fbpx
Oldal kiválasztása

Ebben a bejegyzésben hasznos felújítási tippeket osztunk meg veletek, hogy egyszerűbb legyen az álomkonyha kialakítása. Szóba kerülnek olyan fontos elemek, mint a konyhabútorok választása, az ideális lakásfelújítási módszerek és ötletek, valamint praktikus tanácsokat adunk az optimális konyhapult és mosogató tálca beszerzéséhez is. Csatlakozz hozzánk ebben az izgalmas utazásban és meríts inspirációt saját otthonod számára!

 

Konyhai felújítás lépésről lépésre

Konyhai felújítás lépésről lépésre – hát, az egyik legizgalmasabb és ugyanakkor legkényesebb projekt, amit otthonunkban valaha is elvállalhatunk. Kezdhetnénk azzal, hogy miért éppen a konyhát szeretnénk megújítani? Talán már unjuk a régi színeket és formákat, esetleg több helyre lenne szükségünk vagy egyszerűen csak úgy érezzük, hogy itt az ideje egy frissítésnek.

Az első dolog, amit fontolóra kell vennünk ebben a folyamatban, az az anyagiak kérdése. Mennyire bőkezűek lehetünk és milyen elemeket szeretnénk beszerezni? Ezt követően jöhetnek a tervezéssel kapcsolatos kérdések: milyen stílusban gondolkodunk? Modern minimalista vonalakat szeretnénk vagy inkább rusztikus vidéki hangulatot árasztó darabokra vágyunk?

Amikor ezekkel tisztába kerültünk magunkban (és persze megbeszéltük társainkkal), akkor jöhetnek sorra a különféle alapanyagokkal kapcsolatos döntések. Melyik típusú padló lenne praktikusabb és mutatósabb? A falburkolatról se feledkezzünk meg! Természetesen a színekkel kapcsolatban is el kell döntenünk, hogy milyen árnyalatok lennének a legjobb választás.

Ezután jön az új konyhabútorok beépítése. Itt mindenképp érdemes alaposan utána járni annak, hogy hol és hogyan tudunk minőségi darabokhoz hozzájutni. Fontos lehet például egyedi megoldásokra törekedni – hiszen miért ne tehetnénk egyedit otthonunk központi helyiségét?

És végül, de nem utolsó sorban a kiegészítők kérdése is felmerülhet. Milyen textilekre gondoltunk? Kellenek-e új függönyök vagy esetleg párnák és terítők? A lámpák stílusa illeszkedjen persze az egész koncepcióba!

Összességében tehát sok tényező van, amit figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy sikeres legyen a projektünk. De ha jól dolgozzuk ki előre minden lépést és tényleg odafigyelünk minden apróságra, akkor biztosak lehetünk benne: csodaszép lesz az eredmény!

 

Felújítási tippek a tökéletes konyháért

Felújítási tippek a tökéletes konyháért – ki ne szeretne egy csodás, jól felszerelt és praktikus konyhát? Amikor elhatároztam, hogy felújítom a sajátomat, rengeteg ötlet és inspiráció közül kellett választanom. Végül sikerült megtalálni a tökéletes megoldásokat, amelyekkel maximálisan elégedett vagyok. Íme néhány tipp, ami nekem bevált!

Az első dolog, amire érdemes odafigyelni a konyhai berendezésnél az ergonómia. A munkafelületeket úgy kell elrendezni, hogy minden kéznél legyen és könnyen hozzáférhetővé váljanak. Én például úgy alakítottam ki a konyhaszigetemet, hogy az mosogatóval is rendelkezik – így gyorsan át tudom adni az edényeket a mosogatógépnek anélkül, hogy nagy utat kellene megtennem.

A második fontos szempont az anyagok minősége. Egy strapabíró padló nemcsak esztétikus látványt nyújt majd hosszú távon is de könnyű takarítani is! Az üveg hátfalnak köszönhetően pedig végre búcsút mondhattam annak rettegett pillanatának mikor megsérül a festék vagy tapéta az edények mosogatása közben.

A megfelelő világítás nagyon fontos a konyhában, hiszen itt töltjük el az időnk nagy részét. Érdemes több fénypontot is beépíteni, például spot lámpákkal és ledes szalagokkal. A kellemes hangulatvilágítás mellett, ne feledkezzünk meg a praktikus megoldásokról sem: én egy mozgatható falilámpát szereltem fel a munkapult fölé, így mindig pontosan oda tudom irányítani a fényt ahova csak szeretném.

