fbpx
Oldal kiválasztása

Szerintem ez a legkeményebb víztisztító garancia jelenleg a piacon. Tapasztaltam, hogy mennyire nagy bizalmatlanság övezi a víztisztítási termékeket, ezért ezt is nagyon fontosnak tartom, ha nem a legfontosabbnak.

Talán azért, mert én is extra bizalmatlan és defenzív vagyok, ami már szinte kényszeres, feleségem szerint inkább beteges.
Most nem fárasztanálak azzal, hogy legalább 1 lépéssel előrébb gondolkodom (mi van akkor, ha és egyéb kérdések feszegetésével még egy egyszerű bevásárlás alkalmával is), valamint a legrosszabb forgatókönyvre készülök. Tehát nyugi, én megértelek! Lehet, hogy nálad parásabb vagyok!

Amikor összeállítottam az optimalizált víztisztító rendszereket, akkor alapvetés volt az, hogy a felhasználónak ne csak a legjobb minőséget, hanem a legnagyobb kényelmet is adjuk, amivel a legnagyobb biztonságban érezheti magát.
Ne keljen attól félnie, hogy mi van akkor ha…

Mi több, az ivóvíztisztító berendezések utáni érdeklődés már alapból azt jelenti, hogy valamiért bizalmatlan az érdeklődő a vezetékes csapízzel szemben. Ha jobban belegondolunk ez sok emberre igaz lehet hazánkban, mert rengetegen vásárolnak palackozott ásványvizet, mert valamiért nem szeretnék meginni a vezetékből folyó vizet. Ugyan ez a vásárlás irreálisan drága (a csomagolás többe kerül, mint ami benne van) és logikátlan, de most nem ez a bejegyzés témája.
Csupán az, hogy jól teszed, ha bizalmatlan vagy!
Ezért vagy jó helyen és ezért találtam ki azt a garanciát, amivel nyugodt lehetsz.

Tervezett megelőző karbantartás (TMK)

Ez mindennek az alapja, így a garanciáéi is. Lehet a legmodernebb autód, ha azt nem tartod folyamatosan karban és nem áldozok a szervizelésekre, akkor nagyon gyorsan tönkre fog menni, illetve nem úgy fog működni, mint ahogy azt Te elvárnád. Nincs ez másként a víztisztító berendezések esetében sem. Ha egy normál webáruházból rendelsz egy csináld magad víztisztítót, akkor az esetek 80%-ban nem fogod megadott időben cserélni a szűrőbetéteket benne. Tudod, hogy honnan tudom? Mert 2007 óta ezt csinálom és statisztikát vezetek. Csupán a víztisztító tulajdonosok 20%-a végzi el megadott időközönként a szűrőbetétek cseréjét, ami pedig a legalapabb dolog lenne egy olyan berendezés esetében, aminek a produktumát megisszuk.

Csupán 20%! És akkor még hol van a fertőtlenítés, átnézés, tesztelés stb… Na az sehol!
Tudod mennyi hívást és emailt kapok, hogy „most cseréltem ki a szűrőket, de nem működik a víztisztító”? Sokat!
És valóban nem agysebészet egy szűrőcsere, de mint rengeteg egyszerű dolgot, ezt is lehet jól és rosszul is csinálni.
Egy visszafertőződött víztisztítóval én sem tudok csodákat tenni. Maximum meg tudom mutatni a kuka felé vezető legrövidebb utat.

Ha leég a motor, mert valaki úgy és azt csinálta és még a nyomásérzékelő sem volt a helyzet magaslatán, az több tízezer forintos mulatság. Tehát tényleg lehet rosszul is csinálni ezt az egyszerű dolgot is, de neked nem kell ilyeneken agyalnod. Ezért vagyok én! Ez az én felelőségem!
Ivóvíztisztító rendszerinkre átalánydíjas karbantartási szolgáltatást kínálunk, ami egyedülálló kényelmet és biztonságot jelent ügyfeleinknek.

Érdemes két részre bontani ezt a szolgáltatás, előre tervezett és biztosított folyamatokra.

Előre tervezett víztisztító karbantartási folyamatok

Ezek azok az előrelátható és tervezett munkálatok, amiket minden évben (háztartási felhasználás esetén) tervezett időpontban végzünk el. A kiszállás telefonon előre egyeztetett időpontban, 12 havonta valósul meg (+/-2 hét).
Ezek az időpontok tehát előre láthatók és tervezhetők, megvalósulásukat semmilyen esemény nem befolyásolja jelentős mértékben.
FONTOS! A tervezett karbantartások rendszeres elvégzése adja az alapját a folyamatos és teljeskörű garanciánknak.

 

A tervezett karbantartások alatt elvégzett folyamatok: 

Ezek azok a folyamatok, amiket minden körülmény között évente elvégzünk a víztisztító rendszeren. Ezzel gondoskodunk a folyamatosan kimagasló ivóvíz minőségről és biztonságról.

Víztisztító szűrőcsere.

