fbpx
Oldal kiválasztása
Az ozmózis, vagy tulajdonképpen fordított ozmózis víztisztító elvén működő ivóvíztisztító berendezések a háztartási víztisztítás ászai. De talán pont ezért, illetve összetett felépítésüknek köszönhetően a legtöbb kérdést vetik fel.
Jelenleg csak azok vannak ellenük, akik nem értik, vagy nem akarják megérteni, miért kell komplex víztisztítási eljárást használni, ami nem csak néhány víz szennyeződést képes eltávolítani.
 
A víztisztító berendezéseknél sajnos az évek alatt észrevettük azt, hogy pont elég összetett téma ahhoz, hogy ne láthassa át egy érdeklődő, de pont annyira nem bonyolult, hogy bárki vegyészmérnöki magasságokba képzelje magát.
Ez lehet, hogy így kissé furán hangzik, de ugye te sem értesz minden használati tárgyadhoz mérnöki szinten , ami mindennap használsz. Nos, mi a sem!
Esetünkben viszont pár félrevezető blogbejegyzés és hozzá nemértő félreértés után megérkezhetünk oda, hogy az információinkat nem nulláról kell az érdeklődő felé “áramoltatnunk”, hanem jelentős mínuszból indulunk.
Mivel a víztisztító berendezések jelenleg nem annyira impulzívak, mint a legújabb telefonok, ezért egy érdeklődőnek viszonylag gyorsan lankadhat az érdeklődése a téma iránt.

Miért csak ozmózis víztisztító érhető el a kínálatunkban?

 
A válasz erre egyszerű. Miattad!
 
Képzeld el, hogy részünkről mennyivel egyszerűbb lenne elkerülni a folyamatos szélmalomharcokat és a már jól megszokott aktívszén+PP vízszűrő közeggel operálni. Ki akarná a saját dolgát megnehezíteni azzal, hogy olyan berendezést kínál, ami ennyire sok kérdést vet fel?!
Na persze, ez lenne, ha nem értenénk a témához és megengednénk magunknak több nagyságrendekkel gyengébb víz szűrési minőséget. Se ezt mi pont miattad nem engedhetjük meg.
 
Nem elégedhetünk meg azzal, hogy a tisztított víz csak átlátszó és nincs klór íze és szaga. Ez csak a belépő szint, amit egyszerűen el lehet érni egy vízszűrő kancsóval is. Ezért tényleg felesleges víztisztító berendezést vásárolnod.
 
 

Vigyázz, tudom, hogy mi jár a fejedbe!

 
Nem kell mentalistának lenni, hogy átérezzük az érdeklődő gondjait és aggályait. Ehhez elég 10+ év tapasztalat…
 
Feltételezzük, hogy valaki azért szeretne otthon ivóvíztisztító berendezést, mert valamilyen okból nem elégedett a szolgáltatatott vezetékes ivóvízzel.
Feltételezzük azt is, hogy jelenleg (tehát az érdeklődés fázisában) nem is issza a vezetékes csapvizet, helyette inkább palackos ásványvizeket cipel, vagy cipeltet haza. Tehát ő jobbat vár el mint a gyakran “európai minőségű ivóvíz”, jelentsen ez bármit is.
Még az is feltételezhető, hogy ha valaki a vízszűrő kancsó szinttel nem elégedett, akkor annak egy komplexebb megoldás jöhet csak szóba.
 
Ezekből a feltételezésekből pedig egyenesen következik, hogy neked nem lesz elég a megszokott aktívszenes víz szűrés, mert több problémát is (víz szennyeződések) akarsz megoldani/megszűrni a jelenlegi vezetékes csapvizedből.
 
 
 

Nem akartuk, hogy gyerekkorodban csalódj!

 
Emlékszel még arra az érzésre amikor gyerekkorodban kaptál valamilyen játékot és te jobbra számítottál. Valamiért azt kaptad, de te nem arra vágytál. Persze annak is örültél (jobb mint a semmi), de sosem tudtál neki annyira örülni, mint amennyire vártad a jobb játékot, ami sokkal többet tudott annál, vagy szebb volt, mint amit kaptál. Mindíg arra a jobbra fogsz gondolni, de természetesen a rosszabbal is játszottál és egy kicsit talán annak is örültél.
 
Bevallom, velem volt ilyen. Persze felnőtként ezek csak megmosolyogni való dolgok (mint a katonai emlékek), de mélyen beleégtek az agyamba. Talán ezért is írom neked ezt a bejegyzést és ezért is vállalom a folyamatos szélmalomharcot, a legjobb vízminőséged érdekében.
 
Amit a témában és vállalkozóként megtanultam az az, hogy minőségben és szolgáltatásban nem lehetünk megalkuvóak. Nem engedhetjük meg azt, hogy számodra nem a “legjobb” vízminőséget biztosítsuk a “legjobb” háttérszolgálatással. Persze lehetne maszatolni és egy kis ultraszűréssel feldobni a dolgot, de az még mindíg fényévekre van attól, amit mi most kínálni tudunk neked.
 
