fbpx
Oldal kiválasztása

Rengetegszer kapom meg ezt a kérdést a víztisztító rendszerink után érdeklődőktől. Ez természetes, hiszen a leendő felhasználó biztosra akar menni és a számára megfelelőt akarja választani.

Mint mindenből így víztisztítókból is sokfajta termék kapható. Ez talán azért lehet mert vásárlói igény hozta létre azt a nagy választékot, amivel a víztisztító gyártók és kereskedők próbálják kielégíteni az igényeket. 

Ez természetesen nem csak a víztisztítóknál van így, hanem szinte minden termék esetében amit boltban lehet kapni.  Ebben a bejegyzésben bemutatom azt illetve azokat az eltéréseket amelyeket a mi víztisztító kínálatunkban tapasztalhatsz.  Nem fogok visszamenni az alapokig és csavarról csavarral centiméterről centiméterre a különbségeket feltárni,  csupán a felhasználónak fontos és általánosított összehasonlítást hajtom végr. Ennek a bejegyzésnek az elolvasása után minden bizonnyal könnyedén fogsz tudni választani víztisztító rendszerink közül.

Hasonlóságok a víztisztító rendszerink között

Természetesen nem csak egy optimalizált és prémium minőségű berendezést adunk, hanem egyedülálló háttértámogatást is. Ennek része a folyamatos átalánydíjas karbantartás és a teljeskörű garancia. Válaszd bármelyik rendszerünket is, a legjobb szolgáltatást fogod kapni, ami részedről a legkevesebb macerával jár.

Ivóvíztisztító rendszerink közös pontja az hogy beépíthető berendezések szolgáltatják az alapukat. Tehát az esetek jelentős részében a mosogató alatt kapnak helyet, kivéve ha a konyhapult más részében van csak hely az elhelyezésükre.
A víztisztítók bemeneti vízellátását a mosogatócsap, vagy a mosogatógép sarokszelepéről oldjuk meg. A tisztíott vizet pedig minden esetben a mosogató tálcába (vagy a konyhapultba) befúrt tiszavíz csapocskán lehet vételezni.

Fontos közös pont még a víztisztító rendszerink között az, hogy mindegyik működéséhez szükséges 220V-os csatlakozás. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre a mosogató alatt, akkor vezetékezéssel és konyhabútor fúrás segítségével oldjuk meg az rendszereink áram ellátását.

 

viztisztito-garancia

Ultraszűrős ivóvíztisztító rendszer.

Ennek a rendszernek a fő szűrő egysége 0,01 mikronos résméretű.  Ezt a résméretű vízszűrést nevezzük ultraszűrésnek.  Az ötlépcsős ultraszűrő konzol 2 mechanikus és kettő aktívszenes szűrő egységből és az ultraszűrőből áll. A víztisztítás valós időben és gyorsan jön létre, így a csapolási sebesség is gyors.

A következő szennyeződéseket távolítja el: klór és származékai, íz és szagrontó anyagok, baktériumok, vírusok, nehézfémyek, baktériumokat, algákat, gombákat és egyéb mikroorganizmusokat, egyes vírusokat, spórákat, kriptosporidiumokat, és fémrészecskéket (pl.: rozsda, ólom, stb.) is eltávolítja a vízből.
A víztisztító rendszer kiegészítő egységei: UV fertőtlenítő lámpa, FIR energizáló egység

ultraszűrő
 • vízszűrési minőség 20% 20%
 • ár/érték arány 80% 80%
 • karbantartási költség 50% 50%
 • ajánlási faktor 50% 50%
R

Pozitív

 • kedvező vételár
 • alacsony átalánydíj
 • minimális helyigény
 • finomabb ivóvíz
 • gyors csapolási sebesség
 • minimális öblítővíz
Q

Negatív

 • gyengébb vízszűrési képesség
 • ez nem egy fordított ozmózis rendszer

Választd ezt a rendszerünket ha...

Akkor válaszd ezt a arendszert, ha a legjobb áron szeretnél víztisztítót és csak az ízjavítás a fő célod. Már ennek a víztisztító rendszernek a használatával több mint ásványvíz minőséget állíthatsz elő a felhasználi helyen.

Ideális megoldás lehet akár irodákban is, ahol a ballonos vizet akarják kiváltani.

Ez a rendszer egy jó erős hármas a skálán és valóban egy masszív középvonalat képvisel. Jól összeállított rendszer és tényleg semmi baj sincs vele, de tudd, hogy ennél azért van jobb!
Ha gyorsan és a legolcsóbban akarod letudni az otthoni ivóvíztisztítást, akkor bátran válaszd ezt-

Tartályos fordított ozmózis víztisztító rendszer

Ennek a rendszernek a fő szűrőegységek 0,0001 mikronos résméret.  A vízszűrő működése a fordított ozmózis elv alapján valósul meg,  ami tulajdonképpen ennek a nagyon kicsi résméretnek az alkalmazását jelenti, illetve azt hogy folyamatosan öblíti az ozmózis membránját.  Ezzel is biztosítva van hogy a membránból ki mosódnak a szennyeződések valamint megakadályozzuk ennek a nagyon pici résméretű főszűrő egységnek az esetleges eltömődését.