Ez a legalapabb szolgáltatás, hiszen természetesen megadott időközönként (lakossági felhasználás esetén 12 havonta) le kell cserélni bizonyos szűrőbetéteket.

Fertőtlenítés

Elvégezzük a tisztavíz ágnak a fertőtlenítőszeres átmostatását és öblítését. Ez azért fontos, mert ez a „nyitott” része a rendszernek. A tisztavíz csapocska

Átvizsgálás és tesztelés

Ellenőrzésre kerülnek a be és kimenetek, valamint a szűrőbetétek kapcsolódási pontjai is. Megnézzük, hogy megfelelő-e a csapolási sebesség, illetve a start/stop funkciók és a vezérlés. Magasfényű lámpával keressük az esetlegesen előforduló szivárgást.

Biztosított és hibaelhárító folyamatok víztisztító rendszerinknél

Ezek azok a nem előrelátható folyamatok, amiket sem a szolgáltató, sem az ügyfél nem tervez előre. A biztosított folyamat megvalósulását valamilyen váratlan esemény indítja el.
Ilyen lehet bármely olyan előre nem látott hiba/probléma, ami megakadályozza az ivóvíztisztító rendszer optimális működését, valamint az ügyfélt esetleg megkárosítaná, vagy nem tudná rendeltetés szerűen használni a víztisztító egységet.
Ilyen lehet egy esetleg vízszivárgás, vagy ivóvízcsapocska csöpögés, stb… Tehát minden olyan dolog, ami nem tervszerűen alakul ki és a szolgáltató részéről valamilyen beavatkozás szükséges annak megoldásához.

Teljeskörű és folyamatos víztisztító garancia

Az általunk vállalt teljeskörű garancia tulajdonképpen azt jelenti, hogy a kihelyezett és szakszerűen beszerelt víztisztító rendszerekkel kapcsolatos MINDEN esetlegesen felmerülő hibát mi hárítunk el. Itt a MINDEN alatt valóban azt értjük, hogy minden 🙂
Ugyan rendszereink optimalizáltak és maximálisan a hibamentes működésre lettek kifejlesztve, de természetesen előfordúlhatnak olyan események, amikre senki sem számít. Ilyenkos sok esetben szerencsétlen felhasználónak főhet a feje, hogy a hibát elhárítsa. Azt a hibát, amihez alapból nem ért és tulajdonképpen nem is akar vele foglalkozni. Ez természetes, hiszen ez nem az Ő feladata.

 

Kétfajta hibaelhárítást különböztetünk meg:

Telefonos hibaelhárítás

Ebben az esetben telefonos segítségnyújtással is meg tudjuk oldani a felmerült hibát.
Ilyen lehet az, amikor véletlenül a szivárgásérzékelő vizet kap (nem szivárgás miatt), vagy valószínűsíthető, hogy valamelyik be/ki menet nem el lett zárva/le lett kapcsolva valamiért.
Lehet, hogy egy hosszabb távolmaradás  (nyaralás) után elfelejti a felhasználó visszanyitni a bemeneti vizet és bedugni a berendezést az áramba. Vagy valamilyen hasonló bagatel esemény következik be, aminek hibaelhárítása csuán pár másodperc.

Kiszálló technikus

Amennyiben a hiba szakember beavatkozását igényli, akkor természetesen kiszálló technikus oldja meg a problémát előre egyeztetett időpontba. A helyszinen tárja fel a hibát és oldja meg azt. Addig nem távozik a helyszínről, amíg nem tudja működösképes állapotban átadni a víztisztító rendszert a felhasználónak.
Ez a hibaelhárítás természetesen díjmentes. Sem munka, sem alkatrész díjat nem kell fizetni a felhasználóinknak.

Átalánydíjas szolgáltatásunk a legerősebb érvünk!

Minden víztisztító rendszerünk mellett szerepel az éves átalánydíj ára. Természetesen ez a rendszer felépítésétől függően eltérő összegű, viszont víztisztító garancia minden esetben teljeskörű és folyamatos, ami soha nem jár le.

Ez az éves átalánydíj a következőket tartalmazza:

  • szűrőbetétek
  • munkadíj
  • fertőtlenítő szer
  • kiszállási díj
  • folyamatos garancia
  • rendelkezésre állás

Az átalánydíj meghatározásának alapja a SZUMMA szűrőbetét ár, egy évre vetített költsége. Ezzel gondoskodunk arról, hogy a felhasználó minden évben azonos összeget fizessen.

A szűrőbetét felhasználást a szolgáltató tartja számon és ennek arányában gondoskodik a folyamatos ellátottságról.

Víztisztító garanciánkkal biztosra mehetsz!

Amennyiben a legnagyobb biztonságban szeretnéd tudni a víztisztító rendszeredet, akkor érdemes lehet optimalizált ivóvíztisztító rendszereinket választanod. Az általunk biztosított háttérszolgáltatással biztosra mehet, hiszen számodra maximális kényelmet garantál.
Nézd meg itt kiemelt ajánlatunkat!

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.