fbpx
Oldal kiválasztása

Víztisztító – vízszűrő rendszerek optimalizáltan

Kiváló minőségű víztisztító rendszert telepítünk és tartunk karban az Ön otthonában. Állandó garanciát nyújtunk, amely soha nem jár le. Innovatív vízkezelő rendszereinket soha el nem évülő szervizgaranciával telepítjük és üzemeltetjük. Az ivóvíz biztonsága így kiváló minsőségű és maximális biztonságú lehet.

citywater - ivóvíztisztító berenezés

A legjobb döntés volt!
Az ivóvíztisztító rendszer nem csak az egészségünket, hanem a pénztárcánkat is védi. A teljeskörű szolgáltatásuk a legmagasabb szintű, és sosem kellett aggódnunk az ivóvíz miatt.
Most már minden csepp vizet gondtalanul élvezhetünk.
Köszönöm, hogy ilyen fantasztikus szolgáltatást nyújtanak

Eszter

Víztisztító berendezés máskép

Prémium minőségű víztisztító rendszert telepítünk, karbantartjuk és folyamatos garanciát vállalunk rá.

Megértjük, hogy minden otthon, vállalkozás megérdemli a tiszta vízhez való hozzáférést. Ezért kínálunk komplett előre tesztelt víztisztító rendszereket, amelyeket szakemberek telepítenek a felhasználási helyen – mindezt egy kényelmes átalánydíjas karbantartási csomagban!
Ügyfélkezelő rendszerünk megkülönböztet minket másoktól, mert nem csak a lakossági hanem kereskedelmi ügyfelelnek is kiváló támogatást tudunk nyújtani.

Jobb életmódot tiszta ivóvízzel mindenkinek!

„A” kategóriás ivóvíz védelmi rendszerek telepítésével és folyamatos üzemeltetéssel foglalkozunk.

 

Ön és családja a lehető legjobb ízű és legbiztonságosabb vizet érdemli. Ezért telepítünk fejlett tisztítórendszereket, amelyek eltávolítják az összes szennyező anyagot, hogy megóvjuk Önt a lehetséges egészségügyi problémáktól, például a csapvízben lévő baktériumoktól vagy vírusoktól!

Fejlett vízszűrőnk biztosítja, hogy az ivóvizet anélkül élvezheti, hogy aggódnia kellene az olyan szennyező anyagok miatt, mint az ólom, a higany és az arzén. Biztonságosan a mosogató alá szereljük, így nem zavarja konyhai esztétikáját.

Otthona ivóvíz tisztaságának biztosítása érdekében elengedhetetlen, hogy megbízható víztisztítóval rendelkezzen. De mitől lesz egyik megbízhatóbb, mint a másik?
A válasz abban rejlik, hogy hogyan telepítik és tartják karban őket a hozzáértő szakemberek! Itt jövünk mi a képbe, mint innovatív vállalat, amely kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik, hogy minden, víztisztító rendszerünk optimálisan és a legkisebb macera nélkül működjön. 

Ivóvíztisztító
  • GARANCIA 100% 100%
  • FOLYAMATOS KARBANATARTÁS 100% 100%
  • RENDSZER HATÉKONYSÁG 99% 99%

A tisztított ivóvíz most már elérhetővé vált az egész család számára. A kedvező beszerzési ár és az éves fenntartási költségek megfizethetővé teszik, nem kell többet költenie egészségtelen palackozott vizekre.

A mi csúcsminőségű kereskedelmi konyhai víztisztítóinkkal nem hibázhat. Ezek kiváló minőségű és megbízható gépek, amelyek segítenek Önnek költség hatékonyan megoldani az ivóvíz ellátást.

Legnagyobb teljesítményű készülékeink olyan vendéglátóipari létesítmények számára, amelyek nem hajlandóak kompromisszumot kötni a vízminőség terén. Bármilyen szinten képesek kezelni a csapvizet, amire csak szüksége van, legyen szó akár nagy igénybevételről is.

Az ivóvíztisztító rendszer telepítése előtt a palackozott vízre hagyatkoztunk, de most végre megszabadultunk ettől a tehertől és a költségektől. Az cég szolgáltatása nem csak kényelmet, hanem pénzt is megtakarít nekünk.
A rendszeres szűrőcsere gondtalanul teszi lehetővé az ízletes és tiszta víz fogyasztását.
Nagyon hálásak vagyunk érte!

Béla

Vízszűrés profin, vagy sehogy!

Tökéletes vízminőség

A piacon kapható legfejlettebb és leghatékonyabb vízszűrő rendszerek ma már UVC fertőtlenítéssel vannak felszerelve, ami további védelmet nyújt a rosszindulatú szennyeződések ellen.

Szakszerű beszerelés

Új rendszerét telepítéssel és teszteléssel együtt adjuk át. Magasan képzett szakembereinkkel gondoskodunk arról, hogy rendszereink az első naptól kezdve megfelelően működjenek!

Folyamatos karbantartás

Minden évben egy meghatározott időpontban elvégezzük Önnél a szűrőbetét cseréket és a karbantartási szolgáltatást. 
Ez a garanciánk alapeleme.