A rendszer része egy tároló úgynevezett puffertartály amiben a már megtisztított ozmózis vizet tároljuk nyomás alatt.  Erre azért van szükség hogy a felhasználó részéről értelmezhető csapolási sebességet biztosítsunk. Amennyiben nem használnánk ezt a tároló víztartályt akkor nagyon vékony sugárban lehetne csak a megtisztított ozmózis vizet csapolni, körülbelül  0,2 liter per perc lenne a csapolási sebességünk.
A víztartály mérete megközelítőleg 6 liter ami egy otthoni felhasználás esetén optimális értékű.  Hátránya lehet hogy a víztartály kapacitása szab határt az azonnali rendelkezésre álló tisztított víz mennyiségének.  Ez gyakorlatilag annyit jelent hogy egyszerre 6 liter vizet tudunk gyorsan csapolni ezután körülbelül 20-30 percet várnunk kell a víztartály feltöltődésre.
A víztartály feltöltődése után újból a gyors csapolási sebesség áll rendelkezésre.

A következő szennyeződéseket távolítja el: MINDEN vízszennyeződést!
A víztisztító rendszer kiegészítő egységei: UV fertőtlenítő lámpa, ásványosító egység, FIR energizáló egység

tartályos ozmózis víztisztító
 • vízszűrési minőség 95% 95%
 • ár/érték arány 90% 90%
 • karbantartási költség 80% 80%
 • ajánlási faktor 95% 95%
R

Pozitív

 • ozmózisos vízszűrés
 • kedvező átalánydíj
 • gyors csapolási sebesség (víztartály telítettségtől függően)
 • egyedi vezérlés solenoid dupla szelep
Q

Negítív

 • víztartály kapacítás szab határt
 • nagyobb helyigény

Választd ezt a rendszerünket ha...

Ez a rendszerünk a személyes kedvencem! Nem véletlenül a hasonló felépítésű fordított ozmózis víztisztítót a legtöbbet eladott berendezések közé tartoznak. A víztartály megléte ne aggasszon, mert felesleges.

Otthoni használatra én ezt a modellt ajánlom.

Ez már a felső kategória alsó szintje. Amenyiben nincs egyszerre nagy vízigényed (5-6 liter fölött), akkor ezt a rendszerünket imádni fogod.

Átfolyós fordított ozmózis víztisztító rendszer

A rendszer alapja 3 darab emelt kapacításó ozmózis membán, amiket egy extra erős nyomásrásegítő motor hajt meg. A tisztított ozmózis víz valós időben, a csapolás pillanatában jön létre, ezért ez a víztisztító rendszerünk a csúcs modellünk.

A következő szennyeződéseket távolítja el: MINDEN vízszennyeződést!
A víztisztító rendszer kiegészítő egységei: UV fertőtlenítő lámpa, ásványosító egység, FIR energizáló egység

átfolyós ozmózis víztisztító
 • vízszűrési minőség 98% 98%
 • ár/érték arány 80% 80%
 • karbantartási költség 90% 90%
 • ajánlási faktor 75% 75%
R

Pozitív

 • ozmózisos vízszűrés
 • valós idejű friss víz
 • alacsony selejtvíz arány
 • viszonylag gyors csapolási sebesség
 • korlátlan vízkapacítás
 • kevesebb helyigény mint a tartályos modell esetében
 • egyedi vezérlés solenoid dupla szelep
Q

Negítív

 • nagyobb vételár
 • drágább átalánydíj

Választd ezt a rendszerünket ha...

Ez a rendszerünk tényleg a csúcs, ezért csak maximalistáknak ajánlom. Egyedülálló kifinomúltság és teljesítmény jelemzi. Megállja a helyét akár közületi, akár otthoni körülmények között. A

Otthoni és közületi használatra, csak maximalistáknak!

Ez a felső kategória felső szintje. Profi és tökéletes. Ha a legjobb kell, ezt választod!

Melyik víztisztító rendszer válaszd magadnak?

Minden helyzet más és más, így esetünkben is csak TE tudod a pontos motivációidat és a problémákat, ami a csapvízzel szemben alakúlt ki. Ez természetesen igaz a vízszűrési minőség elvárásaidra és a rendelkezésre álló keret nagyságára is.

Halgass rám és nem fogod megbánni a választásodat

 • Válaszd az ultraszűrős rendszerünket, ha csak vezetékes csapvíz ízével van gondod. Budapesten nem szokott olyan nagy gond lenni a vezetékes csapvízzel, tehát a palackos víz kiváltására ez a rendszerünk is több mint megfelelő.
  Pest megyei településeken ezeket a berendezéseket nem ajánlom, mert az aglomerációban már szoktak olyan szennyeződések is előfordúlni (nitrit-nitrát), aminek a biztonságos eltávolítására ezek a vízszűrő rendszerek nem jelentenek teljeskörű megoldást.
 • Válaszd a tartályos fordított ozmózis rendszerünket, ha a legjobb minőségű vízszűrés kell és nem akarsz egyszerre 5-6 liternél több tisztított vizet csapolni.
  Ezek a legtöbbet eleadott víztisztító rendszereink. Egy háztartási ivóvíz igényét képes kielégíteni.
 • Válaszd az átfolyós fordított ozmózis rendszerünket, ha neked a legeslegjobb kell és „korlátlanúl” szeretnél hozzáférni a legjobb minőségű  tisztított vízhez.
  Ehhez a termékünkhöz nem nagyon tudok mit hozzátenni. Ez az ÁSZ a kínálatban.

Természetesen minden rendszerünkhöz prémium ügyféltámogatás, folyamatos és teljeskörű garancia jár.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.