Nem utolsó sorban pedig gondoljunk arra is hogy hol tároljuk majd az eszközeinket. A polcokon elférnek majd a fűszerek és apróságok de mi van ha valami igazán nagyobb helyre lenne szükség? Egy mélyebb fiók remek választás lehet hiszen könnyedén pakolhatóak bele még akár tálak vagy serpenyők is!

Mindezekkel a tippekkel és ötletekkel sikerült egy olyan konyhát létrehoznom amely nemcsak gyönyörű de funkcionális is egyszerre. Ha követitek ezeket az útmutatásokat ti is biztosan megtaláljátok azt ami tökéletesen passzol hozzátok!

 

Konyhabútor választás és elrendezés

Szóval, nemrég úgy döntöttem, hogy ideje felújítani a konyhámat. A legfontosabb része ennek természetesen a tökéletes konyhabútor választása és elrendezése volt. Hiszen itt főzöm meg az étkeim és szívesen időzök barátokkal vagy családdal is egy kellemes beszélgetés közben.

Amikor nekiláttam a keresgélésnek, elsősorban azt akartam tisztázni magamban, milyen stílust szeretnék képviselni: modern-e vagy inkább klasszikus? Végül úgy döntöttem, hogy egy letisztult, mégis otthonos hangulatot próbálok teremteni. Ezután fontos volt számomra a funkciók megtervezése is: gondolok itt például arra, hol lesznek az elektromos eszközeim – mikrohullámú sütőm, hűtőszekrényem – , és hogyan tudnám őket hatékonyan elhelyezni?

Az sem volt mindegy számomra, milyen anyagból készüljenek a bútorok. Végül fa alapanyag mellett döntöttem (természetesen fenntartható forrásból!), mert szerintem ez adja legjobban azt az otthonosság érzést amit szerettem volna elérni.

A rengeteg lehetőség közül végül egy L alakú konyhabútor mellett döntöttem. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb választás volt az én esetemben, mivel így minden kéznél van főzés közben és még több helyet is tudtam teremteni a tároláshoz.

Az elrendezés során pedig arra törekedtem, hogy mindent logikusan és könnyen hozzáférhetővé tegyek. Például a mosogatógép közelében helyeztem el a tányérokat és edényeket, illetve olyan ponton terveztem be az evőeszköztartót és a fűszertartó polcot is, hogy egy mozdulattal elérhetőek legyenek.

Persze mindeközben arra is figyelni kellett, hogy ne csak praktikus legyen az új konyhám, hanem esztétikailag is vonzó. Ehhez jól jött néhány színes dekoráció – például egy kedves textilabros vagy stílusos falikép -, amelyekkel még inkább sikerült meghittebbé tenni ezt a teret.

Összeszedve tehát: bár elsőre talán ijesztőnek tűnhet ennyi dologról gondolkodni egy egyszerű konyhabútor választás kapcsán, végeredményben nagyon megéri! Hiszen ha jól átgondoljuk az elrendezést és a stílust, akkor sokkal élvezetesebb lesz ebben a térben tölteni az időnket. Én mindenesetre nagyon boldog vagyok a végeredményt tekintve, és alig várom, hogy elkészítsem benne első fogásomat!

 

Stílusos lakás felújítás a konyha középpontban

Stílusos lakás felújítás a konyha középpontban – ez a célom és remélem, hogy nektek is segíteni tudok ezzel kapcsolatban. A konyhai felújítás egy nagyon fontos terület, hiszen itt töltünk el sok időt ételeink elkészítésével, beszélgetésekre vagy akár csak egy bögre tea elfogyasztása közben. Egy jól megtervezett és stílusában összeillő konyha komfortérzetet nyújt számunkra, így nem csoda, ha ezt tartjuk legfontosabbnak egy lakásfelújítási projekt során.

Az első lépés mindig az alaprajz elkészítése. Gondolkodni kell arról, hogyan lehetne hely- és energiatakarékosan berendezni a teret. Fontolóra vehetitek például az L-alakú vagy U-alakú konyhablokkot is. A bútorok anyagát illetve színét úgy válasszuk meg, hogy az harmonizáljon a falak árnyalatával és a padlóburkolattal.

A munkafelületek elhelyezésekor figyelembe kell venni azt is, hogy hol van a piacon használt eszközöknek (sütő, hűtőszekrény) helye és mi szerint praktikus beosztani őket. Jó ötlet lehet például a munkafelületet és a mosogató közötti távolság minimalizálása, hogy könnyebb legyen az ételkészítés során kiöblíteni egy edényt vagy lecsepegtetni egy zöldséget.