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban mindig szívesen állunk rendelkezésére ügyfélszolgálati csapatunkkal. A lehető leggyorsabban és leghatékonyabban orvosoljuk a problémát!

Beépíthető víztisztító berendezéseinket a modern és prkatikus háztartásért

Az egyik legfontosabb dolog, amit otthona érdekében tehet, hogy gondoskodik egy megbízható és hatékony ivóvízszűrő rendszerről. Ivóvíztisztító rendszereinket úgy terveztük, hogy egyszerre legyenek környezetbarátok és praktikusak, így intelligens megoldást kínálva az Ön vízigényeire.
Rendszereink a legújabb technológiát használva képesek eltávolítani a szennyeződéseket a csapvízből, így tiszta, biztonságos vizet biztosítva családja számára.
Emellett rendszereink rendkívül hatékonyak, kevesebb vizet és energiát használnak, mint más víztisztítási módszerek. Rendszereinkkel biztos lehet benne, hogy Ön is kiveszi a részét a környezet védelméből, miközben a lehető legtisztább vizet kapja otthonába.

A víztisztítók beszerzési eljárása lehetővé teszi számunkra, hogy kis helyen is elhelyezzünk víztisztító berendezéseket. Ez azt jelenti, hogy irodájában vagy otthonában is lehet víztisztítója anélkül, hogy sok helyet foglalna. A víztisztítónak nem kell nagynak lennie ahhoz, hogy hatékony legyen, és beszerzési folyamatunk biztosítja, hogy Ön a lehető legjobb víztisztítót kapja az Ön igényeinek megfelelően.
Nézze meg referenciáinkat, ahol már beépített vízszűrő rendszereink esztétikusságáról is meggyőződhet. 

Friss hírek  a víztisztítással és vízszűrő rendszereinkkel kapcsolatban

Specialitásunk az ivóvíztisztítás és az otthoni víztisztító rendszerek. Mindent megteszünk azért, hogy az érdeklődőket kellőképpen edukáljuk a témában. Folyamatosan fejlesszük tartalmainkat is, amellyek nagyrészt a 2007 óta felhalmozott tapasztalatainkon alapúl, valamint természetesen követjük a víztisztításban tapasztalható trendeket is.

Vízszűrő berendezések feladata a bemeneti vezetékes csapvizet jobb minőségűvé tenni. A mi kínálatunkban megtalálható otthoni víztisztító rendszerek ultraszűrést és fordított ozmózis vízszűrést alkalmaznak. Víztisztító beszereléssel és folyamatos garanciával kerül átadással. A víztisztító berendezések karbantartását és szűrőcseréjét mi végezzük, így ügyfeleinknek nem kell bajlódni ezekkel a feladatokkal. További ivóvíztisztítással foglalkozó webáruházunk a Víztisztító Diszkont

Nem is gondoltuk volna, hogy egy ivóvíztisztító rendszer ilyen sokat változtathat az életünkön, egy teljesen új életszínvonalat értünk el.
Nem csak a tiszta víz élvezetét tapasztaljuk minden nap, de azt is, hogy sosem kell aggódnunk a rendszerünk állapotáért.
Köszönjük, hogy ennyi gondot vesznek le a vállunkról!

István és Katalin

Tedd jobbá az életed!

A tisztító berendezések telepítése és karbantartása rendkívül fontos a tiszta és biztonságos ivóvíz biztosítása érdekében. A következő tények alapján támasztjuk alá berendezéseink jelentőségét:

1. Szennyezett vízforrások: Sok helyen a csapvíz nem elégségesen tiszta és számos szennyező anyagot tartalmazhat, mint például baktériumokat, vírusokat és toxikus vegyi anyagokat. Berendezéseink képesek eltávolítani ezeket a szennyező anyagokat, biztosítva a tiszta és biztonságos ivóvizet.

2. Egészségügyi problémák: Fogyasztása szennyezett víznek számos egészségügyi problémával járhat, mint például hasmenés, gyomorproblémák és hosszú távon akár súlyos betegségek kialakulása is. A vízszűrő berendezések segítenek megelőzni ezeket az egészségügyi problémákat, mivel eltávolítják a potenciálisan káros anyagokat a vízből.

3. Jobb íz és illat: A szennyezett víz gyakran kellemetlen szagú és ízű lehet. Rendszereink eltávolítják a klórt és ezeket a kellemetlen jellemzőket, és friss, ízletes vizet biztosítanak.

4. Hosszú távú költségmegtakarítás: A palackozott víz és más alternatív ivóvízforrások fogyasztása hosszú távon jelentős költséget jelenthet. Berendezésekkel önállóan állíthat elő tiszta ivóvizet, így nem kell többé drága palackozott vizet vásárolnia.

5. Kényelem és megbízhatóság: Berendezéseink a csapvízrendszerbe vannak beépítve, így mindig kényelmesen hozzáférhet tiszta vízhez otthonában vagy vállalkozásában. Emellett a karbantartási csomagunkkal biztosíthatja a berendezések rendszeres karbantartását és optimális működését.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.