhiteket és ne engedjünk a társadalmi nyomásnak. Vissza kell állnunk az egyszerű és környezetbarát megoldáshoz, hogy a csapvíz minőségét élvezzük, és csökkentsük az általunk sokat emlegetett műanyag szemét terhelését, ha lehetőségünk van.

Marketing és reklámhatás az ásványvizek piacán

Az ásványvizeket reklámozó cégek hatalmas érdekeltségeik vannak a palackozott víz piacán, így természetesen az értékesítés élére helyezik a marketinget. Az általuk felvázolt kép szerint a palackozott víz kifejezetten egészséges és frissítő, melyet mindenhová lehet magunkkal vinni. A közösségi média és a televízió reklámok által egy sor híresség állítja, hogy a palackozott ásványvíz által jelentős javulást értek el mind az egészségük, mind a teljesítményük terén. Az egyes ásványvízek szlogenjei szintén rávilágítanak arra, hogy az ivóvíz egyenetlen és nem megfelelő mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz.
Az ásványvizes cégek az egészségtudatosság, és a kényelem értékeit is fokozzák: a vizet megvásárolhatjuk többféle palackban, az ellenállóbbak sportolást, utazást vagy csak egyszerűen az otthoni használatot is megkönnyíti. Az ásványvizes reklámok kiemelése az ökológiai tényezőkre és a megtakarítási lehetőségekre azonban sokkal ritkább. A marketingesek kihasználják a fogyasztók gyakran elfogult véleményét, mindenféle bizonyíték nélkül állítva, hogy a palackozott víz a csapvíznél sokkal egészségesebb.

Kényelem és mobilitás a palackos ásványvíz fogyasztása során

Az ásványvíz megvásárlása többnyire kényelmi szempontból történik, hiszen palackban könnyedén magunkkal vihetjük bárhova. A palackos ásványvíz kiszerelése praktikus lehet, ha sportolunk vagy utazunk, de mi történik a palackkal, ha már kiürítettük? Ez a módszer eltér a csapvíz használatától, ahol nem kell aggódnunk az üres flakonok sorsa miatt.

Az ásványvíz fogyasztásának egyik motivációja az, hogy bárhol tudunk vásárolni belőle, legyen szó benzinkútról vagy boltokról. Azonban fontos figyelembe venni, hogy a palackos víznek megvan az ára, mely sokkal magasabb, mint a csapvíznek. Emellett a nagyobb kiszerelések súlya nehezíti a szállításukat és jelentős macerát képes okozni a folyamatos felhasználás esetén.

A víz mellett választhatunk szódavizet is, amelyet szintén palackban kapunk. Míg az egészségünkre gyakorolt hatása már elfogadott tény, a buborékokat szolgáló szénsavkritikusok között nagy számban vannak. Sokakat zavar a szénsavas víz buborékjai, mások viszont élvezik a frissítő élményt, amit a fogyasztása nyújt.

Az otthoni illetve munkahelyi megoldások közé tartoznak a víztisztítók, amelyek segítségével tisztább ivóvizet kaphatunk szűrés után. Az otthoni használat esetén a készülék használata gazdaságosabb lehet, mivel hosszabb távon a palackozott ásványvíz töredéke, természetesen éves szintre kiszámolva.
Saját otthonunkban is lehetőségünk van tiszta ivóvizet biztosítani magunknak, a víztisztítók széles választékával. A szemléletváltás fontos, hogy megfelelő tudás és információ birtokában legyünk képesek a kényelmes palackos ásványvíz fogyasztást a fenntarthatóbb otthoni megoldásokra cserélni.

 

A szemléletváltás fontossága a palackos ásványvíz-piac túlzott túléléséhez

A magyarország ivóvízminősége kiváló, mégis miért választják az emberek a palackozott ásványvizet?
Az okok számosak – a kényelmi szempontoktól az ízpreferenciákig. Azonban egy új szemléletre van szükség, hogy az emberek áttérjenek az otthoni ivóvíztisztításra és a környezetbarát palackok használatára. 

Az ásványvíz-piac fejlődik, ami azt jelenti, hogy sokkal több palackozott vizet fogyasztunk, mint amire valójában szükségünk van. A szemléletváltás elengedhetetlen annak érdekében, hogy a palackos ásványvíz ne váljon káros és környezetszennyező üzletté, hanem egy környezetbarát és fenntartható megközelítéssé. Ennek érdekében az embereknek meg kell érteniük, hogy:

– A túlzott palackozott ásványvíz-fogyasztás nem csak környezetszennyező, de pénzpazarló is. Az otthoni ivóvíztisztítás sokkal olcsóbb lehetőség.

– A palackos vizet gyakran egyszer használatos műanyag palackban árusítják, melyek hosszabb távon komoly hulladékproblémákat okoznak.

– A vízminőség Magyarországon kiváló, és az ivóvíztisztítók segítségével bárki kiváló minőségű ivóvizet kaphat saját otthonában, amennyiben megelégszik a szolgáltatott csapvíz minőségével.

 

Az otthoni ivóvíztisztítás a legjobb megoldás

Az otthoni ivóvíztisztítás lehet az egyik legjobb megoldás arra, hogy elkerüljük a palackos ásványvíz vásárlását és visszaálljunk a csapvíz fogyasztására. Az otthoni víztisztítás biztonságosabb és gazdaságosabb választás a palackos víz helyett. Többféle típusú víztisztító kapható a piacon, amelyek eltávolítják a vízből a káros anyagokat, mint például a klórt, a nehézfémeket vagy a baktériumokat.

Az otthoni ivóvíztisztítás előnyei közé tartozik a következők:

– A palackos víz árának megtakarítása
– A környezet szennyezésének csökkentése, hiszen nem szükséges műanyag palackokat vásárolni és eldobni
– Az otthoni víztisztító rendszer használatával a fiókban, a szekrényben vagy akár a mosogatóban is tárolhatjuk a vizet, így nem szükséges emelegetni vagy cipekedni a palackokat
– Az otthoni ivóvíztisztítás lehetővé teszi, hogy kontrolláljuk a víz minőségét, és biztonságosabbá tegyük a csapvíz ivását
– Az otthoni víztisztító rendszereknek rendszerint alacsonyabb a működési költsége, mint a palackos ásványvíz vásárlásának.

Az otthoni víztisztítás azonban csak akkor lehet hatékony megoldás, ha a tisztító rendszer megfelelően működik, és rendszeresen karbantartják. Érdemes időről időre ellenőrizni a tisztítószűrő állapotát, valamint követni a gyártó által ajánlott karbantartási utasításokat. Az otthoni ivóvíztisztítás segítségével azonban lehetővé válik, hogy egészséges és friss vizet igyunk minden nap, miközben eltávolítjuk a káros anyagokat a vízből és környezettudatosan cselekszünk. 

 

Az otthoni víztisztítás biztonságosabb és gazdaságosabb választás

Az otthoni víztisztítás biztonságosabb és gazdaságosabb választás lehet, mint a palackos ásványvíz vásárlása. Az alábbiakban felsorolunk néhány érvet az otthoni víztisztítók használata mellett:

– Az ásványvízből származó műanyag palackok okozta hulladékproblémát az otthoni víztisztítással elkerülhetjük, így a környezetünk védelme érdekében is jó választás lehet.
– Az otthoni víztisztítók képesek eltávolítani a víz szerves és szervetlen szennyeződéseit, valamint a nehézfémeket és vegyi anyagokat is. Így biztosítva van, hogy a fogyasztott víz egészséges és tiszta legyen.
– Gazdaságosabb megoldás is lehet az otthoni víztisztítás, hiszen hosszú távon nagyobb költséget jelenthet az ásványvíz folyamatos vásárlása. Az otthoni víztisztítók árát valamilyen szintű befektetésnek is tekinthetjük, mivel hosszú távon csökkenő költségekkel jár.

Véleményünk szerint az otthoni víztisztítás biztonságos és gazdaságos választás lehet, mely lehetővé teszi, hogy egészséges és tiszta vizet fogyasszunk, és közben környezettudatosan is járjunk el.

 

Mikroműanyag az ivóvízben

A mikroműanyag az ivóvízben az egyik legnagyobb veszélye az emberi egészségre, és sajnos egyre elterjedtebb probléma Magyarországon is. Több kutatás is bebizonyította, hogy a csapvízben is található mikroműanyag mennyisége sokkal magasabb, mint azt sokan gondolnák. A Dunában köbméterenként akár 50 részecskét is mutattak ki, és a helyi csapvízben is kimutatható mennyiség van jelen.

Ez a probléma azonban nem csak az ivóvíz minőségére vonatkozik, hanem az egész környezetre is negatív hatással van. A mikroműanyag-szennyezésnek ugyanis nagy része az eldobott, nem hasznosított hulladékokból keletkezik. Éppen ezért nagyon fontos tudatosnak lenni a hulladékkezelés terén, és az újrahasznosítás lehetőségeit minél nagyobb arányban kihasználni.

Azonban nem csak a környezetre figyelés az egyetlen megoldás, hiszen a víztisztítók is sokat tehetnek az ivóvíz minőségének javításáért. Az otthoni víztisztítók szerepe kiemelkedő fontosságú, hiszen ezekkel a berendezésekkel szinte teljes mértékben eltávolíthatóak a vízben található vegyi anyagok és mikroműanyagok. Ezzel pedig nemcsak a családunk egészségét, hanem az egész környezetünk állapotát is nagy mértékben javíthatjuk.

Összefoglalva, a mikroműanyag jelenléte az ivóvízben komoly problémát jelent, és mindannyiunk felelőssége, hogy egy tudatosabb, környezettudatos életmód felé kacsingassunk. Az otthoni víztisztítás lehetősége kiemelten fontos, és segítségével nem csak az egészségünket, de az egész környezetet is védelmezhetjük.
A mikroműanyagokat csak fejlettebb ivóvíztisztító rendszerekkel lehet eltávolítani, amik fordított ozmózisos rendszerrel működnek és nem alkalmaznak bypass szelepet

 

Víztisztítók szerepe a tiszta ivóvíz biztosításában

Az otthoni víztisztítás biztonságosabb és gazdaságosabb választást jelent, ha tiszta ivóvizet szeretnél fogyasztani. Víztisztítók különféle típusai elérhetőek a piacon, hogy eltávolítsák a vízben lévő anyagokat és szennyeződéseket. A víztisztítók célja, hogy szűrjék a vízben lévő anyagokat, mint például a klór, a bizonyos baktériumok és vírusok, a nehézfémek és az egyéb káros anyagok.
A víztisztítók eltávolítják a vízben lévő szennyeződéseket anélkül, hogy káros anyagokat adnának hozzá. Az otthoni víztisztítás nemcsak hogy gazdaságosabbá teszi a tiszta ivóvíz fogyasztást, hanem biztonságosabbá is, mint a palackos ásványvíz vásárlása. Az otthoni víztisztítók által eltávolított szennyezők között a mikroműanyag is szerepelhet, ami nagyon veszélyes a jövőnk számára. Az otthoni víztisztítók a legjobb megoldásnak tűnnek, ha tiszta ivóvizet szeretnél fogyasztani, mivel ez biztosítja, hogy magadnak és családod számára is biztonságos és egészséges ivóvizet fogyaszthatsz.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.