A konyhai világítás se maradjon alultervezve! Egy jól megvilágított térben kellemesebb dolgozni és ráadásul még nagyobb tűzhelyen is elkerülhetők a balesetek. Gondolkodjatok el arról, hogy fali vagy mennyezeti lámpák mellett beépített LED-es világítást is alkalmazzatok!

Hogy még inkább stílusossá tegyük a konyhát, ne feledkezzünk meg az apró dekor elemekről sem. Vannak olyan praktikus tárolóeszközök és kések tartók, amelyek nemcsak hasznosak, hanem esztétikai értékkel is bírnak. Egy szép faliórát vagy növényt is helyezhetünk el itt-ott – ezektől lesz igazán hangulatos a terünk.

Végül pedig: mi legyen az ablakkal? Ha szerencsénk van és van természetes fényforrásunk ebben a helyiségben akkor mindenképp érdemes erre koncentrálni. A jó minőségű árnyékolóval ellátott ablaktól sokkal jobban élvezhető a konyhában töltött idő.

Összefoglalva, egy stílusos lakás felújítása során a konyha középpontba helyezése nem csak praktikus, hanem esztétikai szempontból is fontos. Törekedjetek arra, hogy minden elem összhangban legyen egymással és maximálisan kihasználjátok a rendelkezésre álló teret!

 

Modern vagy klasszikus konyhapult ötletek

A konyhai felújítás során gyakran merül fel a kérdés: modern vagy klasszikus konyhapult ötleteket válasszunk? Nos, ebben a bejegyzésben pont erről fogok mesélni nektek. Az én személyes tapasztalataim alapján mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya, de végül is az ízlésünktől függ, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat.

A modern konyhapultok legnagyobb előnye talán az egyszerűségükben rejlik. Ezek általában letisztult formákra épülnek és minimalista stílust képviselnek. Számomra nagyon tetszik ez az irányvonal, hiszen egy ilyen környezetben könnyedén átlátom a térrendezést és zavartalanul tudok dolgozni. Ráadásul manapság már rengeteg anyagból választhatunk, ha modern konyhapultot szeretnénk beiktatni otthonunkba – gondoljunk csak a betonra, üvegre vagy akár tömör fára!

Viszont nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy egy klasszikusabb stílusú konyha is igazán bájos lehet! Ilyenkor többnyire olyan elemek kerülnek előtérbe, mint például antikolt hatású díszek, faragott frontok vagy akár a rusztikus megjelenés. A klasszikus konyhapultok általában természetes anyagokból készülnek, mint például a márvány, gránit vagy fa. Ezek az anyagok gyakran időtállóbbak és könnyebb javítani őket, ha netán sérülést szenvednének.

Néha azt gondolom, hogy talán egy keverék lenne az ideális megoldás: miért nem lehet egyszerre modern és klasszikus? Például választhatunk egy letisztult formavilágú konyhapultot természetes anyagból, amely így hű marad a klasszikus stílushoz is. Vagy éppen ellenkezőleg: a modern anyagokat ötvözhetjük néhány régi világba illő dekoratív elemmel.

Az igazság azonban az, hogy nincsenek szabályok! Mindenki olyan konyhatérrel legyen körülvéve, amelyben jól érzi magát és szívesen tölti el az idejét. Ha mégsem tudnánk dönteni a modern és klasszikus között, mindig van lehetőségünk segítséget kérni egy profi belsőépítésztől – hiszen ők már sok hasonló problémát láttak és tudnak jó tanácsokkal szolgálni nekünk!

 

Mosogató tálca típusok és anyagok bemutatása

A konyhai felújítás során rengeteg apró részletre kell figyelnünk, amik közül az egyik legfontosabb a mosogatótálca kiválasztása. Nemcsak esztétikai szempontból fontos, hogy jól mutasson és beleilljen a konyhánk összképébe, hanem praktikum szempontjából is kiemelkedően lényeges a megfelelő típus és anyag megtalálása. De vajon melyik mosogatótálca típusokkal és anyagokkal találkozhatunk a piacon?

Először is beszéljünk az alakzatokról! Az egytálcás mosogatók nagyon népszerűek, mivel egyszerűek és helytakarékosak. Emellett létezik kéttálcás változat is, amely lehetővé teszi például a zöldségmosást és edények elmosását egyszerre anélkül, hogy összekeveredne mindent.