Ha csak a felületes vízszennyeződések eltávolítására alkalmas valamit adnánk el, akkor csak olyan kuruzslók lennénk, akik azt mondanák, hogy arzén, nitrit, nitrát, ólom, vegyi anyagok, mérgek, gyógyszermaradványok, hormonok és mikró műanyag eltávolítása nem fontos (holott a WHO bejelentette már ezek rákkeltő képességét). Mivel ez tudható és nem mi mondtuk, ezért felelősségünk van azért, hogy nálad milyen minőségű ivóvíz jön ki a víztisztító rendszerünkből. Ezért nem mehetünk egy bizonyos szint alá.
 
Valóban komplexebb a rendszer, de ha jó vízminőséget és valós sikert akarunk elérni, akkor nem elégedhetünk meg ennél nagyságrendekkel gyengébb vízszűrési képességgel. Csak így nem fogsz csalódni, mert tudásunk szerint a legjobbat szereljük be az otthonodban.

Ultraszűrés csendes középút.

Mivel az utóbbi időben nagy igény merült fel egy fokkal kedvezőbb árú ivóvíztisztító rendszerek iránt, ezért kínálunk mi is ilyent. Nálunk ez a CW0, ami valóban egy belépő szintet képvisel, de már 0,01 mikronos ultraszűrővel rendelkezik.

Ez ugyan nem ozmózis vízzisztító szint, de jelentősen túlmutat a csapra szerelhető és a kancsós vízszűrőknél. Mivel a viszszűrés gyors és jelentős ízjavulást okoz, ezért ajánljuk munkahelyekre is.

A megoldás szerintem egy kiváló termék és profi szolgáltatás.

Lehet a legjobb víztisztító, ha nincs mögötte egy profi szolgáltatás, akkor az hosszú távon nem sokat ér. Természetesen ez fordítva is igaz. Egyszerűen nem tud hosszútávon vásárlói elégedettség kialakulni, ha csak az egyiket (rosszabb esetben egyiket se) kapja meg a felhasználó. Valami hiba biztosan adódni fog, amit ha nem, vagy nem megfelelően oldanak meg, akkor az csak növekedni fog.
FONTOS megjegyezni, hogy ami egy víztisztító berendezésből kijön (tisztított ivóvíz), azt megisszuk, így nem elégedhetünk meg részleges és fél megoldásokkal, valamint csak elégséges minőséggel.

Ezért a jövőben csak a City Water projektünket ajánljuk ki, hiszen ez az, ahol egy kiváló beépített víztisztító rendszer egy tökéletes szolgáltatáscsomaggal párosul.

Ezekhez a rendszerekhez már nyugodtan adom én is a nevemet, mert végre azt a minőséget képviselik, ami a felhasználónak minden irányú igényét képes kielégíteni.

 

A professzionális beépíthető víztisztító rendszer ismertetője:

 • nyomásrásegítő motor
 • horizontális felépítés a kevesebb helyfelhasználás végett
 • eltávolításra került ismert tipushibák
 • nyomásérzékelés
 • SOLENOID szelepes vezérlés
 • emelt kapacitású hatékony vízszűrő membrán(ok)
 • szivárgásérzékelés
 • extra kiegészítő egységek (ásványosítás, enegizálás)
 • UV-C vízfertőtlenítés

 

A biztonságos szolgáltatás ismertetője:

 • előtesztelés
 • szakszerű beszerelés teszteléssel
 • folyamatos és teljeskörű garancia az első másodperctől
 • éves átalánydíjas karbantartás
 • elérhető ügyfélszolgálat
 • ingyenes szerviztechnikus

Szerintem ezek megléte alap dolog, amennyiben a legnagyobb kényelmet és biztonságot szeretnénk ügyfeleinknek adni. Kérem nézze meg ezt az ajánlatunkat, amennyiben Ön is elégedett szeretne lenni.

VELÜNK BISZTOSRA MEHETSZ

 

Annyira erős garanciákat vállalunk, ami egyedülálló a területen. Ezt csak azért merjük bevállalni, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gondosan megtervezett rendszereink és szolgáltatásunk nálad is maximálisan teljesítik az elvárásokat.
Mivel vállaljuk ezeket a garanciákat, ezért te a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Te semmit sem kockáztatsz!

 

Éves karbantartás

Mi figyelmeztetünk az aktuális karbantartásra. Neked nem kell semmilyen időpontot megjegyezned.

Teljes körű garancia!

Garanciát vállalunk az egész rendszerre! Ha problémád adódik, bízd ránk! Nekünk fontos a kényelmed!
Nincs kiszállási díj és alkatrészköltség az ügyfeleinknek.

Nincsenek egyéb költségek

Berendezéseinkhez folyamatosan kedvező áron lehet hozzájutni.