fbpx

Felejtsd el a műanyag palackos vizek vásárlását!

Mi tudjuk a megoldást, hogy ezt hogyan érheted el a legkedvezőbben és kényelmesen.

„Nagyon szeretjük, mindíg ezt isszuk”

Ezt szinte mindegyik ügyfelünk megjegyzi, amikor karbatartani megyünk hozzájuk 🙂

Az ivóvíz minősége alapvető fontosságú az egészségünk szempontjából, hiszen a testünk jelentős részét víz alkotja. Azonban, sajnos napjainkban sok helyen a csapvíz minősége nem felel meg az elvárásoknak, és különböző szennyeződések lehetnek jelen benne, amelyek veszélyeztetik az egészségünket.
Ha Ön is szeretné biztosítani családja számára a legjobb minőségű ivóvizet otthonában, akkor az űrlap kitöltése az első lépés ehhez.

Felejtse el a műanyag palackos vizek vásárlását, csatlakozzon az egészséges életmódhoz, és tegye biztonságossá otthonát a legjobb minőségű ivóvízzel!

Csatlakozzon az egészséges életmódhoz!

Egészségesebb ivóvíz

Eltávolítjuk a csapvízből a baktériumokat, vírusokat, nehézfémeket és más szennyező anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre. Így biztosítva a legjobb minőségű ivóvizet családjának.

Környezetvédelem

Jelentősen csökkentjük az egyszer használatos műanyag palackok számát, ami pedig hozzájárul a környezetvédelemhez. Az ivóvíz palackozása és szállítása ugyanis jelentős mennyiségű üveg és műanyag hulladékot termel, valamint nagyobb mértékben terheli a környezetet a víz szállítása.

Pénztakarékosság

Hosszú távon biztonan megtérülő befektetés, hiszen nem kell többé állandóan palackozott vizet vásárolni vagy vízszámlákat fizetni. Ráadásul az ivóvíz minősége jobb lesz, így csökkentheti az egészségügyi költségeket is.

Kényelem

Egyszerűen kezelhető megoldásokat kínálunk teljeskörű kivitelezéssel és karbantartási szolgáltatással, amellyek nem igényelnek nagy helyet. Így mindig friss, tiszta ivóvizet fogyaszthat, és nem kell állandóan vízzel feltöltenie a hűtőszekrényt vagy megvárnia, hogy lehűljön a frissen megvásárolt palackozott víz.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.