Az anyagok terén sokféle lehetőségünk van: az egyik leggyakoribb választás az acélmosogató, ami strapabíró, időtálló és könnyen tisztítható. Ezen túlmenően ott vannak még a gránit- vagy kompozit mosogatók is, melyek többféle színben kaphatók – ezáltal remekül illeszkedhetnek a konyha stílusához. Ugyanakkor ezek az anyagok meglehetősen sérülékenyek, így érdemes odafigyelni rájuk.

A kerámia mosogatók pedig kifinomult megjelenést kölcsönöznek a konyhának és rendkívül ellenállók a hőmérséklet-változásokkal szemben. Viszont drágábbak, mint az előző típusok és könnyebben törik.

Ha valami igazán egyedi megoldást szeretnénk, akkor választhatunk üvegből készült mosogatót is! Ezek nagyon mutatósak és modern hatást keltenek, de ugyanakkor törékenyebbek és vigyázni kell velük, mert könnyen karcolódhatnak.

Végül ne feledjük el figyelembe venni azt sem, hogy milyen szerelési módszerrel rendelkezik a mosogatótálca. A legelterjedtebb megoldás az alátétes rögzítésű változat, amelyet egyszerűen csak beillesztünk a pultba. Ezzel szemben állnak az alulról szerelt modellek is – ez esetben egy speciális rögzítő keret segítségével helyezik fel a tálcát úgy, hogy teljesen síkban legyen az asztallappal.

Mindent összevetve tehát számos lehetőség közül választhatunk, amikor mosogatótálcát keresünk a konyhánkba. Fontos, hogy átgondoljuk az igényeinket és a rendelkezésre álló költségvetést is figyelembe véve hozzuk meg a döntést. Sikerült már eldönteni, melyik típus illene legjobban az új konyhádba?

 

Funkcionális tároló megoldások a konyhában

Az elmúlt időszakban úgy döntöttem, hogy elérkezett az ideje egy kis konyhai felújjításnak. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem a praktikumra és a rendszerre, ezért aztán igazán fontos volt számomra, hogy olyan funkcionális tároló megoldásokat találjak, amelyek nemcsak jól néznek ki, de maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret is.

Elsőként a fűszerek tárolására kerestem egyedi és stílusos megoldást. A polcokon mindig nehezen tudtam átlátni őket és sokszor előfordult velem, hogy dupláztam vagy éppen elfelejtettem beszerezni valamit. Ekkor találtam rá az interneten erre a zseniális ötletre: mágneses fűszer tartókat helyeztem el az ajtón belül! Így egyszerre több problémát is megoldottam: könnyedén hozzáférek mindenhez és még jól is mutat!

A másik terület pedig – ami talán még ennél is fontosabb – az edények és eszközök tárolása volt. Sosem szerettem volna telezsúfolni a konyhát fölösleges szekrényekkel, így inkább arra koncentráltam, hogyan lehet minél okosabban elhelyezni a dolgaimat. Az egyik legjobb döntésnek bizonyult, hogy beszereltem egy szép nagy fiókot az egyik konyhapult alá, amelyben remekül elférnek most a fazekak és serpenyők is.

De hogyan oldottam meg a kisebb eszközök tárolását? Nos, ebben segített nekem egy újabb online felfedezés: találtam olyan belső polcrendszert, ami az ajtó belsejébe szerelve tökéletesen hasznosítja azt a teret is. Így végre minden kéznél van és átlátható módon rendszerezve!

Persze nemcsak a szervezettség volt fontos szempont – hiszen ki ne szeretné, ha az otthona minden pontja hangulatos lenne? Így például ügyeltem arra is, hogy a funkcionális tároló megoldások mellett olyan dekorációs elemeket válasszak, amik passzolnak egymáshoz és az én ízlésemhez. A végeredmény pedig magáért beszél: ma már sokkal örömömre jobban-kevésbé mindig rend van a konyhámban!

 

Energiahatékony világítási lehetőségek a konyhának

Energiahatékony világítási lehetőségek a konyhának – ez egy olyan téma, amitől az embernek már előre csillog a szeme, hiszen ki ne szeretne energiát és pénzt spórolni? A konyhai felújítás során nagyon fontosnak tartom, hogy olyan megoldásokat válasszunk, amelyek nemcsak esztétikusak és praktikusak, de energiahatékonyak is. Azért gondoltam megosztani veletek néhány ötletet ebben a témában.

A LED lámpák az egyik legnépszerűbb energiahatékony világítási lehetőség ma. Gyorsan elterjedtek otthonokban és irodákban egyaránt, mivel nagyon kevés energiát használnak fel ahhoz képest mennyire erős fényt adnak ki. Mi van akkor ha beszerzel néhány ilyen LED panelt vagy spotot a konyhába? Nem csak jól fog kinézni, de rengeteg pénzt takaríthatsz majd meg hosszú távon! Ráadásul sokszor még állítható fényerővel is rendelkeznek ami még inkább praktikussá teszi őket.

A természetes fénynél talán nincs is jobb alternatíva; napkövető ablakkal például egész nap élvezheted a friss reggeli- vagy esti nap sugarait, miközben energiát spórolsz. Ha úgy érzed, hogy a konyhádnak még több fényre van szüksége, akkor pedig gondolkozz el egy üvegtetős megoldáson. Ezzel nemcsak világosabb és barátságosabb lesz a helyiség, de sokkal kellemesebb is az ott töltött idő.

Egy másik energiahatékony ötlet a mozgásérzékelős lámpák bevezetése. Ezek csak akkor kapcsolnak be automatikusan amikor valaki belép a helyiségbe és később ki is kapcsolnak ha már nincs szükség rájuk – így soha nem fogsz feleslegesen égve hagyni egy lámpát! Otthonunkban mi is alkalmaztuk ezt az opciót, és nagyon elégedettek vagyunk vele.

A fénytervezés során figyelembe veheted azt is, hogy milyen anyagokat használsz a bútoroknál vagy dekorációnál. Például tudtad-e, hogy vannak olyan festékek amelyek képesek fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezni? Ezek segítségével könnyedén növelheted a természetes fénymennyiséget az otthonodban anélkül hogy további lámpákra lenne szükséged!

Összegezve tehát rengeteg opció áll rendelkezésünkre, hogy energiahatékony világítást alakítsunk ki a konyhánkban. Fontos azonban, hogy ne csak a technológiára figyeljünk, hanem arra is törekedjünk, hogy ezeket az elemeket harmonikusan illesszük bele otthonunkba. Így lesz a konyha igazi közösségi tér és élvezhetjük benne akár egy jó étkezést vagy egy kellemes beszélgetést is!

 

Szellőzési rendszerek és berendezések bemutatása

A konyhai felújítás során sokszor csak a burkolatokra, bútorokra és gépekre koncentrálunk, de az egyik legfontosabb aspektust, a szellőzést is érdemes alaposan átgondolni. Hiszen mi sem tehet jobbat a friss levegőnél a főzőfüstök és ételszagok eltávolítása érdekében? Nézzük meg közelebbről a különböző típusú szellőzési rendszereket és berendezéseket!

Az elszívók talán az első dolog, ami eszünkbe jut a konyhai szellőzés kapcsán. Kaphatóak fali-, mennyezet- vagy akár süllyesztett változatban is. Az elszívók működhetnek páraérzékelős módon is, amely automatikusan bekapcsolódik, ha túl magas lesz a konyhában lévő páratartalom. De vajon mit válasszunk: légelszállításos vagy recirkulációs elszívót? Nos, ez nagyban függ attól, hogy van-e lehetőségünk külső csatornához csatlakoztatni az elszívót.

Ha már eldöntöttük az elszívó típusát, ne feledkezzünk meg más fontos szellőzőrendszerekről sem! Például egy ablak helyes pozicionálása óriási különbséget jelenthet a levegő minőségében. Az ablakokon átáramló friss levegő természetes és energiatakarékos módon szellőzteti ki a helyiséget. Érdemes olyan helyre tervezni az ablakot, ahol könnyen nyitható és zárható.

Az épületlégtechnikai rendszerek (ELT) is remek megoldást kínálnak a konyhai szellőzésre. Ilyenkor egy központi egység felel az egész lakás vagy ház légcseréjért, így nem csak a konyhánkban lesz tökéletes klíma, hanem az összes többi helyiségben is. Az ELT rendszer alapja egy ventilátoros elszívó és beömlő egység kombinációja, amelyet érdemes fachemberekkel felülvizsgáltatni és karbantartani.

Végül pedig ne hanyagoljuk el a páraelszívó berendezéseket sem! Ezek elsősorban fürdőszobákban és mosogatóknál használt eszközök, de nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy megszabaduljunk a felesleges párától és megelőzzük az azt következtében keletkező penész-, illetve baktériumproblémákat.

Összegezve: ha szeretnénk igazán élvezni a konyhában töltött időt és egészséges, friss levegőjű helyiséget szeretnénk kialakítani, érdemes alaposan megtervezni és átgondolni a szellőzési rendszer kialakítását. Legyen szó elszívóról, ablakról vagy komplex épületlégtechnikai rendszerről – minden eszközzel azt a célt kell elérnünk, hogy otthonunkban mindig tiszta és friss levegő legyen!

 

Pénztárca barát DIY trükkök a kónyhafelújításhoz

A konyhai felújítás sokszor komoly anyagi megterhelést jelenthet, de szerencsére vannak olyan pénztárca barát DIY trükkök, amelyekkel könnyedén felfrissítheted a környezetedet és új életet lehelsz az otthonod központi helyébe. Kíváncsi vagy milyen ötletek ezek? Hát akkor olvass tovább!

Az egyik legnagyobb hatást gyakran a színek változtatása hozza. Ha unod a meglévő festésedet, válassz valami merészebb árnyalatot! Ehhez nem kell feltétlenül drága festék, elég lehet néhány elem kiemelése is, mint például a szekrényajtók vagy a hátfal. Egy másik jó módszer, hogy ragaszd fel egyedi tapétát vagy matricákat – így nem csak frissebb lesz a hangulata konyhának, de még saját stílusodnak is teret engedsz.

Ami pedig az alapvető berendezéseket illeti: gondolkozz kreatívan! Nem muszáj mindig újonnan venni dolgokat – néha egy régi bútor felújítása is nagyszerű eredményt hozhat. Például egy kopott asztalt csiszolj le és lakkozd be újból – máris megújult külsőt fog mutatni! Ugyanez vonatkozik a székekre, polcokra és egyéb tároló egységekre is.

A konyhai eszközök és kiegészítők terén is lehet spórolni: válogass használt, de jó állapotban lévő dolgok között. Egy jól megválasztott másodkézből vásárolt késsel, edénnyel vagy evőeszközzel épp olyan finoman tudsz főzni, mintha vadonatújak lennének – csak jóval olcsóbban.

Ha pedig szeretnéd még inkább egyedivé tenni a konyhádat, miért ne próbálkozz házi készítésű díszekkel? Az interneten rengeteg ötletet találni erre vonatkozóan: legyen szó akár saját kezűleg festett csempéről vagy valamilyen textil alapú megoldásról (pl. horgolt terítő), ezzel garantáltan mindig egyedi leszel!

Végül pedig ne feledd: a legfontosabb az, hogy élvezd a folyamatot és büszke légy az eredményre. Ha sikerül pénzt megtakarítani és közben még jól is érzed magad – nos, akkor már csak azt mondhatjuk: gratulálunk és további sok sikert!

A konyhai felújítás során érdemes figyelembe venni néhány fontos Felújítási tippeket. A megfelelő konyhabútor kiválasztása és elhelyezése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az új konyhánk praktikus és esztétikus legyen. A lakás felújítás során ne felejtsük el a munkafelületek megtervezését sem: egy jól megválasztott konyhapult igazi dísze lehet az otthonunknak. Végül pedig gondolnunk kell a mosogató tálca típusára is, hiszen ez egyaránt befolyásolja a funkcionalitást és a design-t. Ha mindezekre ügyelünk, biztosak lehetünk benne, hogy elképesztő eredményt érünk el a konyha felújjítása terén!

Ne hagyja figyelmen kívül otthona egyik legfontosabb elemét, a tiszta ivóvizet! Gondoljon bele: mennyivel egészségesebb és kényelmesebb lenne, ha minden alkalommal kristálytiszta vizet ihatna közvetlenül a csapból? Érdemes egy konyhai felújjítás alkalmával megoldani a tisztított ivóvíz problémát és beszereltetni egy ivóvíztisztító berendezést. Ne várjon tovább, tegye meg ezt az értékes befektetést most – nemcsak saját egészségéért és jólétéért, hanem szerettei védelmében is.

Egy jó minőségű víztisztító berendezés hosszú távon pénzt takaríthat meg Önnek a palackozott vízzel szemben, ráadásul kevesebb hulladékot termel. Tegyen ma lépéseket annak érdekében, hogy gondoskodjon önmagáról és családjáról! Keresse fel helyi szakemberét vagy látogasson el egy bútorüzletbe informálódni az önnek leginkább megfelelő eszközről. Gondolja újra az ivóvizének minőségét – tegyen ezért még ma!

Az ivóbavizünk minősége alapvető fontosságú mindennapi életünk során. Ezért ne habozzon, lépjen a tiszta ivóvíz felé és tegye még komfortosabbá otthonát egy konyhai felújítás keretében!